אתמול במיכאלההה

חן חמי

New member
אתמול במיכאלההה

כל שניה הזכירו את שרית ובדיוק חזרתי מהמשרד כל שניה אמרו שרית חדד שרית חדד וקפצתי ! :) בהתלהבות כאילו לא שמעתי תשם הזה....

חחחחחח חשבתי שרק אני התלהבתי

בואנה הגיא ויובל הזה אמרו שרית חדד כל שתי שניות...אבל בכיף שיהיה להם חחח

חחחח אממ איך אניא סביר את זה אממ

לא יודעת איזה אחת שרה במועדון ואיזה אחד ראה אותה ואז סיפר את זה לבן דוד שלו שעובד איתו וזה וקיצר אם הבנת סבבה אם לא חפיף חח

חחחחחחחחחחחחח

אני לא יודעת להסביר נו...קיצר מישהי שרה ואיזה אחד שמע אותה ואמר שהיא זמרת משהו כמו ג'ינפר לופז לשרית חדד ואז הם אמרו שהיא הפכה לשרית חדד ועוד משהו לא זוכרת...עכשיו יותר מובן? אם לא תפני למישהו אחר חח

../images/Emo168.gif במקרה אתמול הייתי אצל

חברה שלי...היא אמרה לי בואי נראה מיכאלה אמרתי איכס מה לי ותוכנית הזאת..אמרתי לה יאללה ביי אני הולכת לבית...היא אמרה לי לא את נשארת בקיצור היא לקחה תמפתח של הבית שלה לא נתנה לי ללכת עד שנגמר מיכאלה! וראיתי את זאתי ששרה במועדון...אבל ראיתי תתוכנית מזה חפיף כי ישבתי אצלה במחשב! סתם תוכנית דפוקה!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif מהההה?!?!?!??!?!?

מה ג'ניפר לופז!!?!?!?!?
מי אמר למי ומה על ג'ניפר לופז????
יוווווו לא הבנתי!!! מה הקשר למושלמתתת ( j.lo )
חחחח אני מבינה שאני צריכה לפנות למישהו אחר שיסביר לי... כי זה לא מובן! חח..

חחחחחחחחחחחחחחחחחח יו יא מצחיקההההה

איזה מצחיקה הרגת אותי חחחח...הוא אמר משהו שהיא נהייתה בין ג'ניפר לשרית...לא הבנתי מה הוא רוצה...אם אני אראה היום ת'פרק עם אחותי אני אנסה להבין...

Music4Life

New member
יו התלהבתם אני רואה........

טוב שלא....... חחחח..איזה מצחיקים אתם

Music4Life

New member
הנה הסבר למיטל על ה"ג'ניפר" ../images/Emo26.gif

זה די פשוט...יש דמות בשם "גיא" וזאת שדומה לאישתו שרה במודעון לילה. אז הוא ועוד אחד שעובד איתו צחקו על הקטע שהיא נראת משהו בין ג'יניפר לופז ולשרית חדד...(סגנון לבוש ושירה) ישר חשבתי עלייך כשהוא אמר ג'ניפר לופז!
איזה מצחיק זה היה... הם הזכירו את שרית 3 פעים, שיהיו בריאים.. ראיתי את זה לגמרי במקרה כי לא ראיתי אתמול והיה בדיוק אז ראיתי... ואז נזכרתי שאמרושהם הזכירו את שמה של שרית ... זה היה נחמד האמת.

למעלה