אתמול האקס הגיע

touti

New member
והיו לבשר אחד...

אני מאמינה שאם צד אחד חושב על השני ומתבטל בפניו ולא יקבל איזה פידבק, אפילו אחד, זה לא יחזיק מעמד. צורם לי המשפט מבלי להתחשב בעצמו... ברוכה הבאה:)

נוטה להסכים

אם תשאלי את בעלי, הוא התבטל בפניי ולא קיבל אף פידבק. אבל קודם כל, "להתבטל" זה עם קונוטצייה שלילית. כמו שמדביקים את מילת הגנאי "פראייר" למי שאוהב לעזור בלי תמורה. אני לא אוהבת את זה. אני הרבה פעמים פרייארית מבחירה ואשמח גם להתבטל בפני אהובי ולשים את טובתו לפני זו שלי. אין שום דבר רע בלרצות לחלוטין בטובת זה שאתה אוהב. אם תשאלי אותי, לא חיפשתי שיתבטלו בפני (ולמרות שהוא מרגיש ככה הוא גם לא עשה את זה בפועל). אבל כן חיפשתי שירצו את טובתי. ודווקא בגלל שהוא מההתחלה הבהיר לי שהוא לא מתכוון להתאמץ בשבילי היה לי קשה לתת פידבק. אם היה נותן את כולו היה מקבל את כולי.

נסיכה יקרה......

עכשיו יש רק קדימה! לא אם ולא אילו ולא הלוואי ולא ויתר עלי ולא.......... קדימה הסתער, יש חיים בחוץ ! את צעירה תתחילי מחדש! די עם העבר, קדימה העתיד

האחד המיוחד...נשים..מתבוססות מתבוססות עד ש

לוקח לנו זמן אין מה לעשות. נסיכה קבלי את האמת ממי שאמרם יום אחד תסתכלי אחורה ותאמרי לעצמך איך יכולתי לבזבז כל כך הרבה אנרגיות על הבנאדם הלא נכון. בעז"ה היום הזה יגיע מהר

למעלה