אתמול היה בyes

yakir31

New member
אתמול היה בyes

בערוץ 14 [YES Y] את התוכנית הזאת של אשטון קוצ'ר פאנקד או משהו כזה [יש את זה מדי פעם באמטיוי אבל עד שזה ישודר שוב..] ועבדו על מייק! והוא שיקר :S הוא החנה את האוטו שלו ואז שמו לו ,אחרי שהוא הלך, משהו לי האוטו, על המדרחה, של מכבאי אש שכאילו ידוע שאסור להחנות ליד זה. ואז הוא חזר והיו שם כבאים ובלאגן בלה בלה בלה הוא שיקר ואמר ש"אמרו לי להחנות כאן!" חחחחחחח זה היה קורע... ואשטון קוצ'ר כזה אומר "לא יפה לשקר..". קיצר לא היה מיוחד אבל חשבתי שיהיה נחמד להגיד

SAMAR

New member
חחחחח

היה את זה המון פעמים בMTV....
אבל תודה בכול מקרה... יום טוף!!!

crysania

New member
נכון.. המון. תוכנית שרוטה.

אהבתי כשעבדו על הילארי... חעח. ועל זה משנות ה70.. ההומו הזה, איך קוראים לו?

לינקנית

New member
ראיתי צפיתי קראתי והרחתי

או שלא תמחקו תאחרון אנלא יכולה להריח חח אני מצוננת מממ בקיצור גם בראד ורוב היו שמה מענין מה הם היתכוונו לעשות שמה..

Lp Fairy

New member
ניצלוש ניצלוש!!!

אחרי שבועיים שהייתי מנותקת מהמחשב שלי..(הרופא לקח אותו..וניתח אותו והחזיר אותו בריא!!!) הנה אני עושה קאמבק!!! חחח רק שתדעו שחלמתי עליכם!! חלמתי שאני רואה מכונית שיש בתוכה מחשב ואני פוצת למכונית הזאת (מה אני לא עושה בשבילכם?!?!) כדי לראות אם אתם מתכננים מפגש כי ממש אני לא רוצה לפספס את זה...[= ואז חלמתי שאני רואה את כווולכם בסנטר... ו...חחח כן זה די עלוב אבל..חחח זאת אני..[= בכול מקרה התגעגעתי מאוווווווווווד!!! מקווה שלא שכחתם אותי..[=

SAMAR

New member
רעות!!!!!!!!!!!!!!!!!

יה! בובה!!!! התגעגעתי!!!! נעלמת
...............אבל הנה את פה!!!!! מגניב לנו!!!!!! ברוך שובך וחופש מעולה!!!!! יום טוף

Lp Fairy

New member
חחחח

אכן הייתה תקופה בחיים שלי שהייתי שם..[= שם הכרתי את אלעדוש..אם את מכירה אותו.. ו..תודה רבה לכם!! אני אוהבת אותכם!! וצריך שהחלום שלי יתגשם ושנעשה כבר מפגש פורום!!

למעלה