אתמול היתי בועדה

ZeAniSeti

New member
אתמול היתי בועדה

של הביטוח לאומי ושאלו אותי אם אני יודע מה זה אספרגר אמרתי בעיות בתקשורת.
אני חושב שפחות או יותר זה מסכם... , היא שאלה אם יש לי חברים ויש לי חבר אחד.
ברווחה טוענים כביכול שהוא מנצל אותי. גם המשפחה טוענת ככה.
אבל הם היו צריכים לשזור אין סוף שקרים וחצאי אמיתות, עם רצח אופי שעשו לי "שונא אדם ניזון מרוע" - מה שהביא אותי לאבחון.
ובסוף לספר סיפור של עשה ככה ואמר ככה כי התכוון אחרת. אני הלכתי לאיבוד בכול הסיפורים האלה.
אבל אם לסכם, אז אני כביכול השקרן הרמאי, נוכל, ערמומי, משחק אותה, ובסוף יצא מכול זה, קושי בתקשורת, אוטיסט.
אז רציתי לספר על הקשר הזה, עם החחבר , זה נראה בלתי אפשרי, כי לכאורה 2 עולמות הפוכים. , הוא מתקשר מצויין עם אנשים ולי יש בעיה בתקשורת.
. זה מרגיש כמו 2 אנשים אבודים בחלל, הוא מתעייף מכול האנשים סבנבו ולא מוצא בהם עניין ואני מצליח להתחבר בקושי והקשרים שנוצרים הם יחודים. יש לנוו שפה אחרת. דברים אחרים.

גור42

New member
אז המשפחה שלך חושבת שהחבר שלך מנצל אותך, אבל אתה הרמאי?

מטורף מטורף העולם. ובסוף אומרים שאנחנו ה"בעייתיים"...

פשוט לא להאמין.

ZeAniSeti

New member
בכול מקרה היחידים שניצלו אותי

היו ה"משפחה" אני טיפלתי באבא ואמא שהיו חולים במשך שנים, טיפלתי גם באחות נכה.
עכשיו הם מספרים שאני עשיתי כביכול ודווקא וכאילו.
ואני בעצם רמאי. שמשחק אותה ככה ואומר אחרת.
אז נשארה הדירה של אבא ואמא. כמובן על הכסף הם השתלטו ואספים יקרים הם רוקנו. היה זהב כסף בקילוגרמים, מטבעות מינטים אוספים גדולים, הייו עתיקות , מטבעות , חותמות בני אלפי שנים, בכתב יתדות, וצלמים בחותמת של שור עם כנפיים , חפצי אמנות, ציורי קיר יקרים היו עשרות אלפי שח במזומן וגם אוסף בולים ענק.
אחרי שסיפרו לאבא ואמא סיפורים וחשפו בפניהם את "הפרצוף האמיתי שלי" , אז הם החתימו אותם על מה שרצו.
אז אף אחד לא ידע אז שאני אוטיסט.
עכשיו נשארה הדירה. תסתלק מפה אתה אלים אמרה אחותי הגדולה ואח שלי אמר למה שלא תלך מכאן אני רוצה לגור בדירה.
אז אנחנו מגורשים. הכי מצחיק שהם כנראה יקבלו אפטרופסות על אחותי, מילא לקחו רכוש, אני אתנגד כמובן.
אחותי הנכה מוגבלת וניסתה אין ספור פעמים להתאבד בזכותם. היחיד שעזר לי באמת שהיתי צריך ועזר לאחותי ואבי. תמיד שביקשתי וגם שלא. הוא תמיד היה,היחיד שמבין ותומך.
יש לי הרגשה שהסיפור הזה הולך לבית משפט... בגלל האפוטרופסות, אנחנו לא צעצוע,,, זה כבר מוגזם.

לפעמים אני אומר

שיש משפחות הרבה יותר גרועות משלך : ושאני רואה מקרים כאלו אני יש סיכוי שאני צודק ,כי וואלה מכות וחוסר יחס
והשפלות -זה לא הכל , פה רבים על כסף וגרום לאחות לנסות להתאבד , באמת המצב מורכב, אין לי מה לומר לך .

arana1

New member
סיפור אופייני ומוכר

ומאיר איך כל הלבביות המזוייפת מסתיימת ברגע שזה מגיע לכסף ורכוש

מזעזע מה שאתה עובר

זו לא הפעם הראשונה שאני רואה או שומעת שוב ושוב איך שה"קרובים" עושים ככה למי שבספקטרום או חריג, זה פשוט מזעזע אין גבולות לאנשים מה שהם מסוגלים לעשות, לדרוך על קרוביהם רק בשביל להשיג את תאוותיהם, ומי שבספקטרום או סמוך לו שמים אותו מטרה בשבילם מכיוון שאנחנו לא משחקים את המשחק שלהם ולא רוצים לפגוע כמוהם אז הם חושבים שהם יכולים לנצל ולא בוחלים באמצעים...עצוב ומזעזע כל פעם מחדש לשמוע, אין ברירה אלא להלחם לבד על זכויותינו, בהצלחה ואל תוותר להם, הצדק יעשה והפרצוף האמיתי שלהם עוד יחשף

homealone

New member
דומה מאוד למקרה שלי

אני שמח שהתפקוד שלי גבוה מספיק כדי לנסות להלחם בזה.

למעלה