אתמול בלילה

Athaclena

New member
אתמול בלילה

בגלל שרוג שוב לא עושה את תפקידו, אני נאלצת ליטול יוזמה ולכתוב בעצמי! אז אתמול יצאנו לכפר סבא, רוג וחברו נועם ואני ובעלי כדי לראות את annie get your gun (אין לי כח לכתוב CAPITALS בתחילת שם, סליחה), וכך היה: הגענו טיפין טיפין אל היכל התרבות, מי ברכבת, מי באוטובוס, מי בטרמפ ומי ברגל. נאספנו כולנו על המדרגות ונכנסו, והתיישבנו וחיכינו. ואז התחילה ההצגה! זה היה יפה, מושקע מאוד (תלבושות, תפאורה וכו') וכולם שרו ממש טוב ולא היו מבטאים ישראליים להחריד. אם כבר, לא תמיד הבנתי את המבטא האמריקאי מאוד שמה.... היה מצחיק, היה כיף, תענוג לאוזן ותאווה לעיניים. אמא שלי וסבתא שלי גם היו שם, עם מלא מלא דוברי אנגלית מרעננה (לדוגמא אחת מהמורות לאנגלית שלי). אני לא יודעת מה עם שאר האנשים אבל אמא וסבתא מאוד מאוד אהבו את זה (כמונו) וסבתא שלי גם אמרה שהיא ראתה את המחזמר כשהוא יצא במקור לפני יותר מ-50 שנה! אח"כ הלכנו אל מאחורי הקלעים, עמדנו כמו טמבלים בניסיון למצוא מישהו שישים לב אלינו והגענו לחמוטל. אבל אז רק אמרנו שלום ולהתראות והלכנו, היה די מאוחר. בקיצור (לא שזה עוזר לכם אם כבר קראתם את כל המגילה עד כאן): מומלץ מאוד! נ.ב. רוג, הגעת הביתה בסוף? מתי?

אני לא עושה את תפקידי? שוב?

I beg to differ... If you had any idea what a busy day I had today, you'd be takin' those words back
מצטער שאני לא נמצא בפורום מי יודע מה בימים האחרונים... יש לי גם ימים עסוקים וגם קצת... אמממ... בעיות אישיות...
אז באמת מצטער... עם טיפה מזל יהיה לי קצת יותר מרווח נשימה בשבוע הבא
והגעתי הביתה ב2:30 בלילה - לקח לי כמעט שעה עד שתפסתי טרמפ מצומת רעננה... וגם אז זה היה רק עד ראשון לציון ומשם נאלצתי לקחת מונית אחרי כמעט חצי שעה של המתנה
אבל ההצגה אכן הייתה נפלאה
הביצוע מקצועי, השירה יפה, המבטאים טקסניים ברובם (וזה בכלל תפס אותי בהפתעה, I'd admit), התפאורה מרשימה, ההצגה זורמת ונעימה... פשוט תענוג
התרשמתי במיוחד מהשחקן ששיחק את פרנק באטלר (אהובה של אנני אוקלי) - הוא ממש מוצלח
וחוץ מזה, הריקודים מגניבים והמוזיקה (עם תזמורת אמיתית) משובבת נפש ומותאמת היטב

Athaclena

New member
excuses, excuses

אוף, נוותר לך
זה בש"ך, היתה לך אפשרות אחרת ובחרת שלא לקחת אותה. you have no one to blame but yourself! ואני עדיין בהתלהבות מה-moonshine song המצחיק מאוד...

זבש"י?

נו ברור... לא שמעת אותי מאשים מישהו, נכון? ואני מסכים איתך בקשר לMoonshine Lulaby (נדמה לי שיש לי שגיאה בשיר ערש אבל אין לי כוח לבדוק
)

snooPPiT

New member
glad you enjoyed yourselves =)

Me myself have no time to even think of having fun, boohoo... PR to you all, and to all a good night. noon.​

שמחה מאד לשמוע שנהניתם, והיה טוב

לראות אתכם, ולו רק לרגע. זה ששיחק את פרנק בטלר היה שחקן מקצועי באנגליה וזה ניכר עליו. בקשר לשאר השחקנים, הם עבדו קשה על המבטא בהתחשב בכך שחלקם בריטים. ובקשר לבימוי, ההעמדה וכו' - יש לנו במאית באמת נהדרת.

למעלה