אתמול בהופעה

אתמול בהופעה

אני מתה על הופעות חיות. יש בהן אנרגיה שלא קיימת בשום דבר אחר - הריקודים, לשיר את השירים עם הסולן, לחכות לשיר הבא ולהתלהב מחדש בכל התחלה של שיר, להתחכך באנשים יפים ששרים איתך. אתמול הייתי בהופעה של "שוטי הנבואה" - חבר´ה מתוקים לגמרי, שירים מצויינים על נושאים אמיתיים, להקה שמשקיעה ונותנת מעצמה מהשיר הראשון ועד האחרון. לידי עמד בחור, נראה בן 30+, חמוד מאוד שבהתחלה רקד עם עצמו ונראה די מאושר. עם התחממות האוירה התחלנו יותר להשתולל, מה שגרם בהתחלה לנגיעות קלות כתף אל כתף והגיע לזה ששרנו ביחד, כולל שיר שקט שהוא עמד מאחורי ופשוט חיבק אותי בצורה הכי חמה שאפשר לחבק אדם שאתה לא מכיר. אני הרגשתי גלי חום מתפשטים בגופי, חמימות נעימה של משהו מוכר ועם זאת חדש, משהו בטוח. הרגשתי שאני רוצה יותר - רוצה חיבוק יותר חזק - לא ליד כולם, להרגיש את הגוף שלו. להמשיך ?

המשך

בקיצור - אמרתי לעצמי - אם הוא לא יעשה משהו - אני אעשה את הצעד הראשון במקומו. אין לי בעיה עם ליזום - כפי שתבינו בהמשך... בקיצור - ההופעה נמשכה (היה מצוין אגב) עד 1. אני הייתי אמנם קצת מנומנמת אבל לא רציתי לוותר עליו. ידעתי שאם אני לא אעשה משהו עכשיו לא יהיה לי אומץ יותר מאוחר. יצאנו ביחד, הלב שלי דפק - להציע, לא להציע. הוא חייך, מבויש - ממש ראו עליו שהוא רוצה כמו שאני רציתי וגם לו דפק הלב בדיוק כמוני. אמרתי לעצמי - על החיים ועל המוות - והלכתי על זה. "איפה אתה גר ?" הוא אמר שהוא גר בערד ושהוא הולך עכשיו לחבר שלו לישון. שאלתי אותו אם בא לו לקפוץ לשתות משהו והוא הסכים מיד תוך כדי חיוך מהסרטים - הבנאדם מתוק לגמרי. קפצנו לאברקסס, שתינו, צחקנו, דיברנו על הכל ואז, כטוב ליבנו בהיינקן, התחלנו לדבר על פנטזיות. הוא סיפר לי שהוא מעולם לא שכב עם מישהי בפגישה הראשונה. לא אמרתי לו - אבל גם אני לא. רק המחשבה שהוא יראה אותי עירומה, יגע בי, ילקק אותי, יחפון אותי, יחדור אלי ויגמור בתוכי, עלי ובפי גמרה לי לצמרמורות נעימות. בין בירה אחת לשניה הייתי חייבת לקפוץ לשירותים - כשהורדתי את התחתונים הייתי בשוק - התחתונים היו רטובים לחלוטין. היה לי שם כתם רטוב וחם והרגשה נעימה לגמרי. לא יכולתי להתאפק - פיסקתי את השפתיים ונגעתי בין רגליי עם כל כף היד. אלוהים - המקום רתח. הרגשתי שאם אני לא גומרת במקום אני מתפוצצת. אמרתי - ועשיתי. את כף היד החליפו שתי אצבעות בתנועות סיבוביות עדינות. בעזרת היד השניה החדרתי אצבע והתחלתי להוציא ולהכניס אותה. הייתי מוצפת. לא עברה דקה ואני גמרתי כמו שהרבה זמן לא קרה לי. (ואני מאוד מ-א-ו-ד אוהבת לאונן - אין יום שאני לא מענגת את עצמי). זה היה מצוין ובול במקום. סיימתי את ענייני בשירותים והחלטתי - הבחור יהיה הלילה אצלי במיטה ! יצאתי החוצה, סיימנו את הבירה השניה ושאלתי אותו - "אתה בא ?" הוא הנהן בלי לומר מילה. נכנסנו אלי הביתה ונסענו לכיוון יהודה המכבי לדירת שניים וחצי החדרים שלי. רוצים עוד ?

כמו שצריך.....

ללכת ע"פ התשוקה והעונג.... מעניין אותי באמת לדעת איך היה
אז קדימה את מספרת את זה טוב, אני רוצה עוד מזה

המשך 2

היה חם במעלית. היה חם מאוד במעלית. טעם הלשון שלו היה תערובת של היינקן, סיגריות מרלבורו לייט ומתיקות שלא יכולתי לזהות. אוף - שהמעלית תגיע כבר - הבגדים האלה שעלי ועליו מיותרים לחלוטין !!! הגענו לדלת - הוא לא נתן לי אפילו לפתוח את הדלת והכניס את שתי ידיו מתחת לגופיה שלבשתי - חופן את החזה שלי בעדינות גברית (לא ידעתי שיש דבר כזה...) לפני שיכולתי לומר "טריומף" הוא הוריד לי את הגופיה והחזיה, סובב אותי אליו והתחיל ללקק אותם. בהתחלה מלמעלה, עבר לצדדים, העביר לשון חמימה מתחת לחזה (גברים - זה טיפ חינם - ליקוק מתחת לחזה עושה לנו את זה !!!) ואז הגיעה לפטמה שהרגישה שעוד שניה היא מתפוצצת. ליקוקים עדינים, נשיקה קטנה, נשיפות שרק גרמו להן להזדקר יותר - רואים שהוא יודע את מלאכתו.... ואז מישהו הדליק את האור בחדר המדרגות - אוף. אני רציתי אותו - בתוכי - וכמה שיותר מהר. אבל החלטתי לתת לו - ולי - לחכות. all good things come for those who wait... נכנסו לחדר השינה, הדלקנו כמה נרות, שמתי לונגי בצבע כתום על מנורת הלילה שלי, פינק פלויד במערכת מיני שלי והתנשקנו והתנשקנו והתנשקנו. הוא הוריד את החולצה חושף חזה שעיר בדיוק במידה הנכונה, שרירי כמו שאני אוהבת (כלומר לא אלי האנה ולא עידן אלתרמן....) ועגיל בפטמה שמאל - סקסי !!! הוא התכוון לפתוח לי את המכנסיים ואז החלטתי שאני מענה אותו כמו שצריך. "אל תגיע בי - תתפשט - אני רוצה לראות". הוא חייך שוב - אלוהים איזה חיוך - לקח שני צעדים אחורה, פתח את המכנסיים לאט לאט והוריד את הג´ינס. מתחת היו לו מכנסי בוקסר די חמודים - ומיותרים... הוא הוריד גם אותם תוך שהוא חושף זין די מפחיד - לא גדול במיוחד אבל די עבה. וככה - עירום כביום היוולדו הוא התקרב אלי. הוא כבר שלח ידיים שוב, אבל אני ביקשתי שהוא ישכב על המיטה ולא יזוז - "מותר לך להיאנח אם אתה רוצה - אני רוצה גם להפריע לשכנים שלי פעם" והתקרבתי עם פי לאיזור הצוואר שלו.

המשך 3

נישקתי אותו קלות על הצואר - העור שלו ממש סמר. ירדתי עם הלשון לכיון החזה, נשכתי את הפטמות ומשכתי את העגיל - מפחיד אבל מדליק. המשכתי לרדת לכיון הטבור שלו, העברתי את הלשון בפנים וירדתי למרכז העניינים - הזין האדיר שלו שכבר נעמד במלוא תפארתו. עברתי לידו - נוגעת לא נוגעת בו, רק הלחי שלי העבירה לטיפה קלה שהעבירה בו צמרמורת. נשפתי לריאותי את הריח של האיזור הזה והמשכתי לרדת בכיוון רגליו, מלקקת ליקוקים זריזים מאחורי הברך, ביסים לאורך השוקיים ועולה חזרה במעלה הירכיים לכיון הזין. ואז - בלי ליקוקים מיותרים - הכנסתי כמה שיכולתי לתוך הפה - במכה אחת. עם יד ימין חפנתי את אשכיו ויד שמאל עזרה לי בליטוף הכלי האדיר שלו. המשכתי לעלות ולרדת לאורך (ולעובי) הזין שלו - מרשים זו המילה שיכולתי לחשוב עליה באותו רגע. הוצאתי אותו מהפה והעברתי את הלשון שלי על כולו, מרטיבה כל חלק שעוד נשאר יבש (ולא היו הרבה כאלה) משאירה הרבה רוק וגורמת לו לבהוק לאור הנרות. כשהעברתי את הלשון בחריץ של הכיפה כבר התחלתי לטעום את הטעם של השפיך שלו - הוא לא עוד לא גמר כמובן, אבל אלו היו ניצנים. הכנסתי אותו שוב לפה לכמה פמפומים ארוכים וטובים, ואז הוצאתי אותו שוב וירדתי עם הלשון לאורך הוריד עד לביצים שלו. השק התכווץ מיד למגע הלשון שלי, ואני דאגתי להרטיב גם אותו. תוך כדי מגעים הבחנתי שהבחור מעלה מדי פעם את ישבנו לאויר. הבנתי את הרמז... השארתי יד אחת על הזין - אני הרי לא משאירה פצועים בשטח - ועם היד השניה הפרדתי בין לחיי הטוסיק שלו ושלחתי לשון ארוכה ככל האפשר לכיוון הרקטום שלו. הוא כמעט התחיל לבכות. נו - אם תינוק בוכה מביאים לו את מה שהוא רוצה. המשכתי עם הלשון בליקוקים סיבוביים ומדי פעם ניסיתי להחדיר כמה שיכולתי את הלשון לתוך החור המכווץ הזה. אחרי כמה דקות הפסקתי עם הלשון ופשוט החדרתי אצבע - ואחריה עוד אחת. החור הזה קלט את האצבעות שלי ללא כל בעיה ממשית. חזרתי לקלוט את הכלי שלו בתוך פי, ועם תנועות העליה והירידה תוך כדי עיסוי הזין ביד אחת ועיסוי חור התחת עם היד השניה הברנש התפוצץ לי בפה בזרמים שארכו שניות ארוכות. זרם חם וסמיך הציף את פי ואני בלעתי על טיפה - כמעט. את הטיפה האחרונה, זו שסחטתי מהזין שלו השארתי על הלשון והתקרבתי אל פיו, ובלי לחשוב פעמיים הכנסתי את הלשון ונתתי לו לטעום... עכשיו - כשהוא שוכב פסוק רגליים וכמעט לא נושם - היה התור שלו.

למעלה