אתמול היתה הצפירה.

אתמול היתה הצפירה.

וגם היום עוד 20 דקות יש עוד אחת. איך מסבירים לקטנים שלנו שצריך להיות בשקט (לא דורשת ממנה לעמוד אבל לפחות להיות בשקט). אתמול ניסיתי וזה לא עבד. ומה איתכם?

הילדים שלי ישנו

וכשהם ישנים צפירה לא בדיוק מסוגלת להעיר אותם...
רון סיפר לי שכשהיתה צפירה לפני שבוע הוא עמד בשקט בלי לזוז עם ידיים לצידי הגוף וראש כלפי מטה. ממש גדול הילד שלי. מקווה שגם היום יעמוד יפה בצפירה. לגבי דן...אותו זה לא ממש מעניין

אז אצלי הם עוד היו ערים לחלוטין.

מה בשעה 8 בערב כבר ישנים אצלך? איזה כייף לך. והיום חצי מזמן הצפירה היא שאלה שאלות ובחצי השני היתה בשקט כי כל הזמן עשיתי לה ש..... ואני מדברת על גיל 3.

אמא של דפנה

גם רון בן 3. הוא נמצא במעון ויש לו גננת מדהימה. היא זו שלימדה והסבירה על הצפירה ולא אני... לגבי השינה אז ככה-דן מתעורר בשעה 6 בבוקר כי בשבע ורבע ההסעה מגיעה ולכן בערב הוא בד"כ נרדם עד השעה 8. רון לא ישן צהריים ולכן הוא עייף מאוד כבר בשעה 7 בערב. יום אחד הלך לישון בחמש וחצי והתעורר בשש בבוקר. אבל יש ימים כמו בשבת שהם הלכו לישון בשעה תשע וחצי בערב. מאוד משתנה אצלי. כשהם ישנים מוקדם זה ממש כיף.

האמת, לא נראה לי קריטי עדיין

הם עוד ילמדו לעמוד בשקט. חוץ מזה, לךא רואה צורך לריב איתםעל זה. אני בטוחה שבגני הילדים ובבתי הספר הם עוד יספגו את זה. מה גם שהם רואים אתכם, המבוגרים, עומדים בשקט, אני מאמינה שזה יחלחל מתי שהוא.

אני לא רבה איתם התכוונתי

איך הם יהיו בשקט כשאנחנו רוצים לעמוד ולכבד. אני גם חושבת שבית הספר והגן צריכים להסביר להם את היום המיוחד הזה. אבל אתמול וגם היום היא לא נתנה לי לעמוד בצפירה בשקט.

למעלה