"אתמול יום הולדת ! . . ."

"אתמול יום הולדת ! . . ." ../images/Emo212.gif

סורי שיצא לי טיפה'לה באיחור, עוברים עליי ימים לא קלים... אבל ! לידידנו מייקל שנקס, AKA ד"ר דניאל ג'קסון היה אתמול יום הולדת !
(לפחות לפי ויקיפדיה) שיהיה במזל טוב ! http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%9C_%D7%A9%D7%A0%D7%A7%D7%A1 ולמי שתהה בן כמה הוא, אז שוב, לפי ויקיפדיה הוא אתמול בן 37 ! . . ולמקרה שלמישהו איכפת, ואני בטוח שלא, אבל בכל זאת, בשבת הקרובה (ה-22 לחודש) גם אני חוגג, והפעם זה 23 שנים ליום היוולדי ! . . (לעמוד בתור עם המתנות והברכות, אני מבקש..
)

עליס1

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif

לך קודם... הכבוד קודם לכותב ההודעה..
ולמייקל המקסים.. מי היה מאמין שהוא כבר בן 37 הוא היה כול כך צעיר...
(סתאאם..) זה מדהים איך גדלנו עם הסידרה (ואיך ה"סידרה" גדלה איתנו..) אז מזל טוב למייקל עד 120

adili6

New member
נכון??

תחשבו שכשהיא התחילה הוא היה בן 27... וריק (אהובינו המשותף...) היה בן 47..ולחשוב שהם אמורים להיות החברים הכי טובים..כאילו... בכלל RDA הוא ממש זקן השבט...אמנדה בת 42, כריס בן 43 ומייקל בן 37 (כאמור)... ציטוט מפי אמנדה (ואת ההקשר שלו המבין [מבינה] יבין [תבין]) "we learnd from our master... maharishi rick" (!!!!!)

ilovenewyork

New member
מזל טוב ושאלה

האם למי שמת כל פעם מחדש אז תאריך הלידה נחשב מהפעם שהוא הוחייה או מהיום שהוא נולד לאימו הביולוגית ?

סלמאק

New member
../images/Emo6.gif

אז אתה אומר שהוא איפס את את הספירה שלו כ"כ הרבה פעמים.

סלמאק

New member
מזל טוווווב!!! ../images/Emo24.gif

אני יודע שיש עוד זמן עד ה-22 לחודש, אבל למקרה שאשכח: שיהיה לך יום הולדת שמח, עד 120 (שימוש בסרקופג לא נחשב
), תמשיך לראות סטארגייט, ותמשיך לטייל כמה שתוכל.

למעלה