אתמול האקס הגיע

אתמול האקס הגיע

הסתכל לי בעיניים ואמר "תקשיבי, למרות כל המחלוקות חשבתי על זה, ואני לא רוצה לחיות בלעדיך". דיברנו עד הבוקר אז הוא הציע שבאופן סמלי נלך לראות, לראשונה בחיינו, זריחה. יצאנו, ואז הוא שלף זוג כרטיסים לרומא, מחלקה ראשונה. בכיתי מהתרגשות. אנחנו ברומא עכשיו. יה, רייט
טוב, אבל הוא באמת הגיע. מטרת הביקור: לקחת חפצים, להסביר לי איפה טעיתי שאדע לי לפעם הבאה, ולהודיע לי שגם אם הייתי מבקשת הוא לא היה מוכן לחזור עכשיו. כלומר, לדבריו הוא רצה לספר לי איך הוא מרגיש. אבל המחשבות שלו כוללות בעיקר הסברים למה אני הייתי לא בסדר. הטענה המרכזית: לא ביקשתי ממנו את כל מה שחסר תוך כדי הצהרות אהבה, ולא הערכתי את כל מה שעשה בשבילי. האמת? לפחות בחלק הראשון הוא צודק. באמת לא עשיתי את זה. אחרי שהוא הרעיף עלי התעלמות, עלבונות בפומבי וקמצנות לתת ללב שלי להתחייב אליו הייתה מבחינתי התאבדות. לגבי החלק השני הוא טועה ויש לו גישה מוטעית בעיני, אבל מה זה כבר משנה. באמת דיברנו כמעט עד הבוקר. ובאמת כמעט בכיתי מרוב עייפות. חפר וחפר ונבר, הסביר לי שוב ושוב למה הוא, שוב, כמובן לא יכול היה להושיט לי יד. בגללי. מילים, מילים. וכל כך מעט אהבה.

מאחל לך דרך צלחה בהמשך דרכך...

מה שיהיה הוא שיהיה. חבל שהינך עדיין בתוך ליבך מחכה לנס, שבן זוגך יתעורר מאדישותו וינסה להציל את המולדת ויבטל את הגירושין. הכיני את עצמך לכך, שביום חמישי יסתיים פרק אחד בחייך ויפתח פרק אחר בו אני מקווה שיהיה טוב יותר מהקודם. העסיקי את עצמך בתחביבים, בחברים/חברות ומשפחה כדי לעבור את התקופה הזו במינינום פגיעה.

touti

New member
אז סגרתם פרק. עכשיו לפרק חדש.

אני תמיד בעד להפיק לקחים כמה שאפשר. אבל כמובן רק אחרי שמתרחקים מהפגיעה והאגו:) בהצלחה, כבר אין מה לבכות, אז לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה.

איאן0

New member
כמעט שהאמנתי

כבר מילמלתי לעצמי "הלוואי עלי...." ואז נחתה האמת. אבל לפחות הוא מדבר ולא מסתגר.

כן, קצת באיחור...

עכשיו אנחנו כבר לא צריכים לבנות שום דבר. האמת, לא ברורה לי הדחיפות שלו לחנך אותי למען הדורות הבאים. "תהיי רכה ואוהבת", הוא אומר. אבל אני יודעת את זה, הרי רציתי להיות. העניין הוא, שהוא מההתחלה לא נתן לי להרגיש שהוא גבר שאפשר להפקיד בידיו את הלב שלי. מההתחלה הוא היה קמצן ושתקן ופחדן ואמר לי דברים שהרחיקו אותי ממנו. אבל כשהגבר הנכון יבוא, ויבטיח לאהוב באמת ולא ינסה לדכא ולסרס ולמשוך אותי לאחור, הרכות והאהבה יוכלו לבוא לידי ביטוי. ככה מרגשים אישה. אתמול הוא אמר לי "אולי אם היינו נפגשים בגיל מבוגר זה היה אחרת". וחשבתי בלב, אבל הרי הצעתי לך להתחיל שוב מההתחלה. אבל לא אמרתי. כבר הייתי כל כך עייפה.

פארדון1

New member
כשמישהו אומר לשני

"גם אם תתחנן אני לא אסכים עכשיו", הוא בהרבה מקרים מתכוון "קיוויתי שתתחנן". ותחשבי על זה

פחחח...

הבנאדם רץ לדאוג לחלוקת הרכוש עוד לפני שהרבנים מהדיון הספיקו להגיע הביתה... ובכל מקרה, אם היה רוצה אותי היה יודע מה לעשות. ואם הייתי מתחננת הוא היה מתעלם - הוא כבר מזמן איבד רגישות אלי. אתמול הוא התוודה, הקור שהרשתי שנושב ממנו לא היה אצלי בראש. בגלל שלא אמרתי לו שאני אוהבת אותו, הוא ראה אותי מתפרקת, בוכה, מתחננת, נגמרת, ולא היה לו אכפת. ואחרי שלא היה לו אכפת, ואחרי שנתן לי להתבוסס בדמעות כל כך הרבה זמן, לא הבין איך זה שעדיין לא אמרתי. אבל זה רק הלך והתרחק.

באמת עם כל הקושי שכרוך בזה הגיע הזמן

להמשיך הלאה. תסתכלי קדימה ותציבי לך מטרות ויעדים ובלי לחץ תנסי להגשים אותם. זה הזמון שאת הכי תזדקקי למשפחה ולחברים שלך, ותעשי כמוני תנצלי את הזמן הזה לעשות כל מה שבראש שלך. תנצלי את חיי ה"רווקות" עד שיגיע המיועד ואז בעזרת ה' - מקווה שתדעי מה זו אהבה אמיתית כשיש בשניים.

אוי שבלולית...

אחרי הדיון ברבנות חברה ישנה אצלי והרכבנו לשתינו פרופיל באתר הכרויות. עדיין לא הפעלתי אותו כי חשבתי שהגיוני לחכות לגט. זה היה נראה פשוט וקל. אחרי אתמול, ואחרי כל מה שהוא אמר לי, החלטתי שאין בעצם בשביל מה לחכות. הבנאדם הזה לא אוהב, לא אהב ולא יאהב אותי ובלב אנחנו כבר גרושים ממזמן. אז נכנסתי לשם עכשיו. מסתבר שבינתיים הצטברו לי מחזרים ממחזרים שונים, חלקם אמנם בגילאים תלת ספרתיים אבל חלקם נראים ממש חבר'ה לעניין. ומחפשים אהבה. ומוכנים להשקיע ולהתאמץ, הם כותבים. ואוהבים טיולים וים וארוחות רומנטיות. ובא לי לבכות... לא רוצה להתחיל לצאת לדייטים. רוצה להיות בשקט עם האחד שאוהב אותי. לבחור חרסינות לאמבטיה לבית שלי. להזמין פיצה ולראות טלוויזיה בפיז'מה. לא רציתי לרעות בשדות זרים, שזרים יבטיחו לי הרים וגבעות. רציתי את זה בבית. ואני מתרגלת כל כך לאט, איך אני אתרגל עכשיו למישהו חדש. ואיך איש זר יוכל לתת לי את מה שאני צריכה, כשאפילו בעלי שהכיר אותי הרבה שנים לא הצליח? לא רוצה דייטים. רוצה הביתה.

אני קוראת אותך ובא לי ../images/Emo7.gif באמת

זה הבית החדש שלך ממי אפילו אם לא בחרת אותו. כשהתגרשתי אמא שלי אמרה לי שכואב לה כ"כ שהיא יודעת מה אני הולכת לעבור בעולם הדייטים <אמא שלי גם גרושה> ואני חשבתי לעצמי 'קטן עלי'. נו... ונראה לך שהיא לא צדקה? תתכונני יקירה, כולם בכרטיס יפים וחכמים ונורא רוצים לבנות פרק ב'. כולם מחפשים קשר רציני ובלה בלה בלה... הרבה קילומטרז' צברתי שם... לא רוצה לייאש אותך, רק לשים את המציאות כפי שהיא. אבל עם קצת סבלנות את תבחרי חרסינות ותשבי מול הטלויזיה עם פיז'מה ושמיכת פלנל ותתקעי מרפק בצלעות של הבעל שיקום לתינוק לשים מוצץ כי לא ישנת כבר יומיים... תשמרי על עצמך חיבוקים

לדעתי אל תמהרי לצאת לדייטים

באם את עוד לא בשלה לכך. את אמורה לצאת לדייטים אחרי שאת מיושבת בראש ויודעת בדיוק מה את רוצה ומה את מחפשת. לדעתי אל תקני את כל מה שרשום בכרטיסים של הדייטים באתרי ההיכרויות, צאי תבלי ותיהני אבל נא להיות זהירה. לא כל הנוצץ זהב.
ו-

פארדון1

New member
ופארדון אומר

בחושים הגבריים שלו - יהיה בסדר. יש באמת גברים מצוינים שרק מחפשים את האחת שרוצה מהם חיבוק, שמתים להפגין את הגבריות שלהם ולחזר ולרגש ולראות אותך שמחה בזכותם. לא כולם מניאקים שם בחוץ, וכל ההתחלות קשות. גם בעלך היה זר בהתחלה, נכון? נו אז הנה. אני חייב להודות שגם אני מאוכזב ממנו - לפי מה שכתבת בהתחלה הייתי משוכנע שהוא יחטוף אותך בחזרה לפי שתספיקו להתגרש. ככל שהימים חלפו גילינו את פרצופו האמיתי (מזדרז לחלק רכוש? מגיע לחלק עצות במקום לנגב דמעות? מעליב את אופיך, שדווקא נשמע לי אחלה?). אז בואי נפסיק לחכות - הוא לא יבוא פתאום ויעשה מה שביקשת, הוא לא ידפוק לך מחר בדלת עם פרחים וכרטיסים לאירופה. ואת יודעת מה? הפסד שלו. יהיו לך קצת ימים קשים, אבל יש המון גברים שמתים לבחור איתך חרסינות. יש מיליארד גברים שמשתוקקים ברגע זה שיהיה להם את מי להפתיע ולרגש ולפנק. אחד מהם יהיה שלך. (את האחרים תשאירי לתותי, מקסימית, שבלולית וכל היתר... בלי עיניים גדולות!
). עצוב לקרוא אותך, אבל בע"ה עוד תגיעי הביתה. אל תשכחי להזמין אותנו לחנוכת הבית (רמז רמז מקסימית
)

ועוד דעת גבר ../images/Emo13.gif

פרדון - כל מילה בסלע גנבת לי את המילים .כולל ההומור ובאמת מגיע להן לתותי ושו"תי גם טוב
אבל..... כבחורה צעירה וכמהה לחיבה ורגש וחיזור כפי שהבהרת בעבר. אין סיבה ( לדעתי כמובן ) שלא תצאי לדייטים כבר. אבל תצאי לשם מפוקחת. בלי צפיות גבוהות מדי . תזרמי . הרי צריך לחזור ולהשתפשף במשחק הדייטים . צריך להתאמן בלקרוא בין השורות ,בלסנן , בלהתלהב ולגלות פתאום שהוא לאו דווקא , בלגלות איפה הגבולות שלך . עד כמה ועד מתי . נכון צריך קווים כלליים מה רוצים , אבל את כרגע בשלב השיקום העצמי! שיקום של האגו ,שיקום של החיות והכיף והשמחה בחייך. זמן ל " חוויות מתקנות " כפי שאמרו לי פעם נשים חכמות וגם כמה גברים ( אם אני אגיד גם חכמים יואכלו אותי חי :) ). זה זמן מבלבל מאד. ואגב כך כל מה שאני אומר לך אני גם אומר לעצמי כרגע בדיוק .

touti

New member
לא לפחד לצאת לדייטים../images/Emo13.gif

גם אין צורך להכין רשימת מכולת:) אבל כן כדאי לדעת מה בדיוק רוצים.:) בהתחלה יודעים מה לא רוצים ולוקח זמן עד שיודעים מה כן רוצים:) אני עדיין מחפשת את עצמי חחחחחח

liliya3

New member
הנושא: "אהבה"

כל כך הרבה מילים, השכלת לומר , כל כך הרבה מילים ומעט מדי מהמהות של המילה הזו . אהבה הינה התבטלות בפני האחר כאשר כל אחד דואג באופן מלא לצרכיו מבלי להתחשב בעצמו. האם יש מי מביננו המוכן לעמוד בזה ??!! מאוד קשה נשמע. רק בגלל שאנחנו לא מאמינים שבאמת הצד השני ידאג לרווחתנו ולמלא אותנו באהבה. יגיעו הימים בע"ה שהכל יהיה מלא באהבה . אמון ואמן

למעלה