אתמול כתבתי משהו

יוֹאב

New member
אתמול כתבתי משהו

הייתי במכללה בשיעור, והרגשתי שאני חייב להוציא את זה החוצה. זה שיר שנכתב מתוך כאב, לא רק על מה שקרה עם אל"מ אילן רמון ז"ל, אלא על דברים נוספים. אבל הכל ביחד מתערבב, וכל הכתבות שקראתי על אל"מ רמון ז"ל ועל הדמות שלו, גרמו לי לחשוב. לחשוב הרבה. הרבה פיגועים קרו, והרבה חיילים נהרגו, ביניהם גם חברים שלי, אבל מה שקרה עם מעבורת קולומביה, גרם לי שוב להרגיש כמו לפני שבע שנים, כשיצחק רבין נרצח. אולי זה נשמע מוגזם, אבל זה אני: הם נגמרים, שלב אחר שלב הטובים באמת. קודם שופטים, אחר כך אוהבים או שונאים אין מהות, יש שטחיות על פיו יישק דבר - על פיו של שום דבר מובילים לאבדון ללא חושים בטוחים בצדק ולא נואשים אחד בכיכר, אחד בחלל מדברים על טוב, רק אחרי שאין בכלל נשארנו מעטים אל מול רבים הם באים מתוכנו הם זה אנחנו ואנחנו זה הם קנאות של חינם, שאננות של סתם זה לא הוא, אין לו פה. הוא כמו השטן! רגשנות אדירה מול אטימות יתרה השיקוי עובד על כולם זה לא החומר, זאת רק ההשפעה אף מחסום לא יעצור - אף דמות לא תעזור. באמת בועטים. את השקר מחבקים.

גרמת לי לדמוע...

יואב, השעה 10 בבוקר אני מדפדפת באתר הזיכרון המיוחד הזה והשיר שלך גרם לי כמוך לחזור 8 שנים אחורה ולהרגיש את הצביטה הזו בלב, ישר כח. אגב, העתקתי לי אותו, תודה. שגית.

יוֹאב

New member
באמת לכבוד הוא לי

אם אהבת את השיר שכתבתי.
רק טוב שיהיה לנו.

למעלה