אתמול

שני.ר

New member
אתמול

אתמול ניסיתי להתאבד ולקחו אותי לבי``ח רק רציתי ליידע מישהו שאני עדיין מרגישה רע מקווה שזה המקום הנכון לדברים כאלו ושלא דיכאתי אף אחד.

heaven1

New member
לא יודעת מה להגיב...

צר לי רק שהרגשת כל כך רע שנאלצת להרע לעצמך ואני חושבת שקיבלת הזדמנות שניה לנסות לראות שהחיים לא נוראיים כל כך (-:

שני.ר

New member
תגובה לheaven1

האמת גם אני לא הייתי יודעת וגם אף פעם לא היה לי אומץ אפילו אחרי לא האמנתי שעשיתי את זנ ונבהלתי מעצמי בכל אופן תודה והלוואי שהייתי חושבת שהחיים לא נוראיים כל כך אבל מדי פעם אני חושבת שהחיים שלי נוראיים

heaven1

New member
אני מאמינה לך

ויודעת שכל אחד עובר תקופות כאלו או אחרות כל אחד ברמות שונות אבל אנחנו פה כמה שנוכל לעזור בכדי לשפר את המצב רוח נשמח (-:

מישל 27

New member
היי שלום לך

ברוכה הבאה אנו שמחים לקבל אנשים חדשים לפורום. לא דיכאת אף אחד אבל הנושא שאת כותבת עליו הוא דורש היתיחסות מסויימת בצורה שונה מהרגיל. מניסיון כל שהוא בתחום אני יודעת שבדיעבד אולי את מרגישה שמה שניסת להשיג בניסיון שלך היה סתם אני צודקת? ואולי רצית לעורר את הישנים מסביבך? אני צודקת? ואולי רצית רק להראות ל``הם``? אבל הניסיון לא פתר את מה שכואב ביפנים. אני מנסה להתיחס בעדינות למצב שלך אבל אני אשאל ``את מקבלת עזרה?`` בעזרה אני לא מתייחסת ``לפסיכולוגים``. אם תרצי לשתף את הפורום בבעיה נשמח לשמוע שלך....אני

שני.ר

New member
למישל תודה על היחס החם

לא רציתי להראות שום דבר לאף אחד אפילו כואב לי על ההורים שלי שלא מגיע להם אני נמצאת במצב של מין שרשרת קסמים שלילית של חוסר ביטחון עצמי ודיכאון מגיל 12 בלי עזרה. המטרה שלי היתה להיפטר מעצמי וזהו פתרון קל מאוד לבעיות מצטברות וזהו. גם אם כביכול אין בעיות ואני גורמת לדברים להיות בעיות במחשבה שלי לפעמים אני מצטערת שגיליתי לאח שלי שיכולתי להימצא עכשיו במנוחת עולמים או בגלגול אחר או מה שזה לא יהיה אחרי המוות ותודה על היחס בכל אופן

מישל 27

New member
שני.ר היי

אני יודעת שקשה לך מאוד עכשיו ואולי הסיבות שלך לנסיון ההיתאבדות לא תואמות את מה שכתבתי אני אישית חושבת שבכל ניסיון היתאבדות מסתתר ניסיון של המתאבד ``להראות`` דבר מה לסובבים אותו . אני יואמר לך למה וזה מנקודת השקפה שלי שבשנה וחצי האחרונים אני מפנימה שאני יוצרת מציאות ואולי זה לא במקום לכתוב אבל ``אם אנחנו יוצרים מציאות``ואנחנו רוצים לסיים את החיים שלנו הנוכחים אז אנו לא חייבים לבחור בהתאבדות אנחנו ניצור מציאות שבה נמות בדרך אחרת(תאונה...). את כותבת על דכאון ...חבר טוב שלי בעבר (ואני מציינת בעבר!!!!!!) שנים של התבגרות כל מילה שניה שלי אצל הפסיכולוג התורן היה ``אני בדיכאון אני עצובה ואני לא יודעת למה``...מוכר ידוע . אני בחום ממליצה לך לנסות את הדרך של מודעות עצמית זה עוזר לי להבין את השדים שלי...

yofiel

New member
שני היקרה!

קודם כל אני שמח שלא הצלחת להתאבד וניצלת בזמן אם את צריכה עזרה , את רק צריכה לבקש , אני מקווה שאוכל לתת לך תשובות ולשפר את הרגשתך אני לא חושב שאת באמת רוצה למות , אולי זה היה יותר קריאה לעזרה , שאנשים יראו מה קורה איתך. אם את רוצה לספר מה עובר עלייך ולמה את מרגישה רע , יש כאן אנשים שישמחו לעזור ולתמוך בך. אני רק רוצה לספר לך בינתיים מה לדעתי קורא בחיים האלו ולאחר המוות. אם קראת קצת מה קורה כאן בפורום אז ראית שאנחנו מדברים הרבה על יצירת המציאות שלך במו ידייך. יש לך את הכח (גם אם את לא מודעת אליו) לשנות וליצור את חייך , לטוב ולרע. החיים הם כמו משחק, נתנו לנו הזדמנות לרדת לעולם הזה , להתנסות וללמוד וליצור. לפעמים נראה לנו שהחיים קשים , אבל אנחנו יצרנו את המכשולים האלו , ולו רק כדי שנוכל להתגבר עליהם. תדמייני שאת במשחק מחשב , וכבר קל לך לגמור אותו ברמה הנמוכה , אז את משחקת ברמה הקשה יותר , כדי שיהיה יותר אתגר. הבעיה היא שכאשר אנחנו נולדים אנחנו שוכחים שבחרנו את זה. לכל דבר שאנחנו עושים יש תוצאות , והתאבדות זה לוותר על ההזדמנות שנתנו לנו. בנוסף , אם בחרת ללכת נגד החיים , הסבל הזה לא נגמר כשאת מתה , כי את בחרת להשאר בתוך אשליה של סבל , וגם המוות לא ישחרר אותך מתוך האשליה הזאת. גם כשאנחנו לא בגוף פיזי , אנחנו יוצרים את המציאות שסביבנו ואם התאבדת אז את ממשיכה ליצור את אותה מציאות שאת סובלת בה , רק שהפעם תהיי ``תקועה`` שם כל הזמן שהיית אמורה להיות בחיים , ורק אז תוכלי להמשיך הלאה ולראות איך פיספסת את החיים האלה , ואז לחזור שוב לנסות לעבור את אותו המבחן. אז למה לבזבז את כל הזמן הזה? את יכולה לשנות הכל עכשיו! אני ממליץ לך לראות את הסרט ``לחלום אותך`` - what dreams may come הוא מדבר בדיוק על זה. שיהיה לך המון אור ואהבה יופיאל המלאך

שני.ר

New member
ליופיאל

קודם כל תודה אני חוזרת עכשיו מחפירה ארכיאולוגית בורידים למחקר של צעירים שהחליטו להתאבד פתאום כמוני כדי לבדוק אם יש לזה קשר לרמת סרטונין או איך שקוראים לזה בדם. הפסיכולוגית בבי``ח אמרה לי שיכול להיות שחסר לי איזה שהוא חומר בגוף ולכן אני מרגישה רע ואני כנראה צריכה לקחת תרופות כדי להשלים אותו. אז כנראה משהוא בתוכנת מחשב שלי דפוק (אולי יש לי ``וירוס``?) חשבתי על קטע אם התוכנת מחשב וזה נשמע רעיון מעניין בטוח שבמצבי כעס זה יכול לעזור. אם כועסים על מישהו אפשר להגיד לעצמך שזה תוכנת מחשב ומחשב זה גולם וגולם לא יודע מה הוא עושה ואין טעם לכעוס על תוכנת מחשב מאוד משעשע בכל אופן תודה שני

yofiel

New member
שני :)

בקשר לסרוטונין , זה כימיקל במוח שהמוח מייצר ומשתמש על מנת ליצור שמחה. במצב של שמחה ההורמון הזה משוחרר ומוזרם למערכת. אנשים דכאוניים לא מייצרים הרבה סרוטונין. אני מאמין שלכל דבר פיזי יש קודם כל השפעה נפשית. כלומר , בגלל הדכאון לא מיוצר החומר במח , ואז מוסיפים אותו בתור תרופה. התרופות האלו יכולות לעזור , אבל הטיפול האמיתי חייב להיות טיפול לנשמה. בקיצור , הרמת סרוטונין נמוכה זה כבר תוצאה ולא סיבה. מה הסיבה האמיתית? בקשר לתכנות - רוב התכנות של המח שלנו נעשה על ידי הסביבה שלנו ותגובתנו לסביבה ( לדוגמא - ילד שכל הזמן אומרים לו שהוא טיפש - יאמין שהוא טיפש ויתנהג כך ולא יצליח בלימודים , במידה והתכנות עבד טוב) חשוב לדעת , שיש לנו יכולת לשנות את התכנות הזה , ואם את לא מרוצה מהתוכנה שלך , ``תשדרגי`` אותה ! זה תהליך שלוקח קצת זמן , אבל ברגע שתחליטי שאת יכוולה לשנות אותה , כבר תהיי בדרך הנכונה. והכי חשוב , אל תכעסי על עצמך , ואל תענישי את עצמך. תחשבי על זה כך - אם את מענישה את עצמך את משדרת לשאר העולם לעשות לך אותו הדבר. אז תסלחי לעצמך על העבר , ותתחילי לבנות עתיד חדש , והפעם כמו שאת רוצה שהוא יראה. ותוציאי את מה שמפריע לך החוצה , אל תשמרי בבטן , תגידי לכל מי שנמצא בחיים שלך מה הפריע לך. כשהכל נשאר בפנים זה רק מתעצם ופוגע בך , תשחררי את כל הרגשות. אני מקווה שכל זה עוזר לך... :) אם את צריכה לדבר את תמיד יכולה לפנות אלי. יופיאל

MORY8

New member
אני גם הייתי בסרט הזה.

מי שלא תהיי תאמיני לי שאני מבין אותך לא משנה מה הסיבה לי היו שני נסיונות אחד עם חבל והשני עם אקדח. תאמיני לי שזה לא שווה כי אולי החיים גם ככה על הפנים אבל מה שבטוח הם לא צפויים והכל יכול להתהפך. היום את למטה, מחר את למעלה...

שני.ר

New member
לmory8

אני ממש מצטערת בקשר לחברה שלך. אתה נשמע כמו בן אדם שלא מגיע לא שיעשו לו כזה דבר. זה מעורר בי גועל מעשים מהשוג הזה ואולי אין לי זכות דיבור בתור אחת שניסתה להיתאבד אבל היא לא שווה את זה. חבר טוב מאוד של אח שלי התאבד אם אקדח ולא מצאו אותו הרבה זמן. המקרה הזה היה בחדשות אולי שמעת. אולי זה נתן לי את הרעיון ואם לא את הרעיון אז את האומץ. בכל אופן נורא קל לשפוך את הלב לתוך המחשב. וזה גם עוזר אני מרגישה יותר טוב עכשיו ותודה לך על תשומת הלב בתקווה לטוב שני

MORY8

New member
גבר עם לב שבור!

מי כמוני יודע מה זה ליפול ככה. תהיה הסיבה אשר תהיה, נראה שזה תמיד הפתרון הסופי. קחי אותי לדוגמא : מצאתי את החברה שלי ערב שטני אחד במיטה עם החבר הכי טוב, בתנוחה שלא הייתה מביישת סרט כחול... ומפה להתאבדות, הדרך הייתה קצרה. מזל שניצלתי בזמן על ידי כמה חברים טובים. אל תעשי את זה שוב.

l i o r

New member
כמה ``טיפים``...

היי שני... קראתי מה שרשמת ומקווה שהכל בסדר ושתרגישי רק טוב. מצאתי כמה ``טיפים`` באיזה ספר, מקווה שיעזרו לך להרגיש טוב, לא להיות לחוצה, והעיקר... להיות רגועה. להתעלם מצלצול הטלפון - צריך להתעלם רק פעם אחת או פעמיים בחיים מצלצול הטלפון, כדי להבין שאם השיחה חשובה תמיד יצלצלו אליך שנית. לחטוף כמה דקות - אם את חשה שאת זקוקה לכך, חטפי מדי פעם תנומה קלה במשך היום. תופתעי לגלות כמה שקט ושלווה יכולות להניב דקות אחדות של שינה חטופה... אפילו תוך כדי שאת יושבת מול המחשב ומקלידההההההההההההההההההההה... להסיר את שעון היד - האם אי פעם שמת לב כמה רגועה את חשה ברגע שאת מסירה את שעון היד שלך? הורידי אותו מפעם לפעם ותורידי מעליך את לחצי הזמן. בגדים בהירים ורפויים - לבגדים שאנחנו לובשים יש השפעה מובהקת על מה שאנחנו חשים. בגדים רפויים, בדים טבעיים, וצבעים בהירים, כל אלו מובילים אל השלווה. לעסות את הרקות - כמה מנקודות ההרגעה המשמעותיות ביותר בגוף נמצאות באזור הרקות. הפעילי לחץ עדין על הרקות תוך כדי שאת נושפת את האוויר החוצה, ושחררי את הלחץ תוך כדי שאת שואפת את האוויר פנימה. לנעול נעליים נוחות - כל רפלקסולוג יאמר לך שהרפייה אמיתית מתחילה בכפות הרגליים. נדמה שזה מובן מאליו, אבל חשוב לדעת שנעל נוחה גורמת לתחושת הרפייה הזהה כמעט לתחושה של הרגשה ברגליים יחפות. לסגור את הדלת - לפעמים מגיע רגע בואת זקוקה לנתק את עצמך מהפרעות חיצוניות כדי שתוכלי להתרכז בצרייך האישיים ובתחומי האחריות שלך. עשי זאת לפחות פעם אחת ביום. לנוע כמו צב - קיים קשר ישיר בן הקצב בו את את נעה לבין מה שאת חשה. האטי את תנועות גופך, הרפי במודע את תנועות רגלייך וידייך ואת בהעות פנייך, ועד מהרה תהי מוחררת ורגועה. להוריד את רף הציפיות - אחד הלחצים הגדולים בחיים הוא המאמץ התמידי לנהוג בהתאם לרמת הדרישות הגבוהה שאנו קובעים לעצמנו,ושהחברה קובעת לעצמנו. עשי לעצמך טובה ומפעם לפעם הורידי קצת את רמת הציפיות שלך. לעשות אהבה - ...כל מילה מיותרת.

התאבדות?? לא, לא כדאי...

שלום שני! אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב! קראתי את התגובות פה וראיתי שאין לי הרבה מה להוסיף. אמנם זה גם נשמע נדוש כבר, אבל, גם אני הייתי כבר עם אקדח ביד, והייתי כבר על פסי הרכבת, ובשני המקרים הייתי בטוח בעצמי ב- 99 אחוז. אבל מה שבעצם גרם לי שבעצם אני פה כותב לך פה מכתב הוא ש... העולם מאוד יפה, איזה נופים יפים, השמש זורחת, תינוקות נולדים, פרחים פורחים וכו`. אמנם האנשים זה קצת בעיה, אבל הכל תלוי בגישה שלך לדבר (אני נהגתי צתמיד לראות הכל בשחור, עד שדיברו איתי והאירו את עיני). ואני לא אכתוב לך כל מיני שטויות שהחיים יפים וכו`, כי הכל תלוי בגישה שלך ו-ז-ה-ו!!!!!. אחרי הכל יש אנשים שאוהבים אותך (בטוח!!) ותחשבי איך הם יראו (חס-וחלילה) בהלוויה שלך, איזה צער תגרמי להם. ``החיים יפים כדאי לכם לחיות`` (שיר עם) בהצלחה לך! ושיהיו לך את החיים הכי יפים שיכולים להיות. שלך: יוסף. :)

LemOn the poet

New member
מה אפשר להגיד לך?

``בעולם בו כולם מנסים לחיות בכל מחיר כיצד ניתן להאשים את אלו המחליטים למות?`` פאולו קואלו, ``ורוניקה מחליטה למות`` (כותב האלכימאי) אל תברחי מכל מה שהיה והוא כלום לעומת מה שיכול להיות... ממישהי שהייתה כמה צעדים לפני המקום שאת נמצאת בו כעת...

למעלה