אתמול נודע לי

מיקגאפ

New member
אתמול נודע לי

שבכביש שבו ארעה התאונה שבה אחי נהרג בהתנגשות חזיתית לאחר שהרכב השני סטה מהנתיב שלו - הציבו סוף סוף גדר הפרדה. ביום שני האזכרה והבשורה הזאת רק מוסיפה לשברון הלב, למה לעזאזל אי אפשר היה לעשות את זה לפני שנה??? הוא יכול היה להיות היום בחיים
.

shlish2004

New member
מה אומר ומה אגיד?

אצלכם זה לאחר שנה, במקרה שלנו, הגיע חבר טוב שלי להלוויה של גילי וסיפר כי בדרכו לבית העלמין ראה כי כבר עובדים וחוסמים את המעבר שממנו פרץ לכביש אאותו בן בליעל. ואם זה לא מקומם אז מה כן?

עפטוב

New member
אולי זה יקומם מעט אבל...

אני מאמינה שמוות אמור לקרות, גם אם זה לא טבעי לנו, חולני וחסר הגיון. אני יוצאת מתוך הסיפור האישי שלי, אחי מתן חזר מקלקיליה ונהרג בתאונת דרכים בדרכו הביתה. בבוקר אותו היום הוא לקח חלק בפעילות בתוך העיר, הם סרקו בית שלכאורה היה ריק, באיזשהו שלב מתן שמע רחש מתוך ארון בגדים אליו עמד עם הגב, בתוך הארון הם מצאו מחבל עם נשק טעון, שלא ירה כי לטענתו הוא פחד מגודלו של מתן (שהיה 1.96, אבל מה הקשר בין גובה וכדור רובה). אני דווקא שמחה כשעושים תיקונים לאחר אסון כי אמנם זה מאוחר מדי לנו שאיבדנו, אבל תחשבו שמספיק שזה הציל אדם אחד, מספיק שזה מנע ממשפחה אחת לעבור את מה שאנחנו עוברים... מבחינתי זה שווה הכל. ושנדע רק טוב, עפרה.

מיקגאפ

New member
לא נותר לי אלא לקנא בך

על האופן שבו את רואה את הדברים. אני לא מאמינה ב"גורל", אני מאמינה שהמוות של אחי היה מוות מיותר, מוות בטרם עת שיכול היה להמנע ובקלות אם מדינת ישראל היתה מוצאת לנכון להציב באותו מקום גדר הפרדה, קודם לכן במקום שכבר גבה קורבנות גם לפניו. כמובן שאני שמחה היום שאולי ימנעו בכך קורבנות עתידיים - אבל זה לא "שווה הכל". עדיין כואב לי מאד על אחי שאיבד את חייו כי עשו זאת מאוחר מדי.

למעלה