אתמול שמעתי... צריך להוציא את המוץ מן התבן...
מ מוגג New member 7/1/04 #2 אכן חציר וכו' ואני שמעתי "זו אכן חולה רעה". והדובר לא היה רופא. וגם "אני לא מתייחסת לתקשורת כמקצוע, אלא - תקשורת כפרופסיה"
אכן חציר וכו' ואני שמעתי "זו אכן חולה רעה". והדובר לא היה רופא. וגם "אני לא מתייחסת לתקשורת כמקצוע, אלא - תקשורת כפרופסיה"
S shellyland New member 7/1/04 #3 יבש היה כתבן ../images/Emo13.gif מוגלי, ספרת כמה בעמים היה לנו כבר הביוט הזה? הוא נפוץ כמעט כמו "לשעות ימים כלילות" או "עם היד על הדופק".
יבש היה כתבן ../images/Emo13.gif מוגלי, ספרת כמה בעמים היה לנו כבר הביוט הזה? הוא נפוץ כמעט כמו "לשעות ימים כלילות" או "עם היד על הדופק".
S shellyland New member 7/1/04 #6 האצבע היא זאת שעל הדופק היד, בדרך כלל, על הלב. (ניסית פעם למדוד דופק עם כל היד?)
ט טללי בוקר New member 7/1/04 #7 בהחלט כן דופק בפרק היד או בצוואר מודדים עם ארבע אצבעות ניסיתי עכשיו לצורך העניין למדוד לעצמי דופק עם אצבע אחת וגיליתי שהתחושה מאוד מעומעמת, הרבה יותר פשוט למדוד עם יד.
בהחלט כן דופק בפרק היד או בצוואר מודדים עם ארבע אצבעות ניסיתי עכשיו לצורך העניין למדוד לעצמי דופק עם אצבע אחת וגיליתי שהתחושה מאוד מעומעמת, הרבה יותר פשוט למדוד עם יד.
S shellyland New member 7/1/04 #8 ארבע אצבעות זה עדיין אצבע, לא יד אמנם אצבע מרובעת, אבל בכ"ז. למדוד עם יד שלמה (ולא עם קצות האצבעות) עדיין הרבה יותר קשה.
ארבע אצבעות זה עדיין אצבע, לא יד אמנם אצבע מרובעת, אבל בכ"ז. למדוד עם יד שלמה (ולא עם קצות האצבעות) עדיין הרבה יותר קשה.
K kby New member 7/1/04 #9 לא מודדים אף פעם דופק עם האגודל כי באגודל עצמו יש דופק די חזק שמפריע למדידה. בקורס הכי בסיסי של מד"א מלמדים זאת.
לא מודדים אף פעם דופק עם האגודל כי באגודל עצמו יש דופק די חזק שמפריע למדידה. בקורס הכי בסיסי של מד"א מלמדים זאת.
א אמא שרון New member 7/1/04 #14 אם כבר מתפלצפים יש לי זיכרון של שתי אצבעות, גם במקרה של פרק כף היד וגם בצוואר, מאיור שהיה תלוי השד-יודע-איפה.
אם כבר מתפלצפים יש לי זיכרון של שתי אצבעות, גם במקרה של פרק כף היד וגם בצוואר, מאיור שהיה תלוי השד-יודע-איפה.
צ צימעס New member 8/1/04 #20 מה פתאום! קצות האצבעות, בשביל למדוד דופק, צריכות להיות סמוכות, לכן האצבעות (רובן) חיבות להיות כפופות, משום שלא ניתן למתוח את השאר.
מה פתאום! קצות האצבעות, בשביל למדוד דופק, צריכות להיות סמוכות, לכן האצבעות (רובן) חיבות להיות כפופות, משום שלא ניתן למתוח את השאר.
ז זולל מישמישים New member 7/1/04 #12 לדעתי שניהם תקינים חיפוש בגוגל מייצר ל"האצבע על הדופק" 111 תשובות. "היד על הדופק" - 637 תשובות. שניהם נשמעים הגיוניים.
לדעתי שניהם תקינים חיפוש בגוגל מייצר ל"האצבע על הדופק" 111 תשובות. "היד על הדופק" - 637 תשובות. שניהם נשמעים הגיוניים.
S shellyland New member 7/1/04 #13 חיפוש בגוגל מייצר ל"ימים כלילות" 370 תוצאות ואילו ל"לילות כימים" 262 תוצאות. מה הוכחנו?