אתמול מצאתי אבן

black hock

New member
אתמול מצאתי אבן

אתמול מצאתי אבן כזאת חלקה ונהדרה(מה שיהונתן גפן יעשה בשביל חרוז...) כולם ביקשו שאזרוק אותה החוצה בחזרה אמא אמרה לי:"זאת אבן קטנה,חבל זרוק אותה החוצה ואולי היא תגדל". בערב שמעתי מהחלון של השכנים: "שוב הבן של גפן הביא אבנים". אבל לי לא אכפת, ואני לא שם לב כי את האבן הזאת אני דווקא אוהב. והאבן אומרת לי דברים משונים- ושרה לי שיר בשפה של אבנים. אתמול מצאתי אבן כזאת חלקה ונהדרה שמתי אותה עם שאר האבנים שלי במגירה. מה שקורה כשניצן עושה לעצמה מחברת עם קטעים להקראה בטיולים

black hock

New member
ההד (כולם מכירים אבל עדיין...../images/Emo13.gif)

בין הרים, ישנו עמק מופלא שההד העולה ממנו עונה על כל שאלה ושאלה. אל העמק הזהז הגיע נער צעיר לאול מה יעשה עם נערה שהכיר. הד יקר מזמן רציתי להתייעץ איתך, אתה יודע על מה? עלמה עלמה צדקת הד פגשתי בחורה נאה אה אה אך עדיין לא אדע מה שאיפתה אתה אתה אך אמור לי הד כיצד היא עושה עצמה יפה כמקודם? אודם אודם ומה היא רוצה להשיג בצום ובסיגוף? גוף גוף ומה שומרת היא בסוד לא רגיל? גיל גיל ומה תאמר לי אחרי שנתחתן? תן תן ומה היא תרצה שאביא לה? וילה וילה והאם תכבד את בעלה ותשמע בקולו? לא לא והאם תרצה את כל הרגליי לתקן? כן כן ומה תגיד בראותה תכשיט כסף או זהב? הב הב(מה היא כלב?!) ואם כן מה אומר לה כשתרצה להחליף מלבושה? בושה בושה ומה אדרוש שתעשה בפשטות? שטות שטות ומה תירצה היא להזמין? מין מין ומה צפוי לאיש כמוני? עוני עוני ומה יהיה גורלי אחרי שאת חיי על מזבח הנישואין אקריב? ריב ריב ומה תיתן לי לאכול? חול חול ואיך אעמוד בכל הדרישות? שוט שוט מה אקבל כנגד כל ההנמקות? מכות מכות ומה יהיה גורלי התוכל לומר? מר מר ובכן הד יקר האם כדאי לי להנשא? נסה נסה כיצד יהיה ללא הנערה? רע רע ומה אעשה אם לא אשכח אותה? קח אותה קח אותה ואיך זה להיות נשוי? אוי אוי רוב תודות לך הד יקר אני הולך לך לך אם אתם רוצים שאני ארשום עוד רק בקשו ואני ארשום כשיהיה לי כוח אני כמובן ארשום גם בלי שתבקשו אבל אני ארשום יותר אם תבקשו
תמיד טוב שיש מקום לקחת ממנו קטעים כאלה!

אם תהי נחמדה,

ותתני לי סיבה טובה אחת, אני אתן לך את הדבר הכי מקסים לרשום ב"יומן קטעים"

קודם כל בקשה אחת

אם את שרה שיר, אז תנגני בגיטרה את אותו שיר!!! את ממש מוזרה שאת שרה שיר אחד, ומנגת שיר אחר...

הסבר...

שהיינו במפגש משצ"ים בחוף ים(זה הממש מוצלח שאני אירגנתי) את היית, וניגנת ביגטרה ושרת שיר, ואני מנסה להבין את הקשר בין השיר שאת שרה לבין מה שאת מנגנת... ואלו שתי דברים שונים!!!

black hock

New member
חחחחחחח מתאים לי../images/Emo13.gifהיית מבקשת ממני

להתמקד על אחד והייתי מתמקדת

בעיקבות תשובתך, הנה הקטע

שאני הכי אוהבת...: על ארץ ישראל, לא לומדים רק מאטלס וספרים. את ארץ ישראל לומדים, גם בעיקר מהליכה בשבילים. במקום ללמוד את שמות הפרחים- לומדים את ריחם, את מגע החיות- ולא את שמם במקום לחקור את סוג האדמה פשוט... אפשר לנשום אותה. מצטערת שאני לא יודעת מי הכותב המקורי.

black hock

New member
אאאאאגב אם תיתנו לי קטעים בסגנון

הזה אני אודה לכם מאוד ואולי תזכו לתהילת עד במחברת שלי

למעלה