אתמול

t@li

New member
אני שמעתי על זה משהו..

ראיתי תוכנית פעם, בערוץ שמונה או דומיו... בכל מקרה - כמה חוקרים רצו לבדוק אם ה"נפש" (על זה מדברים בחוויות חוץ גופיות?
) באמת יוצאת מחוץ לגוף או לא. מה שהחוקרים עשו בעצם - הם מצאו כמה אנשים שדיווחו על חוויות חוץ גופיות, והביאו אותם למעבדת שינה. עכשיו מגיע החלק המעניין - מעל המיטות של ה"נבדקים" היה מדף. ועל המדף החוקרים שמו פתק עם מספר (ולמפקפקים - המספר שונה כל יום). הנבדקים ישנו, ואם דיווחו על חוויות חוץ גופיות באותו הלילה, התבקשו לומר את המספר שהיה כתוב על המדף. והם אמרו את המספר הנכון! אז זה צד אחד של העניין - קיימת הוכחה מדעית... אבל כמו תמיד, בטח יש גם ניסוי שמפריך את כל העניין

LucidGuess

New member
אתמול

אתמול בלילה לפני השינה ניסיתי ווילד, אחרי 15 דקות בערך התחלתי לראות דברים מאד ברורים מול העיניים, ואז אחרי כמה זמן פתאום הרגשתי את עצמי באמצע נפילה, כאילו שאני צולל כלפי מטה במהירות ובתאוצה כמו צניחה חופשית בלי מצנח, ממש הרגשתי את התאוצה למטה בדיוק אותה הרגשה כמו ברכבת הרים כשגולשים במידרון התלול מראש הגיבעה, הלב שלי צנח לרגליים, זה היה ממש ממש מפחיד, ואחרי שניה וחצי בערך התעוררתי, או יותר נכון הערתי את עצמי בכוח כי פשוט לא יכולתי לעמוד בזה יותר, אני חושב שזה גם קשור לזה שיש לי פחד גבהים במציאות, ההרגשה היתה מפחידה ומאד מציאותית. LucidGuess

Variety

New member
תגובה

היי, אתה הפסקת את זה???!?!!! אני חולה על הרגשת נפילה! אתה מתרק התחלה של חוויה חוץ גופנית בשלב של יציאה מהגוף! אם היית ממשיך וזורם עם זה, או מאיץ את זה בדרכים שונות היית יכול להיות מחוץ לגוף. איך אתה לא אוהב את הרגשת האנדרנלין הזאת?! :)

מה זאת אומרת?

אני הרבה פעמים הרגשתי הרגשה כזאת של נפילה, ואתה אומר שאם הייתי "זורם" עם זה אז הייתי יכול לחוות חוויה חוץ גופנית?? זה אמיתי כאילו הנפש באמת יוצאת מהגוף או שזה רק בהרגשה?

LucidGuess

New member
אין סיכוי שהייתי ממשיך עם זה!

שיט מה קורה פה! לא הייתי קרוב בכלל לכפתור "שלח" מה פתאום ההודעה נישלחה לי בלי שביקשתי??? התפוז המפגרים האלו, גם שמו לנו עכשיו את הפירסומת המטומטמת הזאת בתחתית המסך. איזה מפגרים הם אלוהים!! סיכוי ששואף לאפס שהייתי ממשיך עם ההרגשה הזאת של הנפילה, יש לי פחד גבהים אמיתי, אני לא מסוגל לעמוד בהרגשה של נפילה/צלילה למטה ממקום גבוה, אין לי שליטה על זה, ההרגשה היתה מאד מציאותית ומיד הוצאתי את עצמי מזה והתעוררתי מרצון, אין סיכוי שהייתי ממשיך עם זה, תאמינו לי. LucidGuess

למעלה