אתמול הוא התקשר

אתמול הוא התקשר

ה -
שלי. השיחה היתה שונה, הנימה היתה נינוחה, הקול פתאום חלש, טון כזה ,בוגר ומבין ידעתי שזו שיחה אחרת, כזו שלא היתה כבר אולי שנתיים הוא שאל בשלומי
- הייתי המומה מה פתאום שואל בשלומי. הקשבתי, והקשבתי, דיבר בעיקר על הילדים ואז פתאום אמר... תגידי............. את מאושרת
כל מה שעברנו היה שווה
ואני שותקת, מפנימה, המומה. שנים שלא נכנסנו לשיחה עמוקה, בוגרת ומבינה אמרתי שכן, שטוב לי, ששקט לי, שאני רגועה מה שצובט אותי כל פעם מחדש זו המחשבה על הילדים. ואז הוא אמר.... אני מנסה לבנות את החיים שלי ואותי הכי צובט שכנראה בסוף מה שיקרה: שאגדל ילדים של מישהי אחרת. שמעתי את הרעד בקול יכולתי להרגיש את עצמת הכאב הוא מאוד קשור אליהם הוא חי בתחושה של פספוס כך הוא אמר וזה כל כך צורם וכואב הבנתי אותו ולפתע נבלעו לי המילים.
לירז ביום של חשבון נפש שבת שלום חברים

מתוקה ../images/Emo24.gif

כל כך מבין אותך... כל כך מבין אותו... אבל זה כל כך מורכב ועמוק ששום ניתוח שאנסה לעשות כרגע, לא יצליח לגעת בלב העניין אז שולח
ענק ומקווה שיצליח לגעת (טיפה...) בלב שלך ולתת קצת אנרגיה לטובת חשבון הנפש שלך. שבת שלום אישה מקסימה!

../images/Emo47.gifאתה מלך אתה

מה שלא תכתוב תמיד יוצאות ממך אנרגיות חיוביות. תודה לך איש יקר
ושבת שלום לך ולבנאת

לא יודעת מה היה אצלך אבל יש לי הרגש

הרגשה שאתם עוד חוזרים לחיות ביחד ,,, הוא שאל גישש לראות מה קורה איתך לא סתם כך לי זה נראה
זה מה שלי נראה מן תחושה כזו , אחלה שבת לך מתוקה

../images/Emo12.gifממש לא

אין סיכוי. אני יודעת שהוא מרגיש והמון. אבל אני מזמן במקום אחר. תודה, יקירה

מרגש../images/Emo20.gif

פשוט מרגש. היכולת לשוחח מהלב, לשתף. והאמת והמחיר הכל כך כואבים. עושה עצוב בלב, תחושה של פספוס. מה אגיד ומה אומר? ענת

מיKה

New member
../images/Emo141.gif

מוכר...
ותשתדלי לא להאריך בחשבון הנפש מעבר למה שאת באמת חייבת. כי מהנסיון שלי לפחות למדתי, שזה פשוט חסר כל טעם להכאיב לעצמנו על דברים שאין ביכולת או ברצון שלנו לשנות.

כנראה שמיותר אבל...

אחרי שיחה כזו, קשה לשלוט במחשבות קשה שלא לחשוב כמה אני (לפחות) הייתי מרוכזת בכאב ובקשיים שלי. והוא...הגברים שמאוד מחוברים לילדים שלהם, באמת יוצאים נפגעים מהסיפור הזה. הם מלקטים במרץ כל חוויה,כל רגע פשוט, כל פיסת חיים מחייהם של הקטנים, שאנחנו האימהות זוכות באותם רגעים במהלך היומיום. לפתע קולטת את הוויתור הגדול שבא בעל כורחם.

למעלה