אתמול קניתי...

MEIMIS

New member
אתמול קניתי...

יין מתובל עם פיסטוק וזעתר... סניפטר - ומי שהיה בפסטיבל יינות ישראל וטעם את היין המעולה הזה... יודע אני על מה אני מדבר.. בכל אופן.. הבקבוק הזה זה מה שטעמנו בפסטיבל???

סניפטר

New member
אגב היום הייתי בצפון וקניתי דובדבני

ם היה פצצה אך איזו מדינה מהממת יש לנו !!! שום דבר לא יזיז אותי מהענבים שלי ! אגב היום נפגשתי עם "לארה" זו שהייתה פה בעבר הלא רחוק והיא לימדה אותי איך להכין יין וגבינה בבית עם יהיה תקציב ננסה ! טוב אני הולך לישון ביי ביי

MEIMIS

New member
ספר ספר איך......... :)

באמ הדרך אם אתה יודע איפה זה...

MidNight Flame

New member
אבל דבר אחד לא אמרתי הכי מעניין -

מה שמו של היין ואיזה יקב מיצר אותו?

סניפטר

New member
אני עדיין זוכר את הטעם הניפלא הזה

פשוט מדהים השילוב של יין אדום מתוק (שזה מה שהם מייצרים הכי הרבה בשביל האוכלוסיה הדתית) יחדעם זעתר ופיסטוק חלבי . אני טעמתי את המשקהה החם והתמכרתי . לחורף זה הולך להיות להיט . מה שטוב ביין הזה שאפשר לשמור אותו לתקופה יותר ארוכה במקרר בגלל שהוא מתוק .

Chewbacca

New member
עוד שאלה קטנה ../images/Emo48.gif

מימיס, חיממת
אותו או ששתית קר?

MEIMIS

New member
עוד לא פתחתי אותו.....

מחכה לחברי הפורום :) סתאם סתאם... לא יצא לי לשתות אותו... אני מתכנן לשתות חם... כמו שהיה בפסטיבל.. מישהו שתה את זה קר?

TheLightMan18

New member
אני מצאתי חנות טובה לכל מיני שילובי

ישנה חנות שעם נוסעים לכיוון יוקנעם מחיפה נמצאת בצד שמאל אני פשוט כל כך עייף אז אין לי כוח לחפש את המיקום המדוייק בקיצור זה זוג מבוגר שעושה כל מיני שחרים וליקרים שווה להכנס לשמה אני הייתי שם ויצאו עיניי הם גם ממש נחמדים והם מסבירים גם על איך הם מיצרים את המוצרים שלהם קצת יקר אבל שווה לקנות שם איזה בקבוק עם משהו נחמד חוץ מיזה הליקרים שלהם מתאפיינים עם אחוז אלכוהול ממש נמוך כלומר בין 16% ל - 13% וזה מקנה לליקר טעם עדין וטוב

למעלה