אתמול

אתמול

בלילה הלכתי לשכב על השטיח בסלון ראיתי שידורים חוזרים של סיינפלד בערוץ 10
שכבתי קרוב לחלונות בסלון, והקשבתי לרוח שגוררת את העלים על המדרכה.. והיה כל כך נעים וכיף להתחיל לחלום על הסתיו, והחורף אח...
זהו, רק רציתי לספר לכם.

דיתוּש

New member
חחח, רוצה לשמוע מה עבר עליי?

בייביסיטר!!! הצילו, כל הלילה "פיפי מים פיפי מים"... נשארתי לישון שם [השכנה ביקשה שאני אישאר עד תשע], ובשבע בבוקר אני גמורה מעייפות מנסה לישון, הם קופצים עליי "יהודית תתעוררי יהווווודיייית" גאד דאמאט... הצילו! בשמונה וחצי היא חזרה, צרחה על הילדים שהתנהגו רע אליי וזה... ועכשיו - חוק. יותר משש בבוקר אני אצלה לא נשארת
עוד לילה כזה ואני מתה...

עמיתוש

New member
יוווו!

איזה עיצבון... אתמול בלילה חבר שלי בא אבל הוא לא היה יכול להשאר לישון כי הוא היום נוסע לצפון לטיול כזה.. (מסכן, אני שונא טיולים חחח
) ואז כשהוא הלך אז גם אני ראיתי טלוויזיה ונרדמתי... קמתי היום בבוקר, הלכתי לראות סרט עם המשפוחה היקרה... ואז הלכתי לבריכה שם היו אמורים להיות כמה חברים.. אבל הם הבריזו! כן! ואני כועס עליהם מאוד עכשיו... אבל מצד שני הייתי צריך לפתוח ת'פלאפון יותר מוקדם ולדבר איתם ולא רק כשאני נכנס... זאת טעות
. טוב בכל מקרה.. שחיתי קצת.. עכשיו אני כאן. מסכנה יהודית
.. בגלל זה אני לא אוהב ילדים קטנים
. ואגב, החלטתי שמהיום אני לא הולך עם ה"חברים" האלה לבריכה הזאת יותר.. אני אלך עם עוד כמה חברים מהשכונה שלי לבריכה היותר קרובה אליי שממילא אני מנוי אליה אז אין שום בעיה.. עדיף ככה
. אוף.. אבל זה מבאס.. גם לכם הבריזו פעם ככה?

דיתוּש

New member
פעם אני הברזתי ככה...../images/Emo3.gif

מרשעת... אבל באמת שלא בכוונה! פשוט שכחתי שהייתי אמורה לבוא עם חברה לעיר, והיא כמו פוסטמה הסתובבה שם שלוש שעות וחיכתה לי, והפלאפון שלי היה מכובה... אני מה זה הייתי מעוצבנת על עצמי אחרי זה... אבל לא נורא, נשכח ונסלח
ואני כן אוהבת ילדים קטנים, אבל אני לא אוהבת שהם לא קולטים שבן-אדם מבוגר [איי איי איי כמה מבוגרת שלא נמות
] צריך שעות שינה מסוימות ביום, במיוחד כשיש לו רק את יום שבת כדי לנוח... אני מצטערת שהם קמים מוקדם ואין להם מה לעשות, אבל הם יכולים לשבת בשקט ולראות טלוויזיה, לשחק אחד עם השני משהו [שני אחים]... לא חסר. והכי מעצבן, שהם רוצים להתקשר לאמא שלהם, ואמא שלהם לא מרשה! אמרה לי לא לתת להתקשר. ואני מנתקת את הטלפון מהשקע, לא עוזר לו [לגדול יותר], הוא מחזיר אותו ומתחיל לצרוח שזה לא הבית שלי והוא ייעשה כאן מה שהוא ירצה והוא רוצה שאני אלך. זה מה שאני שונאת אצלו, אצל הגדול יותר, את הכפיות טובה ואת אי-ההבנה שיש להם... זה יכול לשגע לי את השכל... האאאח...

QuEeN oF mE

New member
נכון..!

באמת ירד גשם.. אני פתאום שמעתי משו..הלכתי לחלון וראיתי גשם אז הוצאתי את היד והרגשתי טיפטופים.. וראיתי שעוד שכנים ממול עושים את זה ושמעתי שהם דיברו שיורד גשם..ועוד שכנים צעקו "יורד גשם!! " חח זה היה משעשע

דיתוּש

New member
אני אישית...

נהיית עצובה. שלא תבינו, הסתיו זו העונה הכי מתוקה שיש, חורף גם. אבל המעבר המהיר הזה של פתאום קיץ וישר סתיו מעציב כזה... מין סוף, זהו, עוד קיץ עבר... כולם כבר לובשים ארוך... צביטה בלב שאני לא מתרגלת אליה אף-פעם... עצוב לי

../images/Emo13.gif

רק רציתי לומר, שכל הודעה שלך בפורום הביטלס עושה לי חיוך ענקי

דיתוּש

New member
../images/Emo9.gif

איזה כיף לי! עשיתי לאתי חיוך. זהו, היום שלי פשוט מושלם

scratchy

New member
גם אני אוהבת חורף וסתיו../images/Emo99.gif בגשם

הראשון אין מאושרת ממני בעולם!!!! חוץ מזה שיחד עם הסתיו מתקרבת היום הולדת שלי(אני אהיה בת 17 ב23.9) ובכלל חורף זו העונה שאני הכי הכי אוהבת.....

ואת פשוט

כזאת מדהימה, שאני נדהמת כל פעם מחדש מעוצמת המדהימות הטבועה בתוכך. הדבר המדהים הוא שכל פעם מחדש, באופן מדהים ויוצא מן הכלל, אני נדהמת מכך. משו מדהים. מתגעגעת אליך, ילדה מדהימה שלי.

למעלה