אתמול נהנתי כ"כ!! ^_______^

Ophel McNeil

New member
אתמול נהנתי כ"כ!! ^_______^ ../images/Emo28.gif

זה היה כזה ולנטיין מצוין!
קודם כל, בחיים לא חשבתי שאני אוכל להנות במועדון. אני שונאת מוזיקה, ואני שונאת אנשים. אני אשנא מוזיקה עם אנשים. אבל היה ממש נהדר! גם אשכרה רקדתי. גיליתי שזה לא כל כך קשה - אתה פשוט זז. והאמת? זה כן סוחף נורא, ואתה כן מהר מאוד תופס את העניין. והחלק הכי טוב - פגשתי את איתמר ^_^ התברר שהמועדון שאני נוסעת אליו קרוב לחולון, אז שכנעתי את החברים שלי כבר לנסוע למועדון בחולון, אחד שידעתי שגם איתמר נמצא בו. אמנם קלאסי שביליתי את כל יום האהבה עם הידיד ה---- (יש לי רצון לצנזר את המילה, אל תגידו אותה בקול רם
) שלי, ובכל זאת.
רקדנו ותמי הוא הילד הכי חמוד בעולם. ^_____^ חבל רק שהיינו צריכים לחזור נורא מוקדם - בסביבות שתיים, בגלל החבר של מיכל. בסוף אני גם לא צריכה לעבוד היום, אז דווקא סבבה אם הייתי נשארת עד מאוחר. אם ירצה השם, אולי אני ותמי נלך גם שבוע הבא למועדון. ^_^ (אבל השם ככל הנראה לא ירצה. כל התענוג הזה עלה לי מאה שקל, 70 שקל הלכו על הסעות.... אמא ואבא רוצים להרוג אותי
).

Magical me

New member
אני נהניתי גם.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

את יודעת, עם אנשים בגילי, שאני אוכל להבין. אוי, לא! היה איתנו מישהו בין 16 וחצי שעישן... טוב, אני מניחה שלא הבנתי את כל מה שהלך שם... אוף... עד שחשבתי שמצאתי חברה שתתאים לי! טוב, אני עייפה. אני מניחה שאני אלך לישון... שאני לא אפספס את השידורים החוזרים בהופ או משהו כזה...

Ophel McNeil

New member
את יודעת, ../images/Emo28.gif

בתור אחת שמנסה להוכיח כמה היא בוגרת, לא הולך לך. עכשיו, איפה מסיר האיפור הזה כשצריך אותו?...

צו צאנג

New member
שמחה שנהנת../images/Emo3.gif

אני ראיתי התפוז המכני! יאי לי?
היה נחמד, הלכנו מלא ילדים לאיזנה ילד אחד.... טתמול היה לו יומולדת
והוא שרף לעצמו את הפנים... מוכשר, הוא וחברים שלו ניסו להכין פצצה בשיטת הומ-מייד והיא התפוצצה לו בפנים.... חכם... במיוחד שזה כבר הניסיון השני אחרי שבקודם הם שרפו לילד אחד את כל המטבח.. ילדים מכושרים... לא נורא, היה נחמד..^_^

גל1234

New member
גם אני היה מושלם

הדבר היחיד שקצת הרס זה שחזרתי בשש והייתי צריך לקום לשבע למשחק אבל חוץ מזה הכל היה מדהים והלך לי פול כסף :( 40 על כרטיס 30 על מוניות 50 ארוחה זוגית (וחסר לאלה שיגידו שהגברים היום לא רומנטים) ו20 שקל שאיכשהו נעלמו מהכיס אבל זה באמת היה שווה את זה

למעלה