אתמול הייתי בסינמה וראיתי את "ונום 3: הריקוד האחרון". עוד לפני כן, במקדונלד'ס, אכלתי טריפל צ'יזבורגר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה זה הגבינה הצהובה שהם שמים שם? יש לה שם?

זה הרי לא גבינה אמיתית כמו מוצרלה או קשקבל או פרמזן.

זה נראה כמו מוצר גבינה מעובדת שמוסיפים לה עוד כל מיני חומרים שלא נמצאים בגבינה אמיתית.

היה פעם פרק של כלבוטק על העיניין הזה של גבינות לא אמיתיות. זאת אומרת גבינות צהובות מעובדות שמוסיפים להם שמן צימחי ועוד כל מיני חומרים.
גם בסופר אפשר למצוא דברים כאלה.
לא מבין כל-כך, ובניגוד לנטען עליי על-ידי חלק מהמתנגדים, אני גם לא אכלן בררני 🤷‍♂️

אם אני מזמין צ'יזבורגר, מה שלא קורה לעיתים קרובות מידי אבל קורה, אז הם שמים את הגבינה שהם מוצאים לנכון, ואני אוכל את זה 🤷‍♂️

ככה פשוט :)
ממתי רוב הציבור מבין באיכות? או שאיכפת לו / הוא מבין מה זה מזון טעים?

אם היה איכפת לו / הוא היה מבין, אז לא היו ממשיכים למכור פיצות קפואות לא טעימות. אבל ממשיכים למכור, כי הציבור ממשיך לקנות אותם.

אם היה איכפת לו, אז ברובו היה מפסיק לשתות חלב פרה / משקאות סויה וכדומה
ועובר לחלב עיזים. אבל הרוב עדיין שותה חלב פרה ואת השיט הצימחי.

אז במחנה הנמוך הכללי, הציבור לא מבין/ לא איכפת לו מאיכות/טעם המזון.
גם אני שותה לרוב חלב עזים :)
זה הכי בסיסי שיש. חלב פרה לא טעים. חלב עיזים טעים.

מי שמכחיש את זה, כנראה יש לו אינטרס כספי שישתו חלב פרה.

כל ילד יודע שחלב פרה לא טעים. אם היה טעים, לא היו ממציאים את השוקו.
אני לא חושב שהייתי אומר שחלב פרה הוא לא טעים. הוא פשוט פחות טעים ופחות טוב מחלב עזים.
את רובו ככה.
גם אני את רובו "ככה", או עם קורנפלקס :)
וחלק בנס קפה.
אני שם חלב בקפה.
לחלב פרה יש טעם נוראי.
לא.
לחלב עיזים יש טעם נהדר.
כן.

ai27

Well-known member
חבל
פחות שעשועים ויותר השקעה בלימודים
היו מביאים אותך רחוק

אלפיני

Well-known member
תגיד יא מחאפר, אמרת צ'יזבורגר, מה זה שאר הפריטים בתמונה? שוב פעם אתה מעתיק תמונה ומספר סיפורים?

ומה לגבי יומנו של חנון? הלו, אנחנו מבוגרים פה. עוד מעט תספר לנו שאמא נותנת לך מוצצי לפני שאתה הולך לישון?

תגיד יא מחאפר, אמרת צ'יזבורגר, מה זה שאר הפריטים בתמונה? שוב פעם אתה מעתיק תמונה ומספר סיפורים?
הוא אוכל הרבה,עוד מעט ישמין
ומה לגבי יומנו של חנון? הלו, אנחנו מבוגרים פה. עוד מעט תספר לנו שאמא נותנת לך מוצצי לפני שאתה הולך לישון?
מה שמפתיע איך הוא לא מתבייש לספר על זה.

ai27

Well-known member
מה אתה רוצה? הילד רעב
למה מוצץ ולא ציצי-נומי?
גם יכול להיות...

אלפיני

Well-known member
מה אתה רוצה? הילד רעב

למה מוצץ ולא ציצי-נומי?
גם יכול להיות...
רעב בשביל רעב, לבריאות . אבל מי שמעניק פרסומת של מקדונלדס רעב בעיקר לתשומת לב .

וגם אין לי בעיה עם ציצי גומי. העיקר שהתינוק מחפ יהיה מבסוט.

נערך לאחרונה ב:
מי שמעניק פרסומת של מקדונלדס רעב בעיקר לתשומת לב
להראות מגש שלם של מקדונלדס זה בשביל להראות שיש לו כסף.

חוץ מזה שיתף אותך במה שהוא אוכל - מה כ"כ מיוחד כאן.

כל דבר פירסומת לקפוץ,עם 20 אנשים פעילים בפורום?

איזה פחדים יש לאנשים שלא מבינים את החיים...

SupermanZW

Well-known member

לדעתי לצלם מגש של מקדונלדס זו דרך מאוד פאתטית להראות שיש לו כסף, הרי זה ג'אנק פוד ברמה ירודה ביותר. המעמד הנמוך אוכל במקדונלדס הרבה יותר מהמעמד הגבוה.

SupermanZW

Well-known member
חח כבר לא.

כבר יקר יחסית לאוכל מהיר.
בישראל אין שום מקום זול לאכול בו. בקנדה יש את טים הורטון'ס וגם זה כבר רחוק מלהיות זול כמו פעם. עד 2020 סופגניה עלתה דולר קנדי אחד, כוס קפה עלתה דולר קנדי אחד, 10 טימביטס עלו דולר קנדי אחד, מאז מתייקר בקביעות אבל עדיין זול יותר מכל מקום אחר.

בישראל אין שום מקום זול לאכול בו. בקנדה יש את טים הורטון'ס וגם זה כבר רחוק מלהיות זול כמו פעם. עד 2020 סופגניה עלתה דולר קנדי אחד, כוס קפה עלתה דולר קנדי אחד, 10 טימביטס עלו דולר קנדי אחד, מאז מתייקר בקביעות אבל עדיין זול יותר מכל מקום אחר.
כמה עולה עכשיו הדברים שציינת?

סופגניה - 2 דולר, קפה - $1.83, 10 טימביטס - $3.
וואי וואי,

זה אומר אינפלציה של 80 עד 200 אחוז.

בפועל נראה לי שהשתמשו במוצרים האלה גם בתור מוצרי "חכה",

שאנשים יקנו דברים יקרים יותר.

עכשיו בטח פחות עובד ואנשים רק קונים את מוצר החכה בלי ליפול לפיתיון

אז עוד סיבה להעלות את המחיר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה גבינה מהסוג הגרוע ביותר, גבינה מלאכותית עם שומן צמחי וחומרי טעם. תת-רמה.
לא מבין כל-כך בגבינה 🤷‍♂️
אם כבר צ'יזבורגר, תאכל במוזס או בBBB או איזושהי בורגריה איכותית, לא מקדונלדס. אני יודע שאין בישראל A&W (צ'יזבורגר הכי טוב מבין מסעדות המזון המהיר) אבל בכל זאת, זה לא אומר שצריך להתפשר על רמה כה נמוכה.
אילו מקדונלד'ס הייתה רמה כה נמוכה, היא לא הייתה רשת המסעדות האהובה, המצליחה והפופולארית בעולם.

מה שכן, זה נכון שלא מדובר ברמה גבוהה מי-יודע-מה, אבל בכל מקרה, אני לא בררן של אוכל (בגדול), ואני אדם של טעם פשוט.

לדעתי לצלם מגש של מקדונלדס זו דרך מאוד פאתטית להראות שיש לו כסף,
לא ניסיתי להראות שיש לי כסף, אלא אלו האנשים פה שכל-כך עניים, שהם חושבים שארוחה במקדונלד'ס בכולה 120-130 שקל בערך זה משהו "וואו".

האמת שעל המומחה אני לא מתפלא.

אני יותר מתפלא על אלפיני, כי ממנו, לא ציפיתי לשוק שכזה ולעוני שכזה, עד ששים לב, הוא הולך יותר רחוק מהמומחה, וחושב שהתמונה לקוחה מהאינטרנט.

הוא לא אמר שיש לו תואר ראשון? אז זה לא אמור להתבטא בשכר שלו ובאורח חייו?

אני בכל הכנות בשוק. לא חלילה בקטע לא טוב, אבל כמה קשה העוני של האנשים פה?

ואם הייתי מעלה תמונה ממסעדה יקרה של קוויאר ב-300 שקל (למרות שגם יש לי בבית) או של לובסטר ב-500, מה אז היו אומרים האנשים?

שאני הברון דה רוטשילד בכבודו ובעצמו?

במחשבה שנייה, אל תענה על זה.

__צילום מסך_28-6-2025_026_www.tapuz.co.il.jpeg
t39p0ddt.png
הרי זה ג'אנק פוד ברמה ירודה ביותר.
בוא תגזים עוד.

כאמור, רשת המסעדות הגדולה, האהובה, המצליח והעשירה בעולם.

ואם זה לא מספיק, ואם באמת-באמת להיכנס לזה, מקדונלד'ס היא מסעדה ברמה בינונית, שבתוך הרמה הבינונית, משתייכת לתת-המעמד הגבוה של המסעדות הבינוניות.

האמת היא שזה כנראה אתה, שאתה סנוב של אוכל.

אני, יכול לאכול ואוכל במסעדות ברמה נמוכה, בינונית וגבוהה.

כי פשוט אין לי בעיה, ואני לא בררן גדול, לפחות לא באוכל.
המעמד הנמוך אוכל במקדונלדס הרבה יותר מהמעמד הגבוה.
לא.

המעמד הנמוך אלו אנשים שאין להם מספיק לקיום הבסיסי והיסודי של עצמם, כולל אוכל פשוט בבית, אז בטח ובטח שהם הולכים למסעדות, למעט מקרים נדירים או אירועים מיוחדים כמו ימי הולדת.

זה מעמד הביניים, שמבחינת מספרים מוחלטים ומבחינת אחוזונים, הולך למקדונלד'ס יותר מהמעמד הגבוה.

אבל סה"כ מדובר ברשת המסעדות הגדולה והאהובה בעולם אז בגדול כולם אוכלים שם.

אפילו העניים, כשיש להם יום הולדת.
בישראל אין שום מקום זול לאכול בו.
הוא אמר יחסית לאוכל מהיר. דווקא יש בזה משהו. רק לאחרונה התייקר עוד. ארוחה ממוצעת שלי במקדונלד'ס, שפעם עלתה לי 120 עד 130 שקל, עכשיו כבר עולה לי 130 עד 140 שקל.

ב-K. F. C. הסמוך קצת זול יותר.
בקנדה יש את טים הורטון'ס וגם זה כבר רחוק מלהיות זול כמו פעם. עד 2020 סופגניה עלתה דולר קנדי אחד, כוס קפה עלתה דולר קנדי אחד, 10 טימביטס עלו דולר קנדי אחד, מאז מתייקר בקביעות אבל עדיין זול יותר מכל מקום אחר.
אני עדיין צריך לבקר ולאכול שם בהתאם להמלצתך. לגמרי שכחתי מזה :unsure:

חבל, דווקא לפני כמה חודשים הייתי בלוס אנג'לס. יש להם טים הורטונ'ס אני מניח? :unsure:

איזה פספוס :confused:
סופגניה - 2 דולר, קפה - $1.83, 10 טימביטס - $3.
עם מחירים כה זולים, דווקא זאת נשמעת כמו הרמה הנמוכה. ולחשוב שאתה צוחק עליי על ארוחות ב-130 שקל במסעדת רמה בינונית פופולארית ואהובה במיוחד שבתוך הרמה הבינונית משתייכת לתת הטווח הגבוה 😂

מה שכן, ובכל מקרה, לא עפתי יותר מידי על התגובות שקיבלתי לשרשור הזה. אולי צריך להשתדל לספר פחות על החיים האישיים. אולי אנשים מקבלים את זה פחות טוב :unsure:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה יודע מה זה מתחיל להיות חשוד שהוא כל פעם אוכל שם
אני לא כל פעם אוכל שם. לפעמים אני יושב ב-K. F. C. הסמוך :)
אחרי הסרט.
אני אוכל שם לפני הסרט.
למה לא לאכול במקום נורמלי,בלוד/פ"ת או איפה שהוא אמר שהוא גר.
מי אמר שאני לא? :)

אבל כשאני בסינמה, אני כבול לאפשרויות של המקום ההוא, ומה שמוצא חן בעיניי שם, זה המקדונלד'ס וה-K. F. C., למרות שלפעמים אני וויקטוריה ישבנו לאכול במסעדות אחרות שם, כמובן בהחלטתה ובהשפעתה, אבל זה היה לפני כמה שנים טובות :confused:

על זה תוסיף את זה שאני אדם של הרגלים, ואדם של טעם פשוט :)

למרות שאני כן אוכל גם ברמה גבוהה, בחוץ ובבית, ואם זה מה שהייתי רוצה הייתי יכול להעלות תמונות ממסעדות של לובסטרים, סטייקים, קוויאר ועוד כל מיני, וגם תמונות מהבית של אוכמניות, פטל, קוויאר, נקניקים ב-200 שקל ומה שבא לך.

למרות שהאמת שהעליתי תמונות של ארוחות האוכמניות והפטל היומיות שלי כמה פעמים בשביל מישהי שחשבה שתזונתי היא בעיקר ג'אנק והיא הייתה אישה לא חכמה שמתקשה עם למידה סטנדרטית, מבוססת קריאה ואוריינות, אז בשביל לעזור לה להיגמל מההזיות שלה בנוגע לתזונה שלי צירפתי עבורה עזר חזותי, על-מנת שתלמד חזותית-מרחבית את מה שנכשלה ללמוד אוריינית.

האקדמאים החדשים האלה :rolleyes:

מה קרה לימים שהאקדמיה הייתה מקום על רמה? :rolleyes:
אם יש לו כ"כ הרבה כסף למה לאכול רק שם?
אני לא אוכל רק שם. היית מגיע יותר קרוב אל האמת ואל המציאות, אם היית אומר שאני אוכל רק שם כשאני בסינמה, וגם אז היית טועה.

גם מה זה "יש לי כל-כך הרבה כסף"?

יש לי קצבה חודשית מפנקת.

הכסף, כפי מה שדאג לומר ולהדגש המעריץ ג'ו זיכרונו לברכה, הוא של ההורים שלי.

__צילום מסך_28-6-2025_114917_www.tapuz.co.il.jpeg

לא שהקצבה החודשית לא מספיקה לאיזה מסעדה שאני רק רוצה, כן?

רק לפרוטוקול.
הוא אוכל הרבה,עוד מעט ישמין
אני אגיד לך מה העניין. פשוט יש הרבה דברים שאני אוהב. זה גם למה ההזמנה מגיעה ל-130 שקל. אבל זה בסדר, כי קודם כל, אני אוכל במקדונלד'ס רק פעם בשבוע-שבועיים, וגם יותר מזה, מה אני עושה? בגלל שאני אוהב הרבה דברים, אני מזמין את הכי מעט והכמות הכי קטנה מכל דבר. חוץ מההמבורגר.

אז להשמין אני לא אשמין, מה גם, שאני מתעמל במתינות. אבל עם הנייק ב-500 שקל כמובן, כן? אני לא יכול לצאת להתעמל עם דולצ'ה ב-6,000.
מה שמפתיע איך הוא לא מתבייש לספר על זה.
השרשורים האלו הם בשבילך :):

מצחיק אותי שהמתנגדים טיפשים מספיק לחשוב שאני בן-אדם ברמה נמוכה בגלל שסדרת הספרים האהובה עליי היא "יומנו של חנון", סדרת הטלוויזיה האהובה עליי היא | תפוז פורומים

נמצאה הסיבה למה האליטות המזויפות, המורכבות מאקדמאים חדשים ובלתי כשירים, שעבודותיהם האקדמיות לא מקוריות ונקנו בכסף, אוהבות אוכל צמחוני ומסעדות יוקרה, | תפוז פורומים
לא. כפי מה שאמרתי לחבר סופרמן, אלו אתם, שמרוב העוני, חושבים שארוחה במקדונלד'ס בכולה 120-130 שקל בערך זה משהו "וואו".

האמת שעליך אני לא מתפלא.

אני יותר מתפלא על אלפיני, שממנו לא ציפיתי לשוק שכזה ולעוני שכזה, עד ששים לב, הוא הולך יותר רחוק ממך, וחושב שהתמונה לקוחה מהאינטרנט.

הוא לא אמר שיש לו תואר ראשון? אז זה לא אמור להתבטא בשכר שלו ובאורח חייו?

אני בכל הכנות בשוק. לא חלילה בקטע לא טוב, אבל כמה קשה העוני של האנשים פה?

לעיתים נדירות אתה יכול גם להגיד משהו נכון :)
חח כבר לא.

כבר יקר יחסית לאוכל מהיר.
מקדונלד'ס? יחסית לאוכל מהיר אחר? כן. כן, נראה לי 🤷‍♂️

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כדי "שוב פעם" להעתיק תמונה ולספר סיפורים, צריכה להיות פעם ראשונה כזאת.

לא מצאתי לנכון לתת פירוט מלא.

גם לא ציפיתי מהאנשים שלא לזהות צ'יפס, קראנצ'יס, פוטטו ובקבוק מים כשהם רואים כאלו 🤨
אין שום בעיה בקריאת "יומנו של חנון" וזה לא ספר לתינוקות/ילדים.

אם אני לא מתבלבל, הספרים האלו מכרו למעלה משליש מיליארד עותקים.

יומנו של חנון אלו ספרי ילדים בערך כמו ספרי הארי פוטר, כלומר לא באמת.

גם אם היה מדובר בספרי ילדים אמיתיים, בכל מקרה אני לא מוצא בעיה בלקרוא ספרי ילדים.

תקן אותי אם אני טועה 🤷‍♂️
רעב בשביל רעב, לבריאות . אבל מי שמעניק פרסומת של מקדונלדס רעב בעיקר לתשומת לב .
לא ניסיתי לעשות פרסומת למקדונלד'ס.

למעלה