אתם

Drunk Bullet

New member
פרובוקטור נאצי

תכולי עיניים ובהירי שיער מנעו מקרובי משפחתך להפוך לאוויר! נאצים כמוך צריך ללמד היסטוריה, כי לנסות לטעון משהו נגד הזבל שנפלט ממך יהיה חסר טעם. תשמח לדעת, שבגלל חלאות כמוך המטיפים שנאה נגד כל מי שלא יהודי, גוברת האנטישמיות בעולם.

Tottanka

New member
לפחות

יש לך כינוי יפה... אבל...אתה כל כך מפגר...לך תטבול בבוץ שבו נולדת. אין לך כל סיכוי להתקדם ולהגיע לרמה האינטקטואלית\ תרבותחת\ נפשית של האנשים שיש בפורום זה. אתה אפילו לא יודע איך להביע את טיעוניך באופן נכון. אתה ממש איש קטן, שמחפש לעשות רעש. אשכרה איסתרא בליגנא קיש קיש קריא (
). הביטו וראו רבותיי, אלו הן תוצאות הניסוי של חיבור בין קוף, למחשב....

s h u r i k

New member
גאד דמאט.... אנחנו כוסונים ../images/Emo9.gif

תכולי עיניים ובהירי השיער

Evil Gremlin

New member
קיצר חברה

אל תענו... היו כבר מספיק מחוסרי חיים כמוהו ויהיו עוד...אל תגיבו... זה בן אדם מסכן... זהו גזען טהור...זה בדיוק גזען ובגלל אנשים כמהו היתה השואה עמנם אנשים כמוהו מעמים אחרים אבל אנשים בדיוק כמוהו... מצידי הוא יכול לבוא ולמצוץ את הזין הרוסי שלי...בא לך וויטי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא בטוחה שיהיה לך נעים שמישהו דביל כמוהו י*****ץ לך....

Ivan Ivanov

New member
whitesnake23 -שיעור בתורת הגזע

דבר ראשון בוא נתחיל מזה שבין האשכנטוזים בארץ (אלא ממזרח אירופה ) יש לא מעט בהירי שערות ועיניהם כחולות, ואני מכיר כאלה המון. קשה לומר מנין זה הגיע , אולי מהשכן הפולני(יאנוש) או מהחוחול מיקולו שזין את ריבקה בזמן שזלמן בעלה מכר את שכורותו בכפר אחר. אולי מהאונסים האוקראנים שפרעו ביהודים ב במאה ה 17 (פרעות בוגדן חמילנצקי). אולי מתערובת עם עמים נורדים (כאלה היו גם בין הכוזרים ) אולי מהשבטים הגותים(גרמנים!) שקיבלו על עצמם את היהודות בחצי האי קרים (קיום אוקראינה) ואם אתה בן עדות המזרח אז אין בכלל על מה לדבר! כל בדיקה אנטרפולוגית תוכיח שאתה בן ערב , צאצא לשבטים ערבים שקיבלו על עצמם את היהדות ומבחינה גנטית אינך יהודי כלל וכלל.

Vrock

New member
הגותים-פלג של הוויקינגים

(היו אוזיגותים וויזיגותים). הם גרמאניים.

למעלה