אתמול הייתי ב ind
וקיבלתי את תעודת התושב המוארכת שלי.
והפעם - לחמש שנים!
אז בעקבות השרשור שלי מלפני כמה שבועות או חודשים...
זה באמת לא משנה אם עשיתי מבחו או לא, השהות מוארכת, ובפעם הראשונה שמקבלים את התעודה היא לשנה, ואחרי השנה הראשונה - זה לחמש שנים.
ומה שעוד הבנתי אתמול, זה שבגלל שאני נשואה להולנדי, אז אני יכולה לבקש אזרחות אחרי שלוש שנים ממועד ההגעה שלי להולנד.
מה שאומר- עוד שנה וחצי!
וואו.
כמובן שצריך את המבחן ובטח עוד כמה דברים, אבל אני לתומי חשבתי שזה חמש שנים... אבל לא. זה שלוש.
איזה קול!
אה - ובלי קשר, אחותי מבקרת פה עם המשפחה שלה ועוד כמה חברים, והם עושים טיול בהולנד אז מטבע הדברים אנחנו מצטרפים למלא מקומות שלא היינו בהם, ולכמה שכן היינו בהם...
אז אתמול היינו ב scheveningen והמקום הזה מדהים!!!
קודם כל - היה מופע זיקוקים אתמול (וגם היום יהיה).
שנית, חוף הים והטיילת.. וואו.
המסעדה שאכלנו בה, מקסימה ומעניינת (עושים ברביקיו על השולחן - לא גורמט, אלא ממש ברביקיו.. והבשר היה מעולה!) - למסעדה קוראים זאנזיבאר.
וגם, על החוף, יש מלון אחד מ ה מ ם !! אחד היפים שראיתי מימי. אם לא הכי יפה ever!!
Stegenberger Kurhaus או משהו כזה.
ארמון לגמרי שלא יכולתי להפסיק לבהות בו.
ויש את עולם המים שהיה ממש חמוד.
לא הייתי לפני זה בסחייפנינגן, ואתמול היה מעולה.
אז ד"ש.
וקיבלתי את תעודת התושב המוארכת שלי.
והפעם - לחמש שנים!
אז בעקבות השרשור שלי מלפני כמה שבועות או חודשים...
זה באמת לא משנה אם עשיתי מבחו או לא, השהות מוארכת, ובפעם הראשונה שמקבלים את התעודה היא לשנה, ואחרי השנה הראשונה - זה לחמש שנים.
ומה שעוד הבנתי אתמול, זה שבגלל שאני נשואה להולנדי, אז אני יכולה לבקש אזרחות אחרי שלוש שנים ממועד ההגעה שלי להולנד.
מה שאומר- עוד שנה וחצי!
וואו.
כמובן שצריך את המבחן ובטח עוד כמה דברים, אבל אני לתומי חשבתי שזה חמש שנים... אבל לא. זה שלוש.
איזה קול!
אה - ובלי קשר, אחותי מבקרת פה עם המשפחה שלה ועוד כמה חברים, והם עושים טיול בהולנד אז מטבע הדברים אנחנו מצטרפים למלא מקומות שלא היינו בהם, ולכמה שכן היינו בהם...
אז אתמול היינו ב scheveningen והמקום הזה מדהים!!!
קודם כל - היה מופע זיקוקים אתמול (וגם היום יהיה).
שנית, חוף הים והטיילת.. וואו.
המסעדה שאכלנו בה, מקסימה ומעניינת (עושים ברביקיו על השולחן - לא גורמט, אלא ממש ברביקיו.. והבשר היה מעולה!) - למסעדה קוראים זאנזיבאר.
וגם, על החוף, יש מלון אחד מ ה מ ם !! אחד היפים שראיתי מימי. אם לא הכי יפה ever!!
Stegenberger Kurhaus או משהו כזה.
ארמון לגמרי שלא יכולתי להפסיק לבהות בו.
ויש את עולם המים שהיה ממש חמוד.
לא הייתי לפני זה בסחייפנינגן, ואתמול היה מעולה.
אז ד"ש.