אה זיקן אני מבקשת לא לסרסר בדוד שלי
ל לא מתדיין בקלות New member 7/3/13 #7 זה חייב להצליח לאחד יש יותר ניסיון לאחרות ציצי מוצק ומחסור טבעי בתבונה. אין מה לעשות זה מוכרח לעבוד.
ל לא מתדיין בקלות New member 7/3/13 #22 ממש לא. הייתי אפילו מוכיח לך ומציע לך עיסוי מפנק אם לא הייתי יודע שזה יסתיים בחדר מיון.
J Jake Speed New member 7/3/13 #11 זה עבד? הן הלכו איתו? כי אם כן, אז תתמקדי לא ב"מה גברים מבוגרים בלי איזו פלטפורמה להציג סגולות נדירות..." וגו', אלא ב"למה בחורות צעירות הולכות עם גברים כאלה?"
זה עבד? הן הלכו איתו? כי אם כן, אז תתמקדי לא ב"מה גברים מבוגרים בלי איזו פלטפורמה להציג סגולות נדירות..." וגו', אלא ב"למה בחורות צעירות הולכות עם גברים כאלה?"
א אשת השמש האדומה New member 7/3/13 #12 פחחח ברור שלא אם רגע לצטט חלק מדבריהן ״איזה זקן...״. לשתיהן הוא פנה בנפרד ושתיהן סיפרו לי את זה בנפרד.
פחחח ברור שלא אם רגע לצטט חלק מדבריהן ״איזה זקן...״. לשתיהן הוא פנה בנפרד ושתיהן סיפרו לי את זה בנפרד.
א אשת השמש האדומה New member 7/3/13 #13 אה וגם שתיהן ממחלקות נפרדות זה לא שהשניה ידעה על הפניה קודמת ולכן סרבה. במחשבה שניה יכול להיות שגם מדובר בשני גברים שונים.
אה וגם שתיהן ממחלקות נפרדות זה לא שהשניה ידעה על הפניה קודמת ולכן סרבה. במחשבה שניה יכול להיות שגם מדובר בשני גברים שונים.
J Jake Speed New member 7/3/13 #21 יכול להיות שהוא מאמין בחוק המספרים הגדולים אם אתה פונה לכולן, מספיק שאחת ממאה הולכת אתך. סטטיסטיקה עובדת לטובת האדם החושב.
יכול להיות שהוא מאמין בחוק המספרים הגדולים אם אתה פונה לכולן, מספיק שאחת ממאה הולכת אתך. סטטיסטיקה עובדת לטובת האדם החושב.
א אשת השמש האדומה New member 7/3/13 #25 אולי כדאי שיעבוד עם חוק המספרים הגדולים קצת אחרת. נניח יתחיל מהמספר 40... יכול להיות גם שאלו היו שני גברים שונים.
אולי כדאי שיעבוד עם חוק המספרים הגדולים קצת אחרת. נניח יתחיל מהמספר 40... יכול להיות גם שאלו היו שני גברים שונים.
J Jake Speed New member 7/3/13 #69 למה לו ללכת על בלאי פגום כשבאותו מחיר (מבחינת המאמץ שהוא משקיע) הוא יכול לקבל מוצר טרי ורענן?
א אשת השמש האדומה New member 7/3/13 #71 הוא יכול להמשיך לבזות את עצמו מי אני שאתערב? מבחינתי הוא אשמאי פתאט וחסר מודעות עצמית.
J Jake Speed New member 7/3/13 #72 מבחינתך את צודקת מבחינתו הוא גבר שמדי פעם נותן בצעירונת. אז אני מניח שדעתך עליו לא ממש מזיזה לו את קצה הזין.
מבחינתך את צודקת מבחינתו הוא גבר שמדי פעם נותן בצעירונת. אז אני מניח שדעתך עליו לא ממש מזיזה לו את קצה הזין.
א אשת השמש האדומה New member 7/3/13 #73 פחחחח ואתה חושב באמת מצליח? נתתי לך רעיון חדש מה לעשות עוד חמש שנים?