אתמול בלילה

אתמול בלילה

אתמול בלילה ברשת ב בתוכנית שנינו ביחד וכל אחד לחוד הנושא היה בגידות ועלו לשידור נשים שהחיים נחשפו בשידור שיש להם קשרים עם גברים נשואים מעניין היה להקשיב למילים שנשלחו אליהם ההתלבטות בקול רם , להיות המאהבת במקום האשה שלו האחת עובדת אשה נאה ובעלת משפחה שהתאלמנה והשניה כבר בפנסיה , שהמאהב צעיר ממנה ובתה אומרת מגיע לך טוב ממנו והיא אמרה , אני נצולת שואה ומרגישה לבד בתי נשואה באושר הנכדים כבר גדולים וגם אני מרגישה צורך בחבר קרוב שיחבק אותי ויחלוק עמי רגשות קרשה לי לשמוע על להפרד ממנו , יודעת שאבכה המון היא זעקה לאהבה שתעטוף אותה, שמעו את זה בקול שלה ואז נרדמתי ופספסתי את ההמשך השיחה איתן

ש ר ה לה

New member
כיון שהייתי במשמרת, גם אני האזנתי לתכניתו של

יובב כץ על בגידות ובוגדים... מודה, כמעט שעליתי לשידור כדי להביא גם את הפאן של אלו שהקשר מהצד מעשיר ומרענן להם את חיי הזוגיות. לייצג את אלו, ש'השלמת החסר' בקשר מהצד איפשרו להם להמשיך לחיות במסגרת הזוגיות החוקית שלהם... ישנם גם כאלו שהיחסים עם מישהו מחוץ לקשר שלהם נעשים בידיעה ובהסכמה, לעתים גם בהשתתפות פעילה או סבילה של בן/בת הזוג החוקיים...

ש ר ה לה

New member
חחח נסיכונת. גם אני מהעייפות../images/Emo199.gifנמנמתי כמה פ

פעמים ששששש שבן השוטר לא ישמע ששברתי שמירה. מזל שכל חרק מעופף מעיר אותי...
כן. האביב הגיע והחרקים התחילו לחגוג כמו כולם..... שמתי את השיר הזה כבר בשני פורומים הבוקר, אבל חייבת לשים גם פה ולו רק בשביל המילים של נעמי שמר... מצעד האביב ביצוע: רחל אטס, אריק איינשטיין ויוסי פרוסט מילים ולחן: נעמי שמר אם יבשו שלוליות ואם פרחו הפרדסים, אם ירשו נוריות את מקומם של נרקיסים, זה סימן שאביב כבר מטייל על הכבישים וחלון יש לפתוח ולסלק את התריסים. צבעוני עלה בואדי, חמורים רועים בניר, ואני פתאום שמעתי כל ארצי דוברת שיר. כי כאן האביב הוא בן יומיים כאן האביב ימות צעיר. כל מי שעוד יושב בבית הוא פיסח או נזיר, כן, הוא פיסח או נזיר. על פסגת הר השלג נעלה ביום כחול וישר לאיילת נתגלגלה במשעול. בחצר בחולתה על הדשא נרדם ולמטה, למטה נתקדם עם הירדן. בחורשת גנוסר, נטפס על עץ תמר, בארבל נגלגל אבנים מראש ההר. כי כאן האביב... סערה של חולות אז תישאנו עד לסדום בוקר טוב גברת לוט היה נעים - היי שלום בין שיחי המלוח לעין גדי נתרחק במפל עם הרוח והמים נשחק דרך נחל ערוגות נחזור זוגות-זוגות לא נשכח על החוף לאסוף פרחי הרדוף במכתש הכי גדול נמלא בקבוק עם חול במצדה על הקיר חתימה גדולה נשאיר מעלה עקרבים שבי ילדונת על גבי התחזקי, אין דבר כבר באים להור ההר לו נגיע לפחות עד לעין אורחות עוד מעט, עוד מעט ואנחנו באילת! כי הצבעוני עלה בואדי וחמורים רועים בניר ואנוכי עד כאן הגעתי אך עדיין לא תם השיר זה הזמן חלון לפתוח אל נופי ירוק מרהיב נא לזכור ולא לשכוח פעם בשנה אביב... פעם בשנה אביב... פעם בשנה אביב!

העוונותי הרבים קשה לי אישית מאוד לקבל

את ה"פשרה" הזו...הרי כל כך הרבה רגשות מעורבים בזה גם של הצד הבוגד גם הנבגד והכי קשה לדעתי למי שמתפשר על פשרה כזו [לבד על הגג שבתות וחגים ] עם כל ההשלכות....אך אני מצדיעה למשהיא שיודעת לנטרל בין ולנתב ובכל זאת בוחרת בדרך של יחסים עם גבר נשוי כפשרה מול המציאות הלא קלה במציאת בן זוג

ובאשר לאותם שמקבלים כביכול ,הסכמה,"

מבת זוג בגלל קושי, מחלה, שוב..כל אחד והרגישויות שלו.....אני רגישה מידי להיכנס למערכת משולשת...

למעלה