אתמול חלמתי חלום לא הכי טוב

אתמול חלמתי חלום לא הכי טוב

והתעוררתי תוך שינה ואז חזרתי לישון וחלמתי עוד חלום . שאני ישנה במיטה של אימי ואז אימי באה לי בחלום נשכבת לידי ואני בתת מודע יודעת שזה חלום ,אז נשקתי אותה כמה שיכלתי ואז היא אמרה לי , תחזרי למיטה שלך הכל בסדר וכאילו חזרתי למיטה (בעצם הייתי במיטה שלי) וישנתי עד הבוקר אני שמחה שהיא באה לי בחלום אחרי הרבה זמן ,הרגשה ממש טובה ... אני מרגישה שהתחלתי את הבוקר בהרגשה טובה בוקר טוב בנות

הלהק

New member
הלהק

קרואסון שוקולד בוקר טוב החלום שלך הוא נפלא ומעולה וגם טוב מאוד אימך איתך כל הזמן תתחזקי מזה

שושילי

New member
אני כבר פעמיים חלמתי על אמא שלי

שהיא מופיעה ומביאה לי כסף. אולי היא רומזת לי שאני צריכה למלא לוטו
אני שמחה שאני חולמת עליה כי בהתחלה לא חלמתי בכלל חעכשיו זה קצת כמו לפגוש אותה. וגיטה - אני מנסה לעשות מה שאמרת ולזמן אותה לפני השינה (אם אני לא נרדמת ישר)

gitta

New member
שושילי יקירתי, משמעות הכסף

מבחינה סמלית, בחלומות, היא לא כסף במשמעותו היומיומית, אלא אחד העצמים המסמלים אנרגיה. זה לא רמז, אלא מתנה. אימך העבירה לך אנרגיות חיים חיוניות, כדי שיהיה לך כוח להתמודד מול אתגרי החיים. אם תרצי לזמן אותה אלייך במחשבות, תמשיכי כמו שעשית עד עכשיו. תוכלי גם לספר לה מה שקורה אצלך, ולהודות לה על המתנה היקרה שנתנה לך.

gitta

New member
על החלום שלך קוראסון

שמחתי מאוד, כי הוא היה כל כך חיובי. מעניין שאת הגעת למיטה שלה, שהיא בעיניי הממד האנרגטי שבו היא נמצאת. לצורך זה עשית בגוף הערטילאי שלך מסע רציני, לממד שמעבר, וזה מעיד על יכולות רוחניות טובות שיש לך. אחרי שהחלפתן אותות (אנרגיות) של אהבה, אימך שלחה אותך לחזור ל"מיטה" שלך, שהיא הגוף הפיזי שלך. תמיד חשוב לחזור בזמן אל הגוף הפיזי, לכן אימך אמרה לך זאת, כדי לשמור עלייך. בעיניי זהו חלום מסוג ה"מסע החוץ גופי", והוא שימש לך לריפוי, כפי שציינת בעצמך.

תודה בנות מאוד שמחה

אני באמת הרגשתי מן אנרגיה כל היום מאוד שמחה שראיתי אותה שוב תודה בנות על התגובות

Storm131

New member
קוראסון שוקולד

איזה חלום מדהים.כאילו אמא שלך באה להרגיע אותך ואמנם נרגעת וישנת עד הבוקר.שיהיה לך לילה טוב וחלומות נעימים.

gcnet

New member
חלום מקסים

שמחה בשבילך גם אני חלמתי על אימי השבוע אחרי זמן רב שלא

תודה ....זו הרגשה טובה ../images/Emo23.gif

לחלום על אמא ,כאילו רק אתמול היא היתה איתי שבת שלום , והרבה כח ואנרגיה להמשך השבוע

למעלה