אתמול במוצקין

The big man

New member
תוכנת-מחשב

אתמול השתתפתי בכנס-אמב"י שבו הציגו תוכנת-מחשב לטיפול בגמגום. התוכנה אמנם עולה הרבה כסף אבל החלטתי לקנות אותה כי עברתי טיפולים בגמגום ושום דבר לא עזר. בבוקר כבר דברתי בטלפון עם יצרן ומשווק-התוכנה ויהיו אצלי בשבוע הבא.

b e ll

New member
אתמול במוצקין

היה ערב מקסים ומעניין עם המפתחים של ד"ר פלואנסי. הם יהיו בת"א ובירושליים בחודש הקרוב (תאריכים מפורסמים באתר אמב"י), מומלץ בחום להגיע לשמוע אותם. כל מגמגם שמרגיש חוסר אונים, חוסר שליטה בחייו, חווה חוסר הצלחה מתמשכת בגלל הגימגום, חוסר מימוש פוטנציאל - שיגיע להרצאה ויווכח במו אוזניו שאפשר גם אחרת.

shuky63

New member
כמה אנשים השתתפו במיפגש?

האם תוכלו לספר על הדיון שהיה לגבי גביית כספים בארועים?

stkachov

New member
היו

6-7 שבעה אנשים. בתחילת הערב בני דיבר אתנו לגבי נושא גביית הכספים והסביר מדוע לדעתו זה דבר מתבקש והכרחי לקיומה ופועלה של אמב"י. לפחות מחצית מהנוכחים לא הסכימו עמו. אבל לא הגענו להחלטה סופית, לפחות הוא לא אמר לנו מה הוא החליט.

חכמה?

אני לא חושב שלהוציא כמה אלפים על איזה תוכנת מחשב שעוד לא הוכח שהיא עוזר זה חכם. אני מעריך שהתוכנה עובדת כמו טיפול אצל הקלינאי תקשורת, לא עדיף לעבוד אם בן אדם חיי?? ולהוציא פחות כסף..??

b e ll

New member
תראי חבוב, אם אין לך מושג

עדיף שתשתוק - כך לפחות יחשבו שאתה יודע.

b e ll

New member
ורק עוד דבר קטן

אם היית טורח להגיע למוצקין ביום חמישי היית שומע ממקור ראשון על הטיפול ורואה שם לנגד ענייך המשתהות שתי דוגמאות חיות להצלחת השיטה וסיפורים על עוד רבים רבים אחרים. the big man, לא ילד קטן חווה בחייו הרבה אכזבות בגלל הגימגום שלו. הוא פגש סופסוף שיטת טיפול יחידה במינה שנותנת קבלות ומוכחת מדעית, שהטוב במכוני הטיפול בארץ עובד בה, הוא בטח רצה גם. דרכו לא תהיה סוגה בשושנים והוא יצטרך לתרגל הרבה ולעבוד קשה - אבל מובטחים לו דיבור שוטף והגשמה עצמית. בפעם הבאה (אם תהיה כזו) שמפתחי ד"ר פלואנסי יהיו בצפון להעביר את ההרצאה שלהם - כדאי לך להגיע ולשמוע ממקור ראשון.

למה את עצבנית? בסך הכל כל אחד טועה

זאת הבעיה, שאני לא יודע, ואת לא יודעת וגם BIG MAN לא יודע, וחבל להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא יודעים !! פשש יפה, סיפרו שם סיפורים. את יודעת כמה סיפורים אני יכול לספר לך??? דרך אגב את קיבלת קבלה?? מעניין אם THE BIG MAN קיבל קבלה ויוכל לקבל את הכסף בחזרה אם לא תעבוד השיטה. תישמעי חבל שאת לוקחת את זה אישי, כי בסך הכל כל אחד טועה...

stkachov

New member
תראה

אם היית מגיע לשם, ולפחות שומע במה מדובר... אז הביקורת שלך יכלה להיות לגיטימית. כיוון שלא היית, ואתה סתם מדבר באוויר, כך גם היחס לטיעונים שאתה מעלה.

אני לא זוכר

מי אמר לך להתייחס ?? פניתי לבל כמו שאני זוכר. דבר שני. זה לא חשוב אם הייתי שם או לא הייתי שם, שמעתי על התוכנה הזאת לפני 4 חודשים לפחות, ולא התרשמתי. בוא אני יגיד לך מה התוכנה עושה, תשב מול המראה כל יום שעתיים ודבר לעצמך-זה מה שהתוכנה הזאת עושה, היא בעצם מדרבנת אותך לדבר!! דרך אגב זה לא בריא לדחוף ת'אף למקומות שלא קשורים אלייך..

R O N Y1

New member
יופי למה לא??!!!!!!

אותי מרגיז העניין שבסופו של דבר המגמגמים הפריירים שילמו 10 שקלים, ומי בסוף יצא עם קופה? כמובן אנשי פלונסי שמכרו מכשיר באלפי שקלים ולא שילמו אפילו אגורה על הפירסום שקיבלו בפורום על אותו אירוע במוצקין!! ואני לא רוצה לדבר על האחריות במיקרה של אכזבה מהמכשיר זה רק מזכיר לי ימים שחורים של ניצול מעניין לדעת אם החברה שבאו לאירוע באו מהפירסום בפורום.....???? בהצלחה לבחור שקנה את התוכנה THE BUG MAN רק אל תישכך לעדכן אם זה עוזר אני במתח...... RONY

b e ll

New member
רוני, חבל שאתה מתרגז.

אני ממש לא בקטע של לשכנע אותך שלא היו ואין פריירים. תחשוב מה שאתה רוצה.

stkachov

New member
הפורום

הוא מקום לדיון בין חברי הפורום. זה לא צ'אט פרטי...ואני לא זקוק לרשות שלך כדי להתייחס למשהו או לא. אני ממש לא התרשמתי שהתוכנה הזאת היא כמו ישיבה מול המראה ודיבור לעצמך. לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת.

shuky63

New member
stkachov אתה צודק במאה אחוז../images/Emo45.gif

בשביל לפנות רק למישהו מסוים יש מערכת מסרים אישיים.כל הודעה בפורום נענית ע"י מי שרוצה וזה מאד לא מנומס להגיד למישהו "מי פנה אליך?"

b e ll

New member
רומיאו, אתה לא יודע! אני כן.

זה ההבדל, אני יודעת. כי אני עברתי את זה על בשרי. חבל שלא היית שם לשמוע.

shuky63

New member
תיכף אני מתחיל למרוט שערות

אתם שוב מתחילים להכנס אחד בשני?

שוקי מה קורה???

שוקי בטח אתה מופתע ממני? החלתתי להיכנס לפורום להשתתף בו.מה חדש?

shuky63

New member
יופי מקוה שתשתתף בקביעות

תשתדל לשרשר הודעות במידת האפשר

למעלה