אתמול בלילה חלמתי על...

SydBristow

New member
אתמול בלילה חלמתי על...

טירן!!! שוב!!! חחחח איזה כיף זה.
סתם רציתי לחלוק את זה עם כולכם, אני מקווה שזה בסדר!! מישהו יודע בקשר להופעות שיהיו להם, חוץ מבית ציוני אמריקה? כמו שיש בקניונים? P.S - וויייייייייייייייי עברתי תיאוריה!!!!!!!!!!!!

אסִי

New member
../images/Emo24.gifאוהבים אותך, נטליה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

וכמובן
על התאוריה...

סי15

New member
הופעות

מי שראה את אבי נוסבאום באקזיט ביום שישי הוא דיבר על איזו עמותה שהוא ושאר חברי האקדמיה מתנדבים בה. אז מה שהם עושים זה שכל סטנדאפיסט מופיע לפני ילדים בבי"ח שונים בארץ. לדוגמא, ביום ראשון הזה יוסי וטירן הופיעו בבי"ח וולפסון בבית-ים וב- 30.6 יהיה מופע ענק בהשתתפות כל הקומיקאים יחד עם עוד מפורסמים רבים בבי"ח תל השומר ברמת-גן. למטה יש קישור לדף של העמותה שם מצאתי את המידע.. אני חושבת שההופעות הם לא לכולם אלא רק לילדים המאושפזים... מה נראה לכם?

SydBristow

New member
הממ...לא יודעת...

נראה לי שבעיקרון יהיה אפשר לבוא ולראות אותם אבל זה קצת מוזר לא? כאילו, לא נעים לי...הם הולכים להופיע בשביל ילדים חולים ופתאום אני שם?
חוץ מזה כשאני חושבת על זה, אני לא אהיה פה בכל מקרה אז לא משנה..חחח...

סי15

New member
צודקת

זה ממש לא היה במקום לבוא לבי"ח ולרדוף אחריהם ולבקש חתימות...
אבל הם ממש חמודים שהם מתנדבים ועושים את זה לא? איזה מאמיייייים
והאמת, גם אני לא יהיה פה כי אני טסה לחו"ל

SydBristow

New member
אהה תהני! ../images/Emo13.gif

לאן את טסה? בואי פשוט נקווה שהם יופיעו בעוד מקומות חוץ מבתי חולים...

סי15

New member
אני טסה ל...

לונדון!! איזה כיף לי אני טסה ביום ראשון! הדבר היחיד שמעצבן אותי זה שאני לא יהיה בפורום שבוע!
מה אני אעשה?! ואני אפסיד את הפרקים של האקדמיה!

SydBristow

New member
סבביש!!

תהני לך בלונדון!!!!! איזה כיף
אני כבר מפסידה פרקים של האקדמיה איזה שבועיים!!!! קקות ביטלו לי את הערוץ!!!! טפו עליהם!

NimaZ

New member
מה חלמת???

מזל טוב על התאוריה
ומתי שיהיו והפעות בטוח שמישו יפרסם את זה פה אז אל תדאגיץץץ

SydBristow

New member
תודה!! אני לא בדיוק זוכרת אבל...

אממממ פעם ראשונה (חחח יו איזה מוזר) חלמתי שהיה לי תינוק והיינו ידידים ממש טובים והוא רצה לעבור לגור איתי חחחחח ואתמולללל...אני לא בדיוק זוכרת, אני רק יודעת שהוא היה ממי!!!!! כמו תמיד. ^-^

Lucy88

New member
מזל טוב על התיאוריה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ידעתי שתצליחי
ומצטרפת לשאלה מה חלמת...

SydBristow

New member
תודה בובה'לה!!

תשובה לשאלה למעלההה....ואני אנסה להתקשר היום אחרי הצהריים. אני זוכרת את הד"ש!!

Lucy88

New member
בהצלחההההה ../images/Emo13.gif

חחחח איזה ארוך זה יצא!אני מקווה שייצא ניסוח טוב כי מה שהכתבתי לך היה על הפנים...ותזכרי מילה במילה מה הוא ענה!תכתבי לך גם על דף
ותתחברי אח"כ

SydBristow

New member
בסוף לא התקשרתי!!! ::(((

סתם לא יכלתי היום, אבל מחר...מחר!!!! מחר אני אעשה את זה. ואני אנסה לנסח את זה כמה שיותר טוב. חחח אל תדאגי יש לי את זה עדיין רשום על דף!

ט2לולה

New member
יההה חחח

גם אני חולמת על האקדמיה מלא... במיוחד על צחי ויוסי....
ולגבי ההופעות אני בטוחה שיהיו להם עוד מלאאאא

למעלה