אתמול ביורוספורט...

אתמול ביורוספורט...

בערך בחצות שודר פסטיבל אמנויות לחימה מצרפת. הרבה הדגמות מרשימות מאוד, אותי במיוחד הרשימו ההדגמות של הקונג-פו של נזירי שאולין, של השיטות הפיליפיניות - והדגמה של דאן 7 באייקיקאי בשם כריסטיאן טיסייר. (1) אם מישהו יכול לשתף את הפורום בפרטים עליו. ההדגמה שלו הייתה באמת יוצאת מהכלל. איזה כישרון! (2) הקריין, בסיכום התכנית, מנה את כל ההדגמות שנראו - וגם קרב מגע - שלא שודר. מה אתם אומרים? אנטישמיות או צירוף מקרים? =) (3) כל הערה שיש לכם על התשדיר בכלל... או על הסגנונות שנראו שם (בין השאר, ענפי קרטה מודרניים הכוללים הטלות וקרקע)

nage

New member
כריסטיאן טיסייה

b. 7 February 1951). 7th dan Aikikai and FFAAA. Began aikido as a child in France. Went to Japan at age 18 and stayed for seven years. Influenced technically primarily by Mitsugi SAOTOME, Seigo YAMAGUCHI and Kisshomaru UESHIBA. Returned to France c. 1976 and established a large following of several thousand students. Organizationally part of the FÉDÉRATION FRANÇAISE D'AIKIDO, AIKI-BUDO ET ASSIMILÉES and its major figure. Author of several books on aikido in French (see bibl. ). Cercle Christian Tissier, 108, rue de Fontenay 94300, Paris 75025 France 328 29 90.

nage

New member
וכמו תמיד חיפןש קצר אצל חבר שלי...

גוגל מלמד אותי הרבה דברים: http://www.christiantissier.com/ חבר שלי התאמן בדוג'ו שלו בניס, אישתו לשעבר (דאן 5) העבירה את רוב השיעורים אבל הוא היה מגיע מפעם לפעם וקורע לה את הצורה עד שהיו יורדות לה דמעות. לא ראיתי אותו אף פעם live אבל יש לי קלטת שלו וראיתי הרבה קטעים שלו והוא מאוד מרשים.

קרע לה את הצורה עד שירדו לה דמעות?

זה טוב? רע? ראיתי אותו ביורוספורט והתרשמתי מאוד, אבל לא הבנתי למה התכוונת למעלה.

nage

New member
זה לא נראה טוב לפי מה שחבר שלי סיפר

ושוב עדות שמיעה בלבד

למעלה