חוווווווווווווווווווווווווווווש
לא לפתוח הודעות חדשות כל דקה....... לשרשרררררררררררררררררררררר שתי ההודעות שלך.......רצופות בזה............. • רגעי אמת- חוברתו eve10 ? כתב זאב בראון בהקדמה כתוב כל אחד מאיתנו נתקל מדי פעם בגילויים נדירים ומשמעותיים של נפש האדם , אני אוהב לקרוא לאלה רגעי אמת רציתי להנציח כמה מרגעי האמת המרגשים ביותר כדי לזכור אותם ולחלק אותם עם אחרים זאב בראון באוגוסט ימלאו לו 88 הדוד שלי- איש צלול ובריא עד היום, נרגש עד מאוד שסיפרתי לו שאני מעתיקה לכם קטעים מהחוברת שלו -ישמח אם אראה לו תגובות שלכם . בתודה איב • סערה בנגריה 1967ו eve10 ? בזמן ההוא הייתה הנגריה ממקומת בשכונת נחלת שבעה,סמוך לרחוב יפו. יום אחד , כשחזרתי לבית המלאכה אחרי העדרות קצרה, קיבלה את פני שתיקה צוננת. כמו שאומרים היה אפשר לחתוך את האויר בסכין. אחרי חקירה עקשנית, סופר לי בהיסוס מה קרה בזמן שלא הייתי . בין שני פועלים באותו הזמן עבדו אצלנו שבעה - פרץ ריב , שהלך והתחמם , עד שאחד מהם - שאת זהותו לא גילו לי - לקח מוט ברזל רציני , הרים אותו לעיני עמיתיו המשתאים וניסה להחית אותו על ראש יריבו. האסון נמנע בשבריר של שניה , בזכות התערבותו של אחד הנוכחים. אני סקרתי אותם במבט חמור והכרזתי , אני יוצא לרבע שעה , בזמן הזה אתם תחליט בינכם מי מהשניים יפוטר . אני לא מוכן להשאיר את שני עושי הצרות בצוות שלנו . חייבים לשמור על שלום בית במקום העבודה . אחד מהם צריך לעזוב. כשחזרתי , ניגשו אלי כל הפועלים יחד. הם הודיעו לי שהושג פיוס פה אחד והבטיחו לי שהשקט לא יופרע בעתיד. "בבקשה , אל תחליט החלטות נמהרות". התכסיס שלי עבד . הרגשתי כמו המלך שלמה , השופט הדגול.