אתמול

chirab

New member
אתמול

אתמול יקרים שלי כתבתי לכם מזה דברים יפים ושום דבר לא עלה, או ליתר דיוק הדברים היפים לא הוצגו ברבים ונבלעו אי שם בתהום הנשיה של האינטרנט והיום במצב רוח אחר, מה זה קשה לי לשחזר, בכל מקרה מקווה שאתם בסדר, שחוזליטה שמזמן לא ראינו לא סובלת יותר מדי מהחום, ושאתם זוכרים שבשבת היה יום השנה לגירושי!!!!!!! B-) lov u שירה

GUGI**גוגי

New member
מזל טוב אביטל!!!

לא יאמן.. אבל אני ואת ``חוגגים באותו יום ממש!! גם אני שנה!! אולי ניפתח שולחן..? B-)

GUGI**גוגי

New member
סליחהההההההההההההההה

שירה שירה סליחהההההההההההההה גוגי.... 0שמרגיש רע ומיתפדח..) 8-(

שבור

New member
חמור

ידעתי , ידעתי שאי אפשר להשאיר אותך משמרת אחת לבד חסר אחריות .... אך ,המתמחים האלה כל פעם מחדש...

GUGI**גוגי

New member
עגל..

משמרת אחת אה... השארת אותי 8 מהעשר משמרות האחרונות..!! משכורת בהתאם!! 85 אחוז אני! 15 אתה!! אתה בקושי בקליניקה.. רציתי לדבר איתך על זה. חשבתי לי שאולי זה יעבור לך!! שבור זה לא הולך ככה! אתה משאיר אותי להתמודד עם מקרים סבוכים! גוגי...(מאוכזב מהשותפות!!)

שבור

New member
אחותך עגל , יא מרוקאי חמום

מה קרה ? עבדת קצת יא עצל!!! 85 / 15 ??? איפה אתה חי? אני עובד פה לילות שלמים ואתה נוחר כמו נגריה אז החלפת אותי קצת , אז מה? לא לימדו אותך? כמישהו מרים יד ועושה פסס פסס לא שואלים שאלות ונכנסים מתחת לאלונקה , נושכים שפתיים וממשיכים הלאה אז יאללה לעבודה יש פה מקרים קשים רק היום נתקלתי במקרה פתולוגי קטטוני, ראה הודעתי תחת הכותרת: `` השד יוצא החוצה`` אבל מה, עדין מת עליך אני

chirab

New member
גוגי, אני פשוט לא מאמינה

שהצלחת להתבלבל!!!!!! לקחתי זאת באופן מאד אישי ברכות לרגל יום השנה שאני מבינה שמשותף גם לרונן לחיינו

למעלה