אתמול נרצחו אשה יהודיה צעירה וגבר יהודי בן 68 בידי מחבל .

המחבל, אחמד אבו אלרוב מקבאטיה (37), חוסל בסופו של דבר בכניסה לעפולה.
זהו? מה עם קבאטיה? היום קבאטיה הייתה צריכה להיות בתהליך השטחה כשהתושבים שלהם מועברים אחר כבוד לאורדון למולך יעבדוללה ובמקום המחראה האיסלמית קבאטיה ובכניסה היה אמור להיות תקוע שלט האומר כאן יוקם ישוב יהודי ושמו מאור שמשון.
עכשיו שוו בנפשכם מחבל כזה שיודע שהוא בכל מצב יומת גם אם הוא ייתפס בחיים יקבל מיד כדור (אלאור) בראש בצו מנהלי ללא משפט וללא בטיח ויידע שהישוב ממנו הוא יצא לרצוח יהודי יושמד וכל תושביו יוגלו אחר כבוד לאורדון למולך יעבדוללה. האם תהיה לו מוטיבציה לרצוח יהודי?
בוודאי שלא . כי הכל זה עניין של זה מול זה. למות לא אכפת להם. ככה מחנכים אותם מגיל ינקות. להיות שאהיד זה מצווה אבל שאבא ואמא וכל ואח ואחות וכל תושבי הכפר יוגלו לירדן והכפר העיר הישוב ממנו הוא יצא יושמד ויושטח ובמקומו יוקם ישוב של יהודים זה כבר מחיר כבד מאוד בעבור רצח יהודיה ויהודי.

זהו? מה עם קבאטיה? היום קבאטיה הייתה צריכה להיות בתהליך השטחה כשהתושבים שלהם מועברים אחר כבוד לאורדון למולך יעבדוללה ובמקום המחראה האיסלמית קבאטיה ובכניסה היה אמור להיות תקוע שלט האומר כאן יוקם ישוב יהודי ושמו מאור שמשון.
עכשיו שוו בנפשכם מחבל כזה שיודע שהוא בכל מצב יומת גם אם הוא ייתפס בחיים יקבל מיד כדור (אלאור) בראש בצו מנהלי ללא משפט וללא בטיח ויידע שהישוב ממנו הוא יצא לרצוח יהודי יושמד וכל תושביו יוגלו אחר כבוד לאורדון למולך יעבדוללה. האם תהיה לו מוטיבציה לרצוח יהודי?
בוודאי שלא . כי הכל זה עניין של זה מול זה. למות לא אכפת להם. ככה מחנכים אותם מגיל ינקות. להיות שאהיד זה מצווה אבל שאבא ואמא וכל ואח ואחות וכל תושבי הכפר יוגלו לירדן והכפר העיר הישוב ממנו הוא יצא יושמד ויושטח ובמקומו יוקם ישוב של יהודים זה כבר מחיר כבד מאוד בעבור רצח יהודיה ויהודי.

אם אני ראש ממשלה אני אומר לציבור שהממשלה לא תציית לבג"ץ באם יוגשו עתירות נגד הגירוש של הכפר והשמדתו כי פעולותיו של הבג"ץ פוגעות בביטחון אזרחי מדינת ישמעאל ומתירת רצח יהודים. הממשלה בראשותי תפעל למגר את הטרור ולחוקק חוקים כאלה שיוציאו למרצחים הברברים את החשק לרצוח יהודים בעודם יודעים שלמשפחה שלהם לא יאונה כל רע ולהיפך הם יקבלו משכורת לכל החיים שלהם מידי אירגון הטרור אש"פ. לא יתכן שבית משפט עליון יפסוק לטובת מרצחים ולרעת יהודים נרצחים.

DANIAVNI

Well-known member
האמת שהאירוע הזה דורש תשומת לב מיוחדת .
המחבל אדם שעבד שנים בתוך ישראל
מה גרם למחבל לקום ולרצוח ?
לדבריו, זה עקב התנהגות המתנחלים .
אני לא נכנס לשאלה האם דבריו נכונים ואם כן מה עושים, קטונתי.
אני רק מציין שצפוייה לנו סכנה גם ממי שאנחנו מגדירים כ"נורמטיבי".

חה שונה האירוע הזה של רצח יהודים מאירועים אחרים של רצח יהודים? ולמה האירוע הזה דורש תשומת לב מיוחדת? אז מה אם הוא עבד שנים בישמעאל? זה משנה אם הוא עבד חודש או 12 שנים או לא עבד בכלל כשהוא רוצח שני יהודים? מה זה משנה מהי הסיבה שלו לרצח? יש כאן נסיבות מקילות? איזה נסיבות מקילות יש כאן? הבנת? אתה שטוף מוח הקונספט של ה6.10. אני לא הייתי מקדיש לזבל הזה יותר מדקה אחת. אם הוא נתפס חי. תהרגו אותו הייתי מורה לכוחות הביטחון שתפסו אותו. ומיד הייתי מוציא הנחיה לבצע בישוב שממנו הוא יצא קבאטיה את מבצע מאור שמשון לאמור השטחה והגליה . השטחה של הישוב קבאטיה והגליית כל התושבים שם לירדן למלך עבדאללה. למלך עבדאללה לא תהייה ברירה אלא לקבל אותם אם הוא מעוניין לשמור על הסכם הפסקת האש בין ישמעאל לירדן.

Harrington

Well-known member
מנהל
רק נזכיר שראינו עשרות מקרים כאלה בעבר.
אלו באמת "דבריו", או שמא דברי התקשורת הישראלית בלי ששמעה מפיו מילה וחצי מילה בענין?
ראשית לא בטוח שניתן לדבר על שוהה בלתי חוקי כעל אדם נורמטיבי. הרי יש סיבה שאין לו אישור כניסה לעבודה ממערכת הבטחון הישראלית. שנית כאמור, ראינו הרבה מאוד מקרים כאלה גם בעבר (לרבות אגב בתקופות בהן אף מתנחל לא עשה אף אפצ'י, ככל שכעת זה שונה, משהו שצריך להיבדק בפני עצמו). שלישית ככל שנקבל את עמדתך, משמעותה בעצם קבלת תורת הרב כהנא (למשל) ורבים שחושבים כמותו, בנוגע למה שצריך לעשות לערבים בכלל גם בתוך 'ישראל הקטנה' (קרי לכל הפחות לגרשם בהמוניהם). האמנם לכך התכוונת להגיע?

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן, גירוש משפחות מחבלים ו/או גירוש המוני של כפר מגוריו כולו, יכולים כמובן להרתיע מחבלים פוטנציאליים וקרוב לוודאי יורידו משמעותית את הפח"ע הפלסטיני-ערבי. כיום יש צעדים שמופעלים נגד כפרים מהם יצאו מחבלים, אבל עדיין לא מדובר בגירוש המוני כידוע. כן מדברים כבר על שלילת כל אישורי העבודה של תושבי כפרים כאלו וכיו"ב. אולם ספק אם הם (המחבלים הפוטנציאליים) בעצמם מודעים לכל הנ"ל, באופן מספק כדי להרתיע אותם.

האם בית המשפט יאפשר צעדים כאלה? מסופקני. אמנם לעניות דעתי יש דרכים (משפטיות-חוקיות) לגבור על התנגדות כזאת של בית המשפט, אבל הנסיון מלמד שקל זה לא צפוי להיות. בוודאי לא בתקופה זו, בה בית המשפט די עושה מה שבראש שלו, ללא כל קשר מיוחד לחוק שאמור לחייב אותו וכיו"ב. האם זה תירוץ? גם אני חושב שלא. אבל בכל זאת לא ניתן להתעלם מזה (אא"כ כמובן נבחר סתם להתלהם כמו אחרון הערסים או לחלופין ילדי הגן איתם גדלנו, אבל זה סתם לא רציני).

אגב בניגוד לדבריך ולמרבה הצער, המחבל לא חוסל ונמצא היום בידי שב"כ לאחר שחרורו מבית החולים הישראלי בו טופל.

אכן, גירוש משפחות מחבלים ו/או גירוש המוני של כפר מגוריו כולו, יכולים כמובן להרתיע מחבלים פוטנציאליים וקרוב לוודאי יורידו משמעותית את הפח"ע הפלסטיני-ערבי. כיום יש צעדים שמופעלים נגד כפרים מהם יצאו מחבלים, אבל עדיין לא מדובר בגירוש המוני כידוע. כן מדברים כבר על שלילת כל אישורי העבודה של תושבי כפרים כאלו וכיו"ב. אולם ספק אם הם (המחבלים הפוטנציאליים) בעצמם מודעים לכל הנ"ל, באופן מספק כדי להרתיע אותם.

האם בית המשפט יאפשר צעדים כאלה? מסופקני. אמנם לעניות דעתי יש דרכים (משפטיות-חוקיות) לגבור על התנגדות כזאת של בית המשפט, אבל הנסיון מלמד שקל זה לא צפוי להיות. בוודאי לא בתקופה זו, בה בית המשפט די עושה מה שבראש שלו, ללא כל קשר מיוחד לחוק שאמור לחייב אותו וכיו"ב. האם זה תירוץ? גם אני חושב שלא. אבל בכל זאת לא ניתן להתעלם מזה (אא"כ כמובן נבחר סתם להתלהם כמו אחרון הערסים או לחלופין ילדי הגן איתם גדלנו, אבל זה סתם לא רציני).

אגב בניגוד לדבריך ולמרבה הצער, המחבל לא חוסל ונמצא היום בידי שב"כ לאחר שחרורו מבית החולים הישראלי בו טופל.
כל עוד והליכוד בשלטון זה לא יקרה. הליכוד וראש הממשלה לא ילכו נגד בית המשפט העליון ובית המשפט העליון הבג"ץ לא יתיר גירוש המוני של ישוב שלם לירדן והשטחה של הישוב והקמת ישוב יהודי במקומו.
זאת מפלגת הליברלים הליכוד . זאת לא מפלגה ימנית. זה שקר לכנות את הממשלה הזאת ממשלה ימנית. אמנם יושבים בה אלמנטים מן הימין אבל נתניהו לא נותן לימין ביטוי בממשלה שלו. לכן תמיד אמרתי לסמוטריץ ולבן גביר תעזבו את הממשלה הזאת זאת ממשלת שמאל והפכתם להיות סמרטוטים ולא הצלחתם לשנות את מדיניות השמאל ולהעביר מדיניות ימנית אז תפרשו ותספרו לציבור הבוחרים את האמת. והאמת היא שהסחבה הוא שמאל פאר אקסלנס שמכנה את עצמו ימין. שקרן לא אמרנו?

Harrington

Well-known member
מנהל
כל עוד והליכוד בשלטון זה לא יקרה. הליכוד וראש הממשלה לא ילכו נגד בית המשפט העליון ובית המשפט העליון הבג"ץ לא יתיר גירוש המוני של ישוב שלם לירדן והשטחה של הישוב והקמת ישוב יהודי במקומו.
זאת מפלגת הליברלים הליכוד . זאת לא מפלגה ימנית. זה שקר לכנות את הממשלה הזאת ממשלה ימנית. אמנם יושבים בה אלמנטים מן הימין אבל נתניהו לא נותן לימין ביטוי בממשלה שלו. לכן תמיד אמרתי לסמוטריץ ולבן גביר תעזבו את הממשלה הזאת זאת ממשלת שמאל והפכתם להיות סמרטוטים ולא הצלחתם לשנות את מדיניות השמאל ולהעביר מדיניות ימנית אז תפרשו ותספרו לציבור הבוחרים את האמת. והאמת היא שהסחבה הוא שמאל פאר אקסלנס שמכנה את עצמו ימין. שקרן לא אמרנו?
מעט מדויק יותר, זה לא יקרה תחת שום שלטון בעתיד הנראה לעין. בוודאי לא "השטחת ישוב". פשוט לא.

מעט מדויק יותר, זה לא יקרה תחת שום שלטון בעתיד הנראה לעין. בוודאי לא "השטחת ישוב". פשוט לא.

אכן אני נוטה להצדיק אותך הפעם. מבחינה מעשית אתה צודק אבל מבחינה תיאורטית יש דרך לחסל את הטרור והיא הגליה והרחקת האיסלם מארץ ישראל ממדינת ישמעאל. ככל שיהיו פחות מוסלמים כך הטרור יפחת וככל שהמחיר שהם ישלמו בעבור רצח יהודים יהיה בלתי נסבל לחברה שלהם הטרור יפחת.
ולכן מדינת ישראל כבר אינה קיימת כמדינה יהודית ובעוד עשור לא ישארו בה מספיק יהודים כדי להיות רוב בעל משמעות . יש כבר הגירה שלילית של יהודים לישמעאל . את הנגב והגליל איבדתם. זה רק עניין של זמן עד שהשהות במחראה הזאת הקרויה ישמעאל תהיה בלתי נסבלת עבור יהודים והם יאלצו בהמוניהם לברוח לחו"ל.

marabo

Well-known member
והכי עצוב, מה דנים בערוצי הרעל השמאלנים לגבי הפיגוע? "מחדל הגדר וקו התפר"
כאילו שלא היה 7 לאוקטובר, עדיין מחזיקים מלונות וגדרות

והכי עצוב, מה דנים בערוצי הרעל השמאלנים לגבי הפיגוע? "מחדל הגדר וקו התפר"
כאילו שלא היה 7 לאוקטובר, עדיין מחזיקים מלונות וגדרות

מה אתה מצפה מערוץ תקשורת יהודי לכאורה ערוץ 12 שעבר לשרת את האויב מספיד מחבל שמת מוות טבעי וכותב ליבו לא עמד לא כאילו והמסכן סבל משלטונות ישמעאל עד כי ליבו נדם .הזבל שעשה סרט שמכפיש את חיילי צה"ל במבצע חומת מגן בג'נין וערוץ תקשורת יהודי בוכה עליו .הזבל הזה בכל מדינה מתוקנת בעקבות סרט השמצה כזה שקרי שהוכח בבית משפט כסרט מלא בשקרים היה צריך לקבל בית סוהר גירוש או כדור בראש והנה ערוץ זבל מבכה את מותו.

צריך בהחלט לשקול לשטח את הכפר הזה, כמו שאמרו שעשו בגנין.
אפשר לנצח טרור אבל לא כשהליכוד היא המפלגה המרכיבה את הקואליציה.
עם הליכוד אין סיכוי . אם אני הייתי ראש ממשלה בישמעאל לא היה טרור ולא היה רצח יהודים על בסיס קבוע.
קודם כל לא היו 30.000 שבחים מסתננים לישמעאל. כל מי שהיה נתפס היה מוכנס לכלא אבל לחדר 2 על 2 מטר ללא חלונות מתחת לאדמה עם טלוויזיה במעגל סגור והמשחרר. מתקן שישלח אותו לעולם הבא ועובד לו על המוח עד שהוא יתאבד. שנית כל מי שרצח יהודי על רקע לאומני יומת מיד ללא משפט אלא בצו מנהלי לשעת חרום ומשפחתו והישוב ממנו הוא יצא לרצח יושמד ותושביו יוגלו לירדן. פעם אחת לשטח ולהגלות ואני מבטיח לך שלא יהיה בן זונה איסלמי אחד שיהיה לו חשק לרצוח יהודים.
זה הכל עניין של מחיר , תשלום שהחברה הערבית המוסלמית תשלם בעבור רצח יהודי.

למעלה