אתמול ב ally macbeal

Sharon_1

New member
אתמול ב ally macbeal

רוברט דאוני ג´וניור וסטינג שרו לאלי מקביל את השיר every breath you take (של police ז"ל), וזה היה מקסים, אני בכיתי וליאור חייך חיוך טיפשי, וזה היה מקסים!!! אז כמובן שישר הלכתי לבדוק את המילים שלו, וחוץ מכמה משפטים - הוא שפוט מקסים!! (אבל מה עושים עם הכמה משפטים שתקועים שם באמצע?!) Every Breath You Take Every breath you take And every move you make Every bond you break, every step you take I´ll be watching you Every single day And every word you say Every game you play , every night you stay I´ll be watching you Oh, can´t you see You belong to me? How my poor heart aches With every step you take Every move you make Every vow you break Every smile you fake, every claim you stake I´ll be watching you Since you´ve gone I´ve been lost without a traceI dream at night, I can only see your faceI look around, but it´s you I can´t replaceI feel so cold, and I long for your embraceI keep crying baby, baby please, Oh, can´t you see You belong to me? How my poor heart aches With every step you take Every move you make Every vow you break Every smile you fake, every claim you stake I´ll be watching you Every move you make, every step you take I´ll be watching you I´ll be watching you

Sharon_1

New member
אוי, הביצוע אתמול של שניהם היה

פשוט מדהים!!! לא הפריע לכם כמה השורות שם?!

תראי, אני אחת ששרה. ממש. עומדת על ב

במה עם מקירופון. וכל מילה נוגעת לא נוגעת בי ויש שירים הגורמים לי לבכות ככה בשניות. כמו השיר של ריטה עם המילים: "אפצע את ידי עד ישותקו.." אבל איציק בעלי שיחיהי.. לא אוהב בחיים שלו כלום חוץ מאשר את אשתו הצנועה. להירדם בקיסריה בהופעה של ריטה הוא נרדם. עד שיום בהיר אחד הוא התחיל להעריץ את סטינג.. לא מבינה מאיפה זה בא אצלו. לא קשור למילים שהיו בשיר..הבנאדם פשוט מטורף על סטינג. שיר נוסף שהוא מת עליו זה FRAGILE מת עליו אפילו בביצוע מגעיל של ורדינה כהן..

Sharon_1

New member
ויש גם את הביצוע המחריד של הדצים...

אני בעד המקור. מה לעשות?! לא אוהבת תרגומים של שירים. למרות שפעם הכרתי מישהו שנהרג ועשו ספר שירים לזכרו, הוא נהרג בתאונת דרכים כשהתגלה שהשיר האחרון שהוא שמע זה FRAGILE של סטינג, בקיצור- בספר תרגמו את השיר ופרסמו אותו שם. ותשמעי-זה שיר מקסים!!! וד"א - גם אני מתה על סטינג. והשיר הכי הכי - 7 DAYS - שיר על אולטימטומים... לפני כמה שנים הייתי בהופעה שלו בצמח, וזה היה אחד הרגעים המאושרים בחיי. איזה חמוד הוא היה אתמול ב"אלי מקביל". להירדם בהופעה של ריטה? איך אפשר?! אז את אוהבת את ריטה? נו, אז יש לנו משהו משותף
ואני גם אחת ששרה ד"א, יודעת את כל המילים של כל השירים ומזהה אותם מהפיפס הראשון וליאור משתגע מזה.

גםמניגמני..

מזהה ושרה וזו הסיבה שהתקבלתי בזמנו לבית צבי - השירה יותר מהמשחק. יש לי בעייה עם מילים אני לומדת אותם רק על מנת לשיר אותם מול קהל. ככה אני עסוקה בלחן בדרך כלל אבל מה אנחנו עושות מה זה קשור לחתונות בלבד כל המלל הזה... אלא אם כן ישכרו את שירותנו לשירה: הצמד אתי ושרון במגוון שירי חתונות מצמררים.

Sharon_1

New member
טוב, אני לא התקבלתי לבית צבי, אבל

יודעת למה אני יודעת את כל המילים? אני מתה על מילים, מתה על שירים. לפעמים יש לשירים משמעות כ"כ חזקה וכ"כ חבל לי שאנשים אוהבים את השיר בגלל הזמר או המנגינה (למרות שזה לא פחות חשוב), אבל מה עם המילים?! אנייכולה לשנוא שיר רק בגלל המילים שלו. ויכולה לאהוב שיר רק בגלל המילים שלו. למשל - שמעתי את השיר של נלי פורטדו - "I´M LIKE A BIRD" עוד הרבה לפני שמישהו הכיר אותו ולפני שטחנו אותו ונדלקתי עליו בגלל הפזמון המדהים שלו. וחוץ מזה - אני בעד צמד - אפשר להופיע גם ב LA... רק לא את "השנה מתחילה באמצע ספטמבר".

את יודעת איזה שיר הייתי מוכנה לשיר

בחתונה שלי? את השיר מתוך הסרט המסכה של זורו..... אוי איזה יופי של שיר .. רוצה שאכתוב לך את המילים?

יש לי את זה בדיסק מוזיקה מהסרטים

והעטיפה נעלמה. אני חולה על השיר המדהים הזה. אם את מחפשת ומוצאת.... זה דואט ששרים בחור ובחורה והפזמון הוא: אני רוצה לבזבז את שארית חיי בלאהוב אותך.. מתה על זה אתי

Sharon_1

New member
אז בינתיים - השיר המקסים הזה,

title: fragile If blood will flow when flesh and steel are one Drying in the colour of the evening sun Tomorrow´s rain will wash the stains away But something in our minds will always stay Perhaps this final act was meant To clinch a lifetime´s argument That nothing comes from violence and nothing ever could For all those born beneath an angry star Lest we forget how fragile we are On and on the rain will fall Like tears from a star Like tears from a star On and on the rain will say How fragile we are How fragile we are On and on the rain will fall Like tears from a star Like tears from a star On and on the rain will say How fragile we are How fragile we are How fragile we are How fragile we are

אינצה

New member
גם אני בדיוק אותו דבר

וכל החברים שלי לא מבינים איך השיר עוד לא הושמע ברדיו ואני כבר יודעת את כל המילים. גיא אף פעם לא היה מקשיב למילים והיום הוא כבר אומר לי שמעת את המשפט הזה בשיר? זה הכי כיף לשמוע/לשיר ביחד!

Sharon_1

New member
אתי, אני חושבת שמצאתי לך - תבדקי -

Moon so bright, night so fine, Keep your heart here with mine Life´s a dream we are dreaming Race the moon, catch the wind, Ride the night to the end, Seize the day, stand up for the light I want to spend my lifetime loving you If that is all in life I ever do Heroes rise, heroes fall, Rise again, win it all, In your heart, can´t you feel the glory? Through our joy, through our pain, We can move worlds again Take my hand, dance the dance with me I want to spend my lifetime loving you If that is all in life I ever do I will want nothing else to see me through If I can spend my lifetime loving you Though we know we will never come again Where there is love, life begins Over and over again Save the night, save the day, Save the love, come what may, Love is worth everything we pay

../images/Emo25.gif

אני מוכנה להתחתן שוב בשביל לעמוד ולשיר לאיציק את השיר הזה. עם השמלה של מרי מי

Sharon_1

New member
נזכרתי!!! אני יודעת איזה שיר זה ,

זה דואט נדמה לי. וואו, שיר מקסים, אני אנסה להוריד אותו אח"כ, עכשיו אין אותו.

למעלה