אתמול במוצקין

b e ll

New member
שוקי חבל לאבד שערות

אתה יודע, בגילנו ראש מלא שערות הוא מצרך נדיר

b e ll

New member
שוקי, אתה לא קונה תוכנה.

אתה קונה שנת טיפול שלמה. אתה קונה טיפול שמגיע אליך הביתה בהתחלה אחת לשבוע ולאחר מכן אחת לשבועיים וכשאתה לומד את השיטה לגמרי ישנם מעקבים של אחת לחודש. חוץ מזה יש קשר טלפוני רציף, וביקורת דרך האימייל על התירגולים היומיים. אתה קונה שטף! זה עולה כמו הקורס בהדסה והקורס אצל ברברה דם, בהבדל אחד גדול - ד"ר פלואנסי מחזיר לך את כל כספך אם בתום השנה אינך מרוצה מהשטף שהגעת אליו.

shuky63

New member
אהבתי את המשפט

"ד"ר פלואנסי מחזיר לך את כל כספך אם בתום השנה אינך מרוצה מהשטף שהגעת אליו." איך בדיוק נקבע אם יחזירו לי את הכסף או לא?? אם זה נקבע על פי התחושה הסוביקטיבית של המטופל בלבד,אני מוריד בפניהם את הכובע,מכניס אותם לרשימת ל"ו צדיקים וקובע להם תור ללישכת הסעד בעוד שנה.ולא בגלל שאני פוסל את יעילות התוכנה(הרי אני עדיין לא מכיר אותה)אלא בגלל שאני לא מכיר ישראלי שלא ינצל את האפשרות להגיד שהוא לא מרוצה מהשטף ולקבל את הכסף חזרה. אבל משום מה לא נראה לי שזה המדד הקובע את הזכות להחזרת הכסף אז מהו בכל זאת המדד אם ידוע לך. אני אומר זאת כי פעם ניסו למכור לי תוכנה אחרת לשיפור השטף ב1000 דולר כש אם אני לא משיג שטף סביר אחרי חודש מחזירים לי את הכסף.שאלתי מהו המדד לקביעת זכות ההחזר והוא לא התבלבל וענה לי:בתוכנה יש אפשרות להקלטה ואתה מקליט את עצמך מתרגל מול המחשב.אני שומע את ההקלטה ורואה אם השגת שטף או לא.לא הפריע לו שגם בפגישת הנסיון כשתירגלתי את התוכנה מול המחשב לא גימגמתי. אני מקווה שלפלואנסי יש מדד מציאותי יותר.

stkachov

New member
אני

גם מקווה. העניין הזה של החזרת הכסף לא הובהר בצורה מספיקה.

shuky63

New member
וזה לא במקרה שהנושא לא הובהר בצורה

מספיקה.זה נושא שהם מעדיפים להשאיר מעורפל. אני עובד כמו שסיפרתי בענף המקרנים לוידאו ומחשב.בכל מקרן יש מנורה שעלותה מאד גבוהה וצריך להחליף אותה כל מספר מסוים של שעות עבודה.כל יבואני המקרנים מתחרים בניהם במספר שעות האחריות שהם נותנים לעבודת הנורה,אבל הם מגדירים את האחריות הזאת בצורה כה מעורפלת שכל אחד יכול להבין ממנה מה שהוא רוצה.

stkachov

New member
טוב שיש

פורום ואנחנו יכולים לדון בינינו בדברים האלו. במפגש הבא בתל אביב שהבנתי שאתה תהיה בו, תעלה את הסוגיה הזאת ותברר בדיוק באיזה מצב הכסף מוחזר... ואז ספר גם לנו

b e ll

New member
שוקי, אתה מתפרץ לדלת פתוחה.

דיברתי עם המפתחים של ד"ר פלואנסי לא אחת בדיוק על נושא התשלום. זה מה ששמעתי מהם - אם מגמגם לא מצליח בתום השנה להגיע לשטף למרות שעמד בכל המשימות ועשה את מה שצריך (והגדרת השטף הינה סובייקטיבית לחלוטין) הרי שד"ר פלואנסי לא השיג את מטרתו והכסף הזה טמא. הם לא צריכים מגמגמים שיקללו אותם מעל גגות העיר - מבחינתם עדיף להם להחזיר את הכסף. הם לא רוצים את הכסף הזה שגורם לאחרים לקלל אותם. אבל, קטונתי. תשאל ביום חמישי את המפתחים אתה עצמך. תקשה עליהם ככל יכולתך. אל תרפה עד שתקבל תשובה שמספקת אותך. וספר לי אח"כ מה התרשמותך.

b e ll

New member
ושכחתי להוסיף

איני יודעת לפי איזה מדד ד"ר פלואנסי עובד - אני מניחה שהם עורכים איזו הערכה בתחילת המסע ועוד לפחות אחת בסוף השנה. ואני מניחה שהבדיקה להערכה הזו נעשית ע"י קלינאית תקשורת מוסמכת, ממש כמו בהדסה או אצל ברברה דם.

shuky63

New member
היתרון של תוכנה על קלינאי תקשורת

הוא שהתוכנה תמיד איתך בימים הקשים כשהשטף מידרדר כדי לתת לך פידבק ולעזור לך לתרגל. בהרבה טיפולים שבהם הייתי קלינאי התקשורת התקשו לתת לי פידבק אם אני מבצע את הטכניקה נכון וענו לי במעורפל שאני צריך להרגיש את זה וזה בדיוק היתרון של התוכנה שנותנת לך פיד בק מיידי אם אתה מיישם את הטכניקה נכון. בכל מה שאמרתי אני לא מתימר להגיד אם התוכנה הספציפית שווה את הכסף שלה או לא .אהיה יותר חכם אחרי ההרצאה ביום חמישי בתל אביב.

hanhan003

New member
תלך על זה

אני מתעניין בתוכנה זו מספר חודשים ויש לי כוונה לרכוש אותה. מפתחי התוכנה היו אצלי בבית והתרשמתי בצורה חיובית. כבוגר הדסה תוכנה זו היא הדרך הטובה ביותר לתירגול. לפי הבנתי יש מספר מסלולים ובהתאם לכך המחירים שונים. לפי דעתי ניתן לחסוך כסף אם בוחרים את המסלול הנכון. כולנו יודעים שהגימגום שולט בנו. קיימים דרכים שונות לחיות עם הגימגום. לשתוק רוב הזמן להשתתף בפורום להשתתף במפגשים.זה לא עוזר הרבה. אם רוצים שליטה טובה יותר על חיינו חייבים לנסות דברים אחרים למרות האכזבות .

למעלה