אתם

vk3

New member
אם כולם קופצים מהגג...

זה לא אומר שגם אתה צריך לקפוץ
הוא סתם מפגר... ואני בתקווה שאתם לא...

Nike07

New member
אם אתה מציל אחד

מהקפיצה מהגג ואת השני לא זה בסדר?

אנטוליו

New member
חוסר שפיות.

זה לא רק אדם אחד חסר שפיות. כל הדתיים ורוב החילונים סובלים מקסנופוביה, שנאה ופחד מפני זרים. מוחם נשטף מילדות שהם עם מיוחד, עם נבחר, סגולה, קדוש, בעל ברית בלעדית עם בורא העולם. לכן הם שונאים, מתנשאים ובזים לאלה אשר, לדעתם, לא יהודים. לכן קיימת אנטישמיות שקמה כתגובת נגד. לכן היו פוגרומים ופרעות אחרות אשר שיאם בשואה. לכן אנו ממשיכים להיות שנואים גם כאן, ארץ אבותנו, ארץ המובטחת.

Vrock

New member
לדעתי השנאה נמשכת בארץ הזו

בעיקר בגלל אנשים כמוך. פחד מדתיים הוא-הוא קסנופוביה.

Evil Gremlin

New member
לא רק

אי אפשר להגיד שאחד הצדדים אשימים, השנאה והפחד פה הם הדדים, מה אתם רוצים זה מדינה שמורכבת מעמים שונים, וברור שיהיו פה מחלווקת אבל בני אדם צריכים ללמוד להשלים עם השוני ולחיות איתו (אני לא אומר שאין שוני כי יש שוני בין העמים, אבל צריך ללמוד לחיות איתו) דבר כזה אפשרי באמת רק ברמת הפרט, יש רק בודדים יחידים שבאמת יכולים לחיות עם זה...ברמת העם נראה לי שקצת קשה יותר להשיג את זה

Vrock

New member
יכול להיות

אבל בעוד ששנאת הציבור הדתי לחילונים נובעת בעיקר מהחרדים ומהכהניסטים-השנאה לדתיים נובעת מהמיינסטרים פחות או יותר. כראייה-שינוי, מפלגה שדוגלת ב*שנאת* הדתיים, קיבלה 18 (או 15) מנדטים. השלישית בגודלה בישראל. וגם אין לאנשים בעייה להודות בזה כאידאולוגיה רשמית, מה שלא מוצא חן בעיני. מאוד.

אנטוליו

New member
הקרבן אשם?

בהלכה היהודית כתוב בפירוש שלא יהודי, "גוי", משול לבהמה ובהתאם לכך צריך להתייחס אליו. לכן, הרבנים כאן, אשר לידיהם נמסר המונופול על עריכת טקסי נישואין וקבורה, רודפים, מתעללים ומשפילים את יהודים יוצאי רוסיה, במיוחד את אלה ש"טוהר הגזע" שלהם מוטל בספק. כשבאים להינשא, למשל, הרבנים האורתודוקסיים הגזעניים דורשים הוכחות לטוהר המוצא, בדיוק כמו שהיה נהוג בגרמניה הנאצית, לפי חוקי הגזע של נירנברג, שדומים להפליא לחוקי ההלכה הגזענית. להאשים את הקרבן בפשע?!

beatman

Member
אז אם אנחנו נאצים,אז למה הנאצים

הגרמנים רצחו אותנו

Vrock

New member
תשובה.

אולי רשום ואולי לא, אבל מה שבטוח זה שלא מיישמים את זה, לפחות לא הדתיים-לאומיים. ולהגיד שהם רודפים את יוצאי רוסיה זה קצת מוגזם. בנוגע לנישואין-אם אתה רוצה שהנישואין שלך יהיו כשרים מבחינה הלכתית אתה צריך להתחתן עם יהודי, אחרת בנך נחשב ממזר. ביהודי רוסיה יש חשד גדול, למרות שבאמת מגזימים איתו, שהם לא באמת יהודים. אם רוצים נישואין כשרים צריך להתחתן עם יהודי, לכן הדרישות. לדעתי, פשוט צריכים לבטל את המונופול הדתי על הנישואין כ שאם אתה לא מעוניין בבדיקות אז לא יעשו לך, ולא תיחשב יהודי עפ"י ההלכה. הרבנים לא יכולים להתיר נישואין של יהודי עם לא יהודי, למרות שעדיין, כפי שאני אומר, הם מגזימים. חוצמזהף בנוגע להאשמת הקרבן בפשע- באמת שאין לך מה להגיד אחרי שהאשמת את היהודים עצמם באנטישמיות.

beatman

Member
אנטישמיות זה לא רק בגלל זה

לגבי השואה,תקרא את mein kampf.

Dynamo1929

New member
הייתי מגיב לך ברצינות

אם היה אפילו הסיכוי הקטן ביותר שתבין משהו...

SupermanZW

Well-known member
אתה חולה נפש

מה זה "בתוכנו", אתה סכיזופרן? מהאדמה לא ניתז דם כי לאדמה אין דם, אלא רק ליצורים חיים, אידיוט שכמוך. ברור לי מדוע אתה מדבר על יתרונות הערבים, זה משום שאתה ערבי, לו היית סיני היית מדבר על יתרונות הסינים וכדו', הרי אתה מחפש בנרות משהו להתגאות בו, העניין הוא שאין לך במה להתגאות. העם החולה הוא העם אליו אתה שייך, אשר מולדתו אחת המדינות הערביות, דווקא העם הרוסי הוא מהעמים הבריאים בעולם, חולים לעיתים רחוקות ומסוגלים להתמודד היטב עם מזג אוויר קיצוני. עצמותיך הכואבות מעידות על היותך חולה רככת או מחלת עצמות אחרת, אך בצדק קיבלת מחלתך זו מחבל שכמוך. אם לטענתך אין דבר הגרוע מפריצות נראה שפריצות מהווה חלק משמעותי מתולדות חייך וגרמה לך סבל רב, אך האפשרות היחידה למקרה זה היא שאמך זונה ולאיש לא ידוע מי אביך, מה שבטוח הוא שאלמלא היתה אמך זונה היית מכיר גם בהיותם של דברים אחרים גרועים מפריצות, אך משום שמדובר בתולדות חייך איני מצפה ממך להיות אובייקטיבי. אם פריצות מצויה בגנום הגזעי של אמך היא מצויה לבטח גם בגנום הגזעי שלך, אותו ירשת מאמך, ג'יגולו ערבי מכוער. דרך אגב, הצבא האדום היה זה שגרם לשחרור אושוויץ, ורבים מחייליו היו תכולי עיניים ובהירי שיער, רבים מהם הצילו יהודים (אבל למה זה אכפת לך, הרי אתה ערבי) שונאי ישראל הגדולים ביותר היו הנאצים והיטלר בראשם, אך היטלר עצמו היה חום שיער וחום עיניים, זה לא כל כך מסתדר עם תיאוריית תכולי העיניים ובהירי השיער שלך. שיטת רצח עם באמצעות הרס משפחות אינה ידועה לי, אך היא ודאי ידועה לאמך הזונה אשר הרסה משפחות רבות, מעניין לאילו עמים היו שייכות המשפחות אותן הרסה. לגזען כמוך לא מספיק לבקש סליחה מהיהודים, אתה צריך לבקש סליחה מהאנושות כולה, ומוטב אף שתתאבד.

SupermanZW

Well-known member
לא נכון

להיטלר היו עיניים חומות.
Hitler wanted to engineer a master race, by killing everyone who did not have blue eyes and blond hair, because he assumed — for reasons known only to him and his imaginary friend — that they were superior. It is a most peculiar irony that Hitler himself had brown hair and brown eyes, which is perhaps the genesis of his theory, proving it true, and yet untrue, and so on….​

למעלה