אתמול בלילה.. כמעט

שוודה

New member
../images/Emo32.gif הרגע קמתי מהחצלול הראשון!!

זה היה כל כך מגניב!! למרות שזה היה נורא קצר... הייתי ליד בריכה בלילה, והתכופפתי למין ישיבה שפופה, ופשוט באיטיות נפלתי אחורה למים. בעוד אני שוקעת במים, כשפניי למטה ושאר הגוף שוקע אחריו, המשכתי לנשום באופן טבעי, והנשימות שלי נשמעו כמו נשימות כשצוללים עם מיכל חמצן (ארוכות וכבדות). היות ולא הייתי עם ציוד צלילה, והיות והמשכתי לשקוע דיי הרבה זמן במים ללא כל צורך לצאת לשאוף אויר, הבנתי שאני בתוך חלום. המשכתי לשקוע ולנשום עוד קצת, ואז רציתי להתחיל לעלות חזרה, ופשוט מעצם הרצון שלי, ובלי להפעיל אף שריר, הגוף שלי החל לעלות בחזרה בדיוק כמו שהוא שקע (קודם הרגלים ואז הראש), ופשוט יצאתי מהמים במין ריחוף החוצה אל הדשא ליד הבריכה. רציתי לברר עד כמה החלום אמיתי, אז שלחתי יד ומיששתי את הדשא, והוא היה לח ודוקרני, בדיוק כמו דשא בלילה. בשלב הזה החלטתי שאני רוצה לנסות לרחף, אבל אז הייתה לי התעוררות כוזבת- חברות שלי העירו אותי בחלום... באסה... בתקווה לעוד מיליונים של חלומות כיפים כאלה!! ותודה שפתחתם אותי לנושא... אחרי משהו כמו שבועיים של ניהול יומן חלומות זה קרה!!

שבועיים?

אוף התחלתי רק אתמול... קיוויתי שזה יהיה תוך כמה ימים... בימים האחרונים שלפני החצלול כמה טוב זכרת את החלומות?

במחשבה שניה

אחרי שקראתי עכשיו בכמה מקומות שלאנשים זה לקח כמה חודשים... שבועיים זה סבבה.

שוודה

New member
האמת היא שדווקא לא זכרתי טוב

בימים האחרונים... אני משערת שחלמתי חלום צלול בגלל שהתעוררתי ב4 לפנות בוקר ולא נרדמתי וקמתי מהמיטה עד 4 וחצי... שזה דיי דומה לאחת השיטות לחלום חלום צלול... אבל זה בא לי ממש במפתיע! בתור אחת שעד לפני שבועיים לא הייתה מודעת לזה שהיא חולמת חלומות בכלל.... זו הייתה הפתעה נעימה
בהצלחה!!

silverhawk

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

נשמע כחוויה מדהימה, בייחוד לחצלול ראשון! להבא אני ממליץ לך לשלב במהלך החלום בבדיקות מציאות ושיטות להגברת הצלילות. אני מבטיח לך כי זה יעזור. בהצלחה בהמשך! ואגב, אין צורך לנצל"ש. את יותר ממוזמנת לפתוח נושא חדש לצורך תיאור חלום צלול.

sh00sha

New member
חלצלוץ... XD ... זה חדש!

אממ... לי לא ממש הייתה הקרנה אבל יציאה משיתוק שינה דרך החלון והופעה מחודשת במיטה נחשבת?

silverhawk

New member
אהלן מיכל!

הממ... חצלולי תעופה בהחלט היו לי (למעשה, לא מזמן היה לי אחד מדהים במיוחד), אך הם היו חלומות בלבד. אישית אני לא מאמין בקיומו של מסע אסטרלי, אך יש שיחלקו עלי. האם את מהחולקים?

אם לא הייתי שם..

לא יכולתי לחוק על דבריך.. הייתי גם הייתי כבר מלפני 20 שנה.. טעמתי את טעם הפרידה מהגוף.. המעבר דרך דלתות וקירות בררררררר הצלילים שנשמעים עם הניתוק זזזזזזזזזזזזזזז כן היה זה לא חלום..

למעלה