אתמול עברתי טסט!!!!!!!

Kuki Master

New member
אתמול עברתי טסט!!!!!!!

אחרי כמעט שבועיים שהמחשב שלי היה מושבת...אני חוזר ובגדול..... ו...אתמול עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VulturE

New member
תנו למלך כפיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נו.......תנו לו כפיים.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |כפיים| |כפיים| |כפיים|

twigy

New member
הלוואי שהייתי יכול לשמוח בשמחתך

אבל אני מקנא מכדי לעשות תמיר שתוהה מתי הוא יעבור טסט...

VulturE

New member
גלעד.....

יש לך רישיון?......לא!!!!! אז תשתוק! לו יש רישיון........הוא מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Superdror

New member
רשיון אצלי זה כבר

דבר ישן.... אבל מזל טוב בכל אופן, אל תשתולל בכבישים, שמור על עצמך... וזהו. ואל תחשוב שאחרי חודשיים שאתה נוהג אתה כבר יודע לנהוג, אני גיליתי שאני עדיין לא יודע לנהוג אחרי חודשיים בדרך הקשה..... ותמיר, גם לך יהיה רשיון בסוף..... אתה לומד בכלל ? היה לך כבר טסט ? :>

Superdror

New member
לפחות אתה יודע שאתה

היית אידיוט. הרוב טוענים שהטסטר הזה אף פעם לא מעביר, שהוא סתם נגע בהגה, שהוא לא יודע לנהוג, שהוא לא רואה ממטר.. חלק טענו שהוא היה עסוק בלחפש תחנות ברדיו, חלק טוענים שסבתא שלי חתכה אותם בטסט..... אין סוף לטענות. מזל טוב ושמור על עצמך.

מזל טוב

לי כבר יש רישיון חצי שנה אבל אני בשיא הבאסה כי ההורים שלי מכרו את האוטו לא נורא אני יתגבר על זה..... מזל טוב בכול מקרה וכמו שאמר דרור אל תעשה שטויות

Papito

New member
ורק אלון

נשאר עם 32 שיעורים שכבר עשה ו2 תאוריות שנכשל מי רוצה לעשות במקומי תאוריה?????

blueman1

New member
גם לי יש רישון כבר הרבה זמן

אם אני זוכר נכון אז הוצאתי רישיון יום אחרי דרור וגם אני מצטרף לאיחולים של השאר בברכת מזל טוב, וזהירות בכבישים

למעלה