אתמול בלילה

אתמול בלילה

לאיש אחד נמאס מהמצב בו הוא צריך כל יום ללכת לעבודה,בעוד אשתו נשארת כל היום בבית. זה ממש לא הוגן שרק אני אהיה זה שעובד כל כך קשה!!! הייתי רוצה שפעם אחת היא תרגיש מה זה לצאת ולעבוד בחוץ... שתבין מה עובר עלי בעבודה הנוראית שלי!!! בלילה,לפני שהלך לישון התפלל לאלוקים:"או,אלוקיי הכל יכול,בבקשה בבקשה עשה משהו שאני ואשתי נתחלף בתפקידים ולו רק ליום אחד! שהיא תוכל לחוות את מה שאני חווה כל יום!!! ואני אשאר בבית במקומה ואבלה את כל היום בנעימים.." עם תפילה זו על שפתיו שקע האיש בשינה עמוקה. ואלוקים,רחום וחנון ומשתדל למלא את בקשותיהם של מאמיניו איפה שאפשר,דאג להחליף בין הבעל והאישה.. בבוקר,כשהתעורר הבעל,הוא מצא עצמו בגופה של אשתו ואילו היא התעוררה בדמותו. הבעל קם,הכין ארוחת בוקר,העיר את הילדים,הכין להם סנדוויצ'ים לבית הספר,דאג שיאכלו את ארוחת הבוקר שהכין להם, הסיע אותם לבית הספר,חזר הביתה ואסף כביסה מלוכלכת מכל החדרים,שם מכונת כביסה ורץ לבנק למשוך כסף כדי לשלם את חשבונות הטלפון והחשמל. משם הלך לדואר,שילם את החשבונות,משם המשיך לסופרמרקט כדי לקנות מצרכים לארוחת הערב. חזר הביתה,סידר את המצרכים במזווה ובמקרר,העביר את הכביסה למייבש. כשגמר לנקות את קופסת החול של החתול ולרחוץ את הכלב,הייתה השעה כבר אחרי אחת בצהרים. הוא עלה לחדרי השינה וסידר את המיטות,שאב אבק וטאטא ושטף את רצפת המטבח. ניקה את בתי השימוש והאמבטיות וקיפל את הכביסה שבינתיים כבר התייבשה ושם לכל אחד את הבגדים בארון. אח"כ נהג מהר לבית הספר ולגן כדי להספיק להוציא את הילדים בזמן ולהסיעם הביתה.בדרך הביתה נאלץ להתערב בויכוחים ביניהם ולהשתיק אותם,לגעור באחד,להעניש את השני ולנחם את השלישי הבוכה. כשהגיעו ישב עם הילדים על שיעורי הבית שלהם,במקביל העמיד את קרש הגיהוץ והמגהץ כדי לגהץ את מה שיצא מהכביסה והי'ה זקוק לגיהוץ. בערך ב4.30,הוא התחיל לקלוף תפוחי אדמה לארוחת הערב ולשטוף ירקות להכנת הסלט.הוא ניקה את העוף והכין לו רוטב מתאים כדי להכניסו לתנור. אחרי ארוחת הערב הוא ניקה את השולחן,הכניס כלים למדיח,רחץ את הילדים והשכיב אותם לישון אחרי שסיפר לכל אחד מהם סיפור בנפרד. בעשר בלילה הוא כבר היה כל כך סחוט שבקושי הצליח לגרור את עצמו למקלחת ולמיטה.וגם בכך לא נגמר היום שלו,כי עוד ציפו ממנו לעשות אהבה,והוא לא התנגד והצליח לעבור גם את זה מבלי להשמיע אף תלונה. למחרת בבוקר,איך שהוא התעורר ומצא את עצמו עדיין בגוף של האישה,פנה מיד לאלוקים בתחינה ואמר לו:"אלוהים היקר,תעזור לי. אני לא יודע מה חשבתי על אשתי לפני כן,אבל עכשיו שראיתי מה היא עוברת כל יום,אני מסיר את הכובע בפניה. רוצה לחזור להיות אני עצמי למרות כל הקשיים שיש לי בעבודה,כי זה כלום לעומת הקושי שלה יש כאן בבית. בבקשה תחליף בינינו שוב." ואלוקים,רחום וחנון,מוכן תמיד להיעתר לבקשות של מאמיניו,עד כמה שניתן,ענה לו: "בני,אני שמח שלמדת את השיעור שלך ואני אשמח להחזיר את המצב לקדמותו. אבל אתה תצטרך לחכות תשעה חודשים, כי אתמול בלילה נכנסת להריון... "

אiר1

New member
אוי, מבעס כמה שזה נכון

עשה לי רע... לא מסוגלת לדמיין עכשיו הריון... בעעעע...

מזל טוב ../images/Emo65.gif

נולד לך פלאפל

דודי 34

New member
פיתה ,באגט, לאפה

לא משנה העיקר הריון עם המתאימה אני מת לעוד בן.

אiר1

New member
אוי לא, לא יכולה לשמוע את המילה הזאת

לא מבינה את זה, מתכחשת למשמעותה... די, לא יכולה לשמוע על הריונות, לידות, לילות ללא שינה, שנה ראשונה.... לא תודה... גם אני הייתי שמחה שאיזו אשה תעשה לי ילדים "על מוכן" ואני אהיה פנויה להמשיך לחיות את חיי כאדם חופשי ומאושר

דודי 34

New member
רק לשם הדיוק

כל האמור לעייל רק בתנאי שתעמוד מתחת לחופה כדת משה וישראל.

אiר1

New member
אהה אהה אהה

לא חשבתי אחרת. רק חבל שאני לא הייתי יכולה לקמבן לעצמי כזה דבר גם כן... החיים היו נראים אז הרבה יותר קלים ונינוחים...

אני לא סגורה...

או יותר נכון לא רוצה להתחייב ולכן אני לא אכנס לקשר שהצד השני ירצה בוודאות, כמו רווק לדוגמא (אבל אתה יודע... החיים לפעמים לא שואלים אותנו...)

דודי 34

New member
בסדר בסדר לא להילחץ

לא אמרתי שלמחרת הדייט הראשון רצים לרב . יוצאים קצת נהנים מהחיים ,בודקים התאמה (כדיי שלא ניפול שוב) מכירים אחד את השני כמו שני חברים הכי טובים בעולם מדברים על הנושא ורק בשלב מאוחר חושבים על חתונה.

למעלה