אתמול היה מ ד ה י ם

ת פ ו ז ה

New member
אתמול היה מ ד ה י ם

יצאתי מוקדם מהעבודה לקצת פינוק שאירגן לי הבעלול באוירת כפר ושקט של מוביליים קיבלתי טיפול רך מבחורה מקסימה שיאצו וריקי קבעתי איתה גם רפלקסולוגיה (לחיזוק מערכות כליות ורביה) לשבוע הבא אח"כ הגיע הבעלול מוקדם מהעבודה ו... טוב צריך לעשות עבודה אז עושים התחלנו לתכנן את המשך היום וקפצתי לשרותים לעשות בדיקת ביוץ (נו אני לא יכולה לשלוט בעצמי ובדחף לדעת מה קורה לי בפנים) - ל ת ד ה מ ת י הערכה נתנה תשובה שלילית שאין ביוץ (ז"א הקו של ה T בהיר יותר מהקו של ה C) מבלובלת התקשרתי לקופת חולים והם אמרו שהרופא לא עובד פה והיא אפשרי שאני יגיע בדקה ה 99 לעשות אולטרסונד זקיקים באותו הרגע כל השלווה והרוגע נעלמו לי הבעלול בתפקיד ("תהיי שם בשבילה" כדברי הרופא) אמר בואי ניסע למרפא שהוא כן עובד בא עכשיו, במקביל בקשתי שהאחות תדבר איתו בטלפון ותחזור אלי
עבר לה עוד חצי שעה של מתח ואי ודאות ותיסכול שלי (כי ככה זה שמרגישים שעוד חודש מתווסף ל 7 חודשי נסיונות)... ואז האחות אמרה ש.. הרופא אמר שחבל על הכסף של ערכת הביוץ בגלל זריקת הכוריגון זה מראה תוצאה שלילית ושמה שאנחנו צריכים לעשות זה רק סקס שזה הטיפול של החודש ובזה נגמר הסיפור ו - ת ר ג ע י
אה.. טוב אז למה לא אמרו לי כלום...
המשך הערב עבר בכיףףף והאופטמיות חזרה לנשמתי ארוך, יצא לי. SORRY

שמחה לשמוע שנהנית

ויש כל מיני כללים שרשומים בהוראות לערכה מתי מומלץ לבדוק איתה. בדיקה באמצע היום לא נותנת חיווי מדוייק כמו בדיקה שנעשית בבוקר כשהשתן מרוכז. נראה לי שאת באמת צריכה ללמוד להנות ולהירגע והעיקר באמת זה שאח"כ, בלילה, נהניתם יחד

Galit29

New member
העיקר שעכשיו את מרגישה יותר טוב

תדעי שהרגשה פנימית תמיד תורמת לכל דבר ולא משנה למה. נו וחגגתם שזה גם כן משהו טוב

למעלה