זה גבינה מהסוג הגרוע ביותר, גבינה מלאכותית עם שומן צמחי וחומרי טעם. תת-רמה.
לא מבין כל-כך בגבינה
אם כבר צ'יזבורגר, תאכל במוזס או בBBB או איזושהי בורגריה איכותית, לא מקדונלדס. אני יודע שאין בישראל A&W (צ'יזבורגר הכי טוב מבין מסעדות המזון המהיר) אבל בכל זאת, זה לא אומר שצריך להתפשר על רמה כה נמוכה.
אילו מקדונלד'ס הייתה רמה כה נמוכה, היא לא הייתה רשת המסעדות האהובה, המצליחה והפופולארית בעולם.
מה שכן, זה נכון שלא מדובר ברמה גבוהה מי-יודע-מה, אבל בכל מקרה, אני לא בררן של אוכל (בגדול), ואני אדם של טעם פשוט.
לדעתי לצלם מגש של מקדונלדס זו דרך מאוד פאתטית להראות שיש לו כסף,
לא ניסיתי להראות שיש לי כסף, אלא אלו האנשים פה שכל-כך עניים, שהם חושבים שארוחה במקדונלד'ס בכולה 120-130 שקל בערך זה משהו "וואו".
האמת שעל המומחה אני לא מתפלא.
אני יותר מתפלא על אלפיני, כי ממנו, לא ציפיתי לשוק שכזה ולעוני שכזה, עד ששים לב, הוא הולך יותר רחוק מהמומחה, וחושב שהתמונה לקוחה מהאינטרנט.
הוא לא אמר שיש לו תואר ראשון? אז זה לא אמור להתבטא בשכר שלו ובאורח חייו?
אני בכל הכנות בשוק. לא חלילה בקטע לא טוב, אבל כמה קשה העוני של האנשים פה?
ואם הייתי מעלה תמונה ממסעדה יקרה של קוויאר ב-300 שקל (למרות שגם יש לי בבית) או של לובסטר ב-500, מה אז היו אומרים האנשים?
שאני הברון דה רוטשילד בכבודו ובעצמו?
במחשבה שנייה, אל תענה על זה.
הרי זה ג'אנק פוד ברמה ירודה ביותר.
בוא תגזים עוד.
כאמור, רשת המסעדות הגדולה, האהובה, המצליח והעשירה בעולם.
ואם זה לא מספיק, ואם באמת-באמת להיכנס לזה, מקדונלד'ס היא מסעדה ברמה בינונית, שבתוך הרמה הבינונית, משתייכת לתת-המעמד הגבוה של המסעדות הבינוניות.
האמת היא שזה כנראה אתה, שאתה סנוב של אוכל.
אני, יכול לאכול ואוכל במסעדות ברמה נמוכה, בינונית וגבוהה.
כי פשוט אין לי בעיה, ואני לא בררן גדול, לפחות לא באוכל.
המעמד הנמוך אוכל במקדונלדס הרבה יותר מהמעמד הגבוה.
לא.
המעמד הנמוך אלו אנשים שאין להם מספיק לקיום הבסיסי והיסודי של עצמם, כולל אוכל פשוט בבית, אז בטח ובטח שהם הולכים למסעדות, למעט מקרים נדירים או אירועים מיוחדים כמו ימי הולדת.
זה מעמד הביניים, שמבחינת מספרים מוחלטים ומבחינת אחוזונים, הולך למקדונלד'ס יותר מהמעמד הגבוה.
אבל סה"כ מדובר ברשת המסעדות הגדולה והאהובה בעולם אז בגדול כולם אוכלים שם.
אפילו העניים, כשיש להם יום הולדת.
בישראל אין שום מקום זול לאכול בו.
הוא אמר יחסית לאוכל מהיר. דווקא יש בזה משהו. רק לאחרונה התייקר עוד. ארוחה ממוצעת שלי במקדונלד'ס, שפעם עלתה לי 120 עד 130 שקל, עכשיו כבר עולה לי 130 עד 140 שקל.
ב-K. F. C. הסמוך קצת זול יותר.
בקנדה יש את טים הורטון'ס וגם זה כבר רחוק מלהיות זול כמו פעם. עד 2020 סופגניה עלתה דולר קנדי אחד, כוס קפה עלתה דולר קנדי אחד, 10 טימביטס עלו דולר קנדי אחד, מאז מתייקר בקביעות אבל עדיין זול יותר מכל מקום אחר.
אני עדיין צריך לבקר ולאכול שם בהתאם להמלצתך. לגמרי שכחתי מזה
חבל, דווקא לפני כמה חודשים הייתי בלוס אנג'לס. יש להם טים הורטונ'ס אני מניח?
איזה פספוס
סופגניה - 2 דולר, קפה - $1.83, 10 טימביטס - $3.
עם מחירים כה זולים, דווקא זאת נשמעת כמו הרמה הנמוכה. ולחשוב שאתה צוחק עליי על ארוחות ב-130 שקל במסעדת רמה בינונית פופולארית ואהובה במיוחד שבתוך הרמה הבינונית משתייכת לתת הטווח הגבוה
מה שכן, ובכל מקרה, לא עפתי יותר מידי על התגובות שקיבלתי לשרשור הזה. אולי צריך להשתדל לספר פחות על החיים האישיים. אולי אנשים מקבלים את זה פחות טוב