אתמול לחצתי עם

Alfa156 GTA

New member
אתמול לחצתי עם

לגאסי 1.8, ידנית, (משופרת קצת - הדברים הרגילים). היה FIGHT קשה, אך ההילוך ה3 שלי לא נגמר, וכשהוא נכנס ל4 ואני עדיין ב3 התחלתי להתקדם מאיטיות ממנו, יש לציין ששלי לא משופרת (עדיין...). ובסיבובים....אין מה לדבר הלגאסי ארוכה מדי עם היגוי מוזר, הרכב נזרק לו מצד לצד...(אח"כ) ביקשתי ממנו סיבוב עליה,וחסר חסר פה משהו. (ואני יודע שלגאסי לא מיועדת לזה אך עדיין...כיף לחשוב 1.6 שלי נגד 1.8 ידנית, או שבעצם הכל תלוי בנהג...) Alfa156 GTA עדין חושב ש"אלפי" יותר טוב.

© DrorZi

New member
פעמיים גבר

איפה בארי אפרופו לגאסי
ראיתי 2.2GX, מזמן לא ראיתי כזו... אבל הוא לא מוכר את האמת מצאת רכב די דומה כדי ללחוץ איתו
לשניכם מנוע בוקסר ואותו הספק אבל אתה יותר קל ... אם אתה רוצה לבדוק נהג אז צריך להשוות מדידות על אותו רכב. אני יבשתי מרצדס עם אפסילון באחד הסיבובים הקרובים לבית שלי, בוא נגיד שאחרי הסיבוב לקח למרצדס איזה 15 שניות להאיץ כדי לעקוף אותי (לפני הסיבוב הייתי מאחוריו כי הוא כבר עקף אותי פעם אחת) ולהראות לי שבקו ישר הוא יותר מיהר (חוכמה גדולה...)
דרור זי.

עתיד18

New member
דרור יש לי שאלה....

המנוע שלך משופר באיזה דרך ? ועוד דבר...ראיתי מנוע של טרנספורט ישן ישן והמנוע נראה דומה או אפילו זהה לזה של החיפושית רק הוא מנוע 2000 או 1900 אפשר להרכיב אוטו בחיפושית ? זה יתן לאוטו אוויר רציני לא ?

itzik93

New member
כן, הוא התקין TWIN TURBO

שלא לדבר על מערכת פליטה קומפלט חדשה דנדשה (FREE FLOW), ידית הילוכים QUICK SHIFT וכמובן כיסאות של ריקארו
איציק

Alfa156 GTA

New member
זה הולך ככה

אם עקפת בנץ בסיבוב עם חיפושית אז ככה, או ש: 1.החיפושית שלך בעלת 250 כ"ס ולמעלה, ומשתתפת בMODIFIED CARS. 2.הבנץ לא היה מיודע לפני הסיבוב שהוא בלחיצה, (פשוט התעצבן מהרעש אחרי שעקפת אותו ואז הוא עקף אותך בחזרה). 3.או שאתה ממש ממש ממש ממש מוכשר. Alfa156 GTA שקצת "סקפטי"...

be_roo

New member
נגדיר את זה ככה

לא הרבה נהגים יכולים להתחרות במיטב שדרור מצליח לסחוט מהחיפושית, גם אם הם ינסו לעמוד בקצב בתוך סיבוב (ששניהם מכירים טוב). שלא לדבר על כך שאין הרבה אנשים שיכולים לסחוט כל כך הרבה ממכונית משנת 73 עם הנעה אחורית שרק 20% ממשקלה נמצאים על הגלגלים הקדמיים. אין ספק שתאירוטית אין שום בעיה למרצדס לקחת את החיפושית בכל מצב.

Alfa156 GTA

New member
מה שנכון נכון,

אין ספק שתאירוטית אין שום בעיה למרצדס לקחת את החיפושית בכל מצב.

© DrorZi

New member
וזו היתה הפואנטה,

אלוהים נותן אגזוזים למי שאין שיניים ... לא רק שאם היתה שם את שנינו במרצדס היתי לוקח אותו (ובזה בטוח אין לי ספק) אלה אפילו עם חיפושית אני משאיר לו אבק ... ותאמין לי שלפי העקיפה שלו הראשונה הוא לחץ עם עצמו טוב מאוד ...
דרור זי, שעמד עכשיו מגלילות עד קק"ל 30 דקות
אווווווווף.

למעלה