שני היקרה!
קודם כל אני שמח שלא הצלחת להתאבד וניצלת בזמן אם את צריכה עזרה , את רק צריכה לבקש , אני מקווה שאוכל לתת לך תשובות ולשפר את הרגשתך אני לא חושב שאת באמת רוצה למות , אולי זה היה יותר קריאה לעזרה , שאנשים יראו מה קורה איתך. אם את רוצה לספר מה עובר עלייך ולמה את מרגישה רע , יש כאן אנשים שישמחו לעזור ולתמוך בך. אני רק רוצה לספר לך בינתיים מה לדעתי קורא בחיים האלו ולאחר המוות. אם קראת קצת מה קורה כאן בפורום אז ראית שאנחנו מדברים הרבה על יצירת המציאות שלך במו ידייך. יש לך את הכח (גם אם את לא מודעת אליו) לשנות וליצור את חייך , לטוב ולרע. החיים הם כמו משחק, נתנו לנו הזדמנות לרדת לעולם הזה , להתנסות וללמוד וליצור. לפעמים נראה לנו שהחיים קשים , אבל אנחנו יצרנו את המכשולים האלו , ולו רק כדי שנוכל להתגבר עליהם. תדמייני שאת במשחק מחשב , וכבר קל לך לגמור אותו ברמה הנמוכה , אז את משחקת ברמה הקשה יותר , כדי שיהיה יותר אתגר. הבעיה היא שכאשר אנחנו נולדים אנחנו שוכחים שבחרנו את זה. לכל דבר שאנחנו עושים יש תוצאות , והתאבדות זה לוותר על ההזדמנות שנתנו לנו. בנוסף , אם בחרת ללכת נגד החיים , הסבל הזה לא נגמר כשאת מתה , כי את בחרת להשאר בתוך אשליה של סבל , וגם המוות לא ישחרר אותך מתוך האשליה הזאת. גם כשאנחנו לא בגוף פיזי , אנחנו יוצרים את המציאות שסביבנו ואם התאבדת אז את ממשיכה ליצור את אותה מציאות שאת סובלת בה , רק שהפעם תהיי ``תקועה`` שם כל הזמן שהיית אמורה להיות בחיים , ורק אז תוכלי להמשיך הלאה ולראות איך פיספסת את החיים האלה , ואז לחזור שוב לנסות לעבור את אותו המבחן. אז למה לבזבז את כל הזמן הזה? את יכולה לשנות הכל עכשיו! אני ממליץ לך לראות את הסרט ``לחלום אותך`` - what dreams may come הוא מדבר בדיוק על זה. שיהיה לך המון אור ואהבה יופיאל המלאך