אתמול בחורבה!!!!

MAX D

New member
אתמול בחורבה!!!!

היתה הופעה של סאבלימינל והצל. את המסיבה אירגנו צוות "יחד". אין לי מושג מה עובר על הסטודנטים של ימינו, הם יודעים לשמוח ולהנות, הכל טוב ויפה אבל למה הגיעו כל כך מעט אנשים??? היתה פשוט אחלה הופעה. דרך אגב- בניגוד לשנים קודמות החורבה הקימה פרגולה על הגג, ז"א הגשם כבר לא מפריע לריקודים על הגג. כל הצפונבונים שהיו עוזבים מוקדם או לא מגיעים בגלל כמה טיפות גשם (בישראל אין גשם יש טיפטוף, אולי פעמיים שלוש של גשם אמיתי) יוכלו להגיע ולרקוד בלי להרטב. כרגע זה נראה כמו מועדון באמסטרדאם (אני מדבר על הגג). אנשים אני מזמין אותכם ימי חמישי סטודנטים, ימי שישי חוגרים.

בלגאנים

New member
בוא אני אגיד לך למה לא היו אנשים

א. בגלל שזה היה יום רביעי וזה אמצע שבוע ב. מזג אויר חורפי שלא בא לצאת מהבית ג. הרבה אנשים פשוט לא מכירים ולא יודעים מי זה סאבלימינל, פשוטו כמשמעו. ד. או שכולם רצו לעצבן את "תא יחד" שאירגנו את זה אז לא באו (סתם, סתם)

yakul

New member
חמישי סטודנטים? אני כבר מבולבל...

יום אחד הגעתי ביום שישי, חשבתי שזה היה לסטודנטים. המוזקיה הייתה משעממת רצח! מוזיקה של מעליות... של סטודנטים עייפים... ייאלה איזה חרא היה. נשארתי לפחות איזה שעתיים שלוש וכיתי שיהיה לפחות איזה שיר אחד שלא יזכיר לי את השירי ערש שאימא שלי לא שרה לי. בימי חמישי, מהפעמים האחרונות שהייתי, הייתה מוזיקה אחלה. עם כסח במידה המתאימה ומכל סוגי הרוק השונים וקצת גם מאלטרנטיבות אחרות. אבל אם ימי חמישי זה עכשיו לסטודנים... אז אני חושש שיהיה עכשיו גם בימי חמישי מוזיקה של מעליות...

למעלה