אתמול....

Hadar p

New member
אתמול....../images/Emo65.gif

חגגנו למיה יומהולדת שנה. אני הכנתי את הטריקולדה בסגנון גלידה שזה אומר הקפאתי אותה ואתמול בבוקר הורדתי אותה למקרר והיא הוגשה חצי קפואה וחצי לא וזה היה להיט
בחום של אתמול. בנוסף הייתי אחראית על קישוטי העוגות... אז עשיתי חיפושית משה רבנו אבל צבעונית (כי אין בצע מאכל או סוכריות אדומות) יצא ממש מקסים לדעתי.. וגם ציפיתי בקצפת את עוגת הגבינה של אחותי וקישטתי אותה... רוצות תמונות

Hadar p

New member
אתן מוכנות../images/Emo35.gif מבטיחה שהתעורר הרעב

אח"כ.... אז הנה מתחילים: זו תמונה של הטריקולדה מהצד

Hadar p

New member
../images/Emo9.gifלא שמתי שקף...ובגלל זה יש קצת

מריחות אם תסתכלי טוב... אבל! בפעם הראשונה שהכנתי ולא הקפאתי זה לא יצא כ"כ ברור. הפטנט כאן הוא להכין את השכבה הראשונה ומיד להקפיא....להוסיף את השניה אחרי חצי שעה ומיד להקפיא ל- 24 שעות. להוסיף את השלישית ולהקפיא שוב... לכן יצא כ"כ חלק וכ"כ ברור
תודה על המחמאות....היא גם טעימה וגם מאד יפה ומרשימה. אני הגעתי למסקנה שאפית עוגות ועוגיות יותר מעניין אותי מבישול....אבל בישול גם מאד מרגיע אותי וכייפי לי... לכן כשזה מגיע באהבה....ככה זה נראה!לא?

אתי@

New member
WAWAWIWA ../images/Emo47.gif

הכל יפהפה, רוצי להשוויץ בפורום 75

Hadar p

New member
לא יודעת...יותר מידי מומחים ועונים

רק למומחים. לא שלא ענו לי...אבל תראי שרשורים של שאלה שלי לעומת שרשורים של שאלות של החברים שלהם... בגלל זה... אני נכנסת לשם ומוציאה מתכונים ורק בלית ברירה שואלת שם..אם לא מצאתי תשובה במקום אחר.

Hadar p

New member
זה ניהיה פורום של חבר'ה וכל השאר

כאילו מתיחסים אליהם.....ככה אני מרגישה....

מושית1

New member
כל כבוד...

הכל נראה מצויין ומעורר תאבון הדר..אין ספק שיש לך את זה...

למעלה