אתמול היתי בקאמל

eviljocker

New member
אתמול היתי בקאמל

היה מזה כיף איזה צחוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
זהו רק רציתי לשתף

eviljocker

New member
מלא!!!!!!!!!

עמירם טובים שחר חסון זה השמות היחידים שאני זוכרת כי אני מכירה אותם מקודם אבל היו מלא! אם תזרקו שמות אולי ילעה לי עוד שמות....

NimaZ

New member
איזה כיף ללללךךךך!!!

וואי עם עמירם טובים וגם שחר חסון?! שחר חסון שולט!

Ronush14

New member
ואייי! בא לי גם ללכת לשם מתישהו!../images/Emo9.gif

ושניהם באמת טובים!!!

NimaZ

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

אין איזה הגבלת גיל? אני לא הייתי רוצה ללכת, הם יסתלבטו עלי!

Ronush14

New member
חחחחחח יושבים מאחורה! ../images/Emo3.gif

איזה פחד! בהופעה של אודי ואביעד שהייתי יצא לי ולעוד חברה אחת שורה ראשונה
וכל החברים שלי היו איזה שורה 9! ובסוף הסכימו להחליף איתנו... וכ"כ מזל שלא ישבנו שם! הם כל הזמן ירדו על מי שהיה בשורה הזאת! חחחח

H i L o L a

New member
../images/Emo12.gifמישהו אמר שחר חסון?

הוא פשוט ה-סטנדאפיסט!!! וואי בבקשה תספרי חוויות מההופעה, הייתה לו הופעה לבד ביום שישי שעבר והוא מילא את האולם הגדול!! וסיפרו לי שהיה ממש טוב (לא חשבתי אחרת)...

eviljocker

New member
חוויות

טוב בקשר לגיל אין לי שמץ אני בת 18 גם ככה... שחר חסון: קורע כתמיד עמירם:קצת מיחזר אבל בכללי סבבה מלא שלא הכרתי זה שדומה לעודד מנשה גם היה אתם יודעים למי אני מתכוונת? בקיצור היה קהל מצומצם והיתי עם ידיד שלי שורה שניה בצד. היתה אחת בת 50 עם חבר שלה בן 60כל הסטאנדפיסטים הסתלבטו עליהם
אליי ולידידי כמה פנו ושאלו אם אנו חברים כשענינו "לא" באה שאלת ה"למה" ואז ידיד שלי הפדחן הזה "היא לא רוצה אותי" (יופי כל הקהל חושב אני כלבה בעוד הוא עושה פרצוף פפי) קיצר כל סטאנדאפיסט שני התלהב מחזוני המכובד ואף קבלתי "ניק" מעמירם "בום בום ציצים" ייהי! שחכתי משו?

Ronush14

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif מגניב!!! ../images/Emo6.gif

בום בום ציצים
אהבתי!

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! מעכשיו אני יקרא לך ככה או משו בסיגנון כמו: "בומי" או "בומית" חחחחחחחחחחחח נשפכתי!!!!!!!!!!!

eviljocker

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הקטע הוא ששחר (שגם התלהב נרגשות מהענין) יופיע אצלי במסיבת סיום יש! עכשיו כולם יקראו לי כך לנצח!

Ronush14

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מגניב!!
מעכשיו זה יהיה שמך בפורום

אסִי

New member
יוסי טרבלוס דומה לעודד מנשה...

אני אנסה להשיג לך תמונה שלו.

eviljocker

New member
כן היה שם כזה

היה גם אחד שדומה לעומרי שרון ואחד הומו (זה היה קטע שלו ככה לא היתי מזכירה את זה...)?

NimaZ

New member
../images/Emo13.gif

אני אוהבת אותו! הוא ממש מצחיק! אני קוראת לו: "איש היומולדת" כי במופע של בערוץ הצחוק מציג היה לו יומולדת והוא כל הזמן ציין את לקהל וזה היה מגניב!

eviljocker

New member
זה היה הוא?<

עם היונה והיומולדת? הוא היה ממש לא מצחיק שם! לא נראה לי זה הוא!!!! העומרי שרון יותר שחום ההוא היה לבן כסיד

למעלה