אתמול עלתה שאלה

אתמול עלתה שאלה

אם מישהו יבקר בפסטיבל הגייס חמישי. הנה לכם דיווחים שמגיעים אלי בזמן אמת, בפסטיבל מחולקים אוהלים אוהלים, באחד האוהלים מסתובבים עם החולצות שכתוב עליהן "לשחרר את טלי פחימה", ובאוהל אחר חילקו עיתון עב קרס שמלא דברי שטנה והסתה שמאלנית, נגד הרמטכ"ל הטרי דן חלוץ, נגד מערכת הביטחון, מערכת המשפט וכלל המוסדות הרשמיים של המדינה. לידיעתכם פסטיבל השנאה הוקם בשיתוף עיריית לוד, ומי הרוב בקואליציה, איפה הימין בלוד? האם תמורת כיסא מוותרים גם על אדיולוגיה?

yaronbro

New member
מנדי סע לעכו לשכונת וולפסון מדובר

בשכונה מעורבת צא ולמד כיצד יהודים וערבים מוצאים את האינטרס המשותף זה יהיה מעניין לקרוא את רשמיך מביקור כזה

מיותר בשבילי

אני מכיר את עכו ותושבי עכו, המצב כאן שונה לגמרי, ולא מדובר בדו קיום, אלא מדובר בהתחסדות של אנשי שמאל תחת רגליהם של החלק העברייני והאנטי ישראלי של ערביי ישראל, כל דוגמה שתביא, גב' אלפקיר שהרסו לה בית? למה הרסו? בגלל שהיה חוקי? סליחה בעבריינים צריך לטפל כבעבריינים, ואין כאן איפה ואיפה, תנסה אתה לבנות בית לא חוקי, תוך כמה זמן אתה חושב שיהרסו אותו? והאם ארגוני השמאל יעמדו לצידלך ויבנו לך אותו?

yaronbro

New member
כשאתה אומר עבריינים אתה כורך גם

את במתנחלים שחוסמים כבישים במחאה על ההתנתקות ? האם המשפט בעבריינים צריך לטפל כבעבריינים תקף גם לגביהם ?

כל העבריינים

כולל פושעי אוסלו. רק יש לי הערה, כאשר הימין מנהל מחאה זה לא לגיטימי מבחינתכם, יש מעלים את הפיוז של רצח פוליטי, אז אני מעדיף שהאנרגיה של המחאה תתמקד בחסימת כבישים והדבקת מנעולים מאשר שהחבית תתמלא ותתפוצץ ברצח פוליטי נוסף, ותחשבו על זה. ואם מדברים על רוצחים, הרי שמהשמאל יצאו רובם, ומי שלא מבין אני מוכן לפרט

yaronbro

New member
במילים אחרות אתה אומר תחזיקו אותי

לפני שאאבד שליטה אם אני לא אחסום כבישים ואם אני לא אדביק מנעולים אני ארצח זו המשמעות של דבריך למה אתה מתלהם ? אתה אמרת רצח פוליטי אני דיברתי על עבריינות

אתה חסר תקנה

שאלה לי אליך, את מסוגל להפעיל חשיבה ולנתח את התשובות כך שלא תצטרך לשאול שאלות ילדי גן, בן כמה אתה?

yaronbro

New member
מה קרה מנדי קשה לך להתמודד עם

המציאות ? בכל פעם שמקרבים לך מראה לפנים אתה נבהל מעצמך ומתחיל להשתולל חבל אפשר לנהל דיון באופן תרבותי לא חייבים להסכים

זה לא קשור

אני פשוט לא רגיל להסביר לאנשים איטיים מבלי לדעת מראש שהם איטיים, חבל שלא אמרת לי קודם הייתי מתאקלם עם האיטיות בהבנה שלך, תשמע זה לא בושה לחשוף שאתה איטי, זה בושה שמגלים את זה אחרי שאתה מנסה להסתיר זאת, ובימנו יש טיפול לכל דבר

yaronbro

New member
אם כבר אתה יורד נמוך לפחות תקפיד

על כללי נימוס אם לא שאלת אותי מראש איך אתה קובע שאני מסתיר ? לגופו של ענין כשאין לך איך לסתור את דבריי או להשיב לי תשובה עניינית אתה מחפש לפגוע באופן אישי חז"ל אומרים על זה : [כל] הפוסל במומו פוסל כך זה כנראה אתה נוהג עם בני רגב וכל מי שנראה לך שמתנגד לדעתך או השקפתך מנדי צר לי אין בך תום לב

כללי נימוס אני נוהג עם מנומסים

ולא עם שתולים של בני שאפילו לא יודעים על מי הם מהגנים, תרשה להפסיק להתייחס אליך, כי למדתי מכמה שרשורי דיונים שאינך שווה התייחסות. וזאת לא בגלל הגאוניות שלך שגורמת לי להשתתק אלא תוצאה של עודף טטטטטטטטטטטטמ שלא מוסיף לי כבוד להתיחס אליו. תהיה בריא אדון ירון. ה' יאיר את עניך ויוסיף לך מעט משכול.

למעלה