אתמול ארנבת....

marsala

New member
אתמול ארנבת.... ../images/Emo71.gif

הים פרה (על אש ) כמו שהמונגולים אוהבים . סחתיין איזה יין שתית

Yaniv-DC

New member
וואלה לא זוכר.

אבל במונגולית אכלתי קצת טלה, קצת חזיר (הפריס, הפריס פרסה
) קצת עוף וקצת פרה. וכמובן למען הצמחונים גם מרק ירקות. מחר אנחנו נלך בטח לצ´יז קייק והסניף שלנו זה הסניף הכי עמוס שלהם... 80 ד´ המתנה... אבל זה בקניון והאורח רוצה קניות אז סבבה. אב, ושם אני אוהב את הסלט ג´אווה - מורן, יש לכם צ´יז קייק בברבלי בולוורד, תנסי את זה פעם, שווה. בקיצור, אחרי שלושה שבועות של יובש, החיים שלי קצת חזרו למסלול, וביום כיפור בכלל האושר יציף אותי שוב. חיים יפים, יניב.

תותי-בת

New member
אהההההה ... אתה אוהב אוכל מקסיקני? להביא לך איזו פהיטה? בוריטו? צ´ימיצ´נגה? טאקו? קסדילייס? נאצ´וס מוקרם? צ´ילי קון קרנה? אורז? שעועית? גוואקמולי? סלסה? יוגורט? משהו?! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ליאת - שמראה שהיא אכן מכירה את התפריט המזוויע...

תותי-בת

New member
יניבוששששש ../images/Emo9.gif זה בסדר... גם אני בהתחלה לא אהבתי... כל השעועית הזאתי בכלל הפחידה אותי... ואני מכירה ויודעת... כי אני עובדת במקום שמכינים שם אוכל מקסיקני ועכשיו אני אפרט לך מה יש בכל אחת ואחת מהמנות... ../images/Emo9.gif טאקו - טורטיה שעשויה מקמח תירס, פריכה, ממולאת בבשר בקר טחון, מעל זיתים שחורים ותירס עם קצת גבינת מוצרלה מעל - אפשר בלי. פהיטה - טורטיה שעשויה מקמח חיטה, רכה, מגיעה עם מחית שעועית, מחית אבוקדו (גוואקמולה), במילוי של עוף / בקר / צמחוני. צ´ימי´צ´נגה - טורטיה שעשויה מקמח חיטה, ממולאת במחית שעועית, אורז עוף ובקר, מטוגנת בשמן עמוק. בוריטו - טורטיה שעשויה מקמח חיטה, מגיע עם מחית שעועית, מחית אבוקדו (גוואקמולה), יוגורט, במלית עוף / בקר / צמחוני, מוקרם בגבינה צ´דר וגבינה צהובה. טוב זה מה שמגיע במנות העיקריות, אין לי כוח להמשך... אוהבת מלא, ליאתה שלך.

Yaniv-DC

New member
ועדיין ארנבות יותר טעימות.

היום קצת SEE FOOD, ומחר חוזרין לבשל.

למעלה