אתם תצחקו עלי

Palm tree

New member
אתם תצחקו עלי

גראס. כן, דווקא גראס. לא איכפת לי עד כמה מטופש זה נראה, אני מכור לגראס. נקודה. יצא לי להתנסות במגוון סמים אחרים בצעירותי, כגון הירואין, קוקאין, כל מני כימיקלים ממשפחת ה-MD למיניהם, LSD, 2C-B, וכמובן - אלכוהול. הייתי טיפש..אבל סקרן, מה לעשות. עכשיו הכל מאחורי, חוץ מדבר אחד - גראס! בסמים האחרים נורא נזהרתי, פחדתי שהם ידפקו אותי חזק והצבתי לעצמי כללי ברזל של משמעת עצמית, אבל גראס? מה פתאום..כל העולם מעשן גראס. הפסקתי עם הכל, אפילו עם האלכוהול, אפילו עם הסיגריות, אבל גראס? אני פשוט לא מצליח!
כל פעם שאני מרוויח כסף אני ישר מתכנן איך לקנות גראס, וכמה לקנות, ואיך שאוכל להכין לעצמי איזה באנג סתם בשביל הכיף, ואיך שאוכל להכין ממנו שמן חשיש, ובלה בלה בלה. כל יום שעובר בלי גראס אני חושב על איך שהגוף שלי מנקה את עצמו יותר ויותר מה-THC, ולכן בפעם הבאה שאעשן אני אהיה ממש ממש מסטול. ואז אני עוצר, ואומר לעצמי "לא! קיבלת החלטה להפסיק לבזבז את הזמן שלך על זה!" אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש. זה רק עניין של זמן עד שיזמינו אותי, זה רק עניין של זמן עד שתהיה לי הזדמנות לעשן שוב, ואני פשוט יודע שאני אעשן. גראס זה פחות מזיק מקפאין, ופחות מזיק מניקוטין, ופחות מזיק מאלכוהול (מה לא פחות מזיק מאלכוהול?), אבל זה עדיין מפריע לי! אני לא מצליח להתנער מזה! ואני יודע שיש לי כוח רצון, אבל כל זה נעלם ברגע שמישהו מציע כמה ראשים. אני יודע שזה נראה קצת מגוחך, ואפילו קצת מעליב להצהיר בכזו רצינות על התמכרות לגראס, אבל מה לעשות, זאת האמת המרה.

../images/Emo24.gifלא מצחיק!

לכל דבר אפשר להתמכר- לא חייב להיות דווקא סמים קשים. גם גראס זה אומנם רק צמח אבל זה סם . לכן מיתמכרים לזה גם כן , אתה לא הראשון שמיתמכר לזה. עובדה שאם זה לא היה סוג של סם לא היה הופך את הראש להרגשת סוטול וכו.. גם לשוקולד ניתן להתמכר וזה נשמע דפוק ומצחיק אבל יש אמת בזה(מניסיון ) לפי דעתי מה שאני היתי עושה במצב שלך מחפשת את היד הנכונה חבר , משפחה, משהו שאתה בוטח בו להתחיל בלי גראס וכמה שפחות להתלחה לפחות. אולי אפילו לראות רופא או פסיכולג- והכי חשוב המון כוח רצון בהצלחה אח יקר.

idanyd

New member
לדעתי עשית כאן שירות מצויין

ל"אגודה למלחמה בסמים".

thegreengirl

New member
אתה לא לבד

יקירי, אני שומעת את עצמי במה שכתבת. גראס הוא סם ממכר מאד. הגעתי למסקנה שאני התמכרתי לאתנחתא, למנוחה, לשאנטי ולא לסם עצמו. אני מאמינה שככה זה גם אצלך. אבל לא ציינת בן כמה אתה ואם העישונים מפריעים לך בחיים, או שמפריעה לך רק העובדה שאתה מכור...

אין מה לצחוק...

שמע אחי, אתה נהנה מהסבבה ואין בזה שום דבר רע. בסופו של דבר הסבבה תעלם בגלל שהסטלה תהפוך כבר לשיגרה ואז אתה פשוט תחפש סבבה מסוג אחר. אז אל תתבאס מעצמך כי כל עוד אתה לא מזריק איזה חרא לגוף שלך אין לך מה להרגיש רע, רק תזכור שיש הנאות אחרות בחיים שהם הרבה יותר חשובות, ולפי דעתי אתה כבר תפסיק לבד מתישהו.

kaste2

New member
ממכר ועוד איך......

מסכימה עם כל מילה שלך מאחר ולצערי מכירה את העניין מקרוב, אבל אין לי ספק שעם הרבה כח רצון (ואולי מעט עזרה) אפשר גם אפשר להפסיק עם זה. בהצלחה.

ממכר ובד"כ לא איכותי ../images/Emo150.gif

אני אתכם כל פעם מנסה להפסיק,אבל אי אפשר.פףף אבל בתכלס מה נתלונן,יש לנו צרות של עשירים,לא מזריקים וכו´...טפו טפו טפו... אולי אבל זאת הגישה שמונעת ממני להפסיק :p אחח (*הגרון*) ץץ...
...

Palm tree

New member
מהההה???!!

אני באמת מודה לכולכם מקרב ליבי על שבחרתם לעזור לי. אך שמתי לב שההודעה שלי הוצבה בעמוד השער של תפוז (!!!) בבקשההה תורידו את זה משם!! אני לא רוצה שאנשים מסויימים יקראו על הבעיה שלי.

Palm tree

New member
מה פתאום, מזה לא איכפת לי

איכפת לי מפורומים אחרים. אם היית חושב קצת אז היית עולה על העובדה שמשום מה כולם בסמים קלים יודעים כבר על השימוש שלי בסמים...

pink pong

New member
היי

אני חושבת שזוהי התמכרות פסיכולוגית וגם לא ממש מפריע לך להיות מכור לגראס. אתה נהנה מיזה ומהסאטלות ומלדבר על זה בפורום אז איך עכשיו זה הופך למשהו רע ולהתמכרות? אני גם מעשנת גראס ואמנם לא ניסיתי כל מיני סוגים כמוך אבל אני בהחלט מרוצה ומאמינה שאם רוצים להפחית בכמות או להפסיק לגמרי, זה בהחלט אפשרי. אם הדבר כל כך מפריע לך, אז אולי תנסה להפחית ולעשות דברים אחרים במקום עישונים כל היום ותראה שזה אפשרי ושאתה לא מכור. כך אני חושבת. :) יוםטוב

Palm tree

New member
אוף איתכם אתם לא מבינים

זו לא העובדה שזה דווקא גראס, אלא העובדה שאני לא מצליח להפסיק

מקבלים אותך palm tree...

סתם בצחוק... תתעודד גרס זה לא כזה נורא ועם תירצה להפסיק בשלב כולשהו תפסיק... אני בטוחה... שהיה בהצלחה

Palm tree

New member
מה שמפריע לי

זה לא העובדה שזה דווקא גראס, אלא העובדה שאני לא מצליח להפסיק

cityastro

New member
יש לי הרבה מה לספר לך בעניין

היי הצלחתי להפסיק לעשן גראס, ובכלל-סמים, אחרי 3 שנים של נסיונות פתאטיים להפסיק (ממש 3 שנים ניסיתי להפסיק !), אחרי 6 שנים של עישון מאסיבי כמעט בלי הפסקה. היו לי 3 שנים כמעט רק סוטולים רעים (אפשר לספור את הטובים על יד אחת) ובכל זאת לא יכולתי להפסיק. גראס זה אחושרמוטה ממכר. כשחטפתי התקפות חרדה - עוד המשכתי. בהתקפות חרדה אתה מרגיש שאתה עומד למות, אלה רגעים מ מ ש מפחידים. עד שיום אחד אכלתי עוגייה, כמעט מתתי באמת, ומאז הפסקתי. רק כשאתה ממש מת מפחד, מפחד על החיים שלך כמו שבחיים לא פחדת - אתה מפסיק. היום אני שנה וחצי בלי שאחטה אחת אפילו, יושבת עם מעשנים, אם כי פחות ופחות. מתגעגעת רק לפעמים, ואז נותנת קצת באלכוהול. אין תחליף לחיים בלי סמים, אין. טוב לי טוב לי טוב לי טוב לי הטחינת מחשבות נעלמה כמעט לגמרי, הפארנויות למרות שהגראס השאיר לי 'מתנה' - הפרעה בשם התקפות חרדה, ואני לוקחת כדורי הרגעה לייט, כמעט כל יום. ממליצה לך בחום על חיי היענו-שיעמום בלי סמים - אין על זה. סטלנית ברוחה

astro101

New member
Palm tree

קודם כל מה המצב?..יפה לראות אותך במרחבי הרשת. אם אתה לא רוצה שיפרסמו הודעות שלך בשער אז תפסיק להשקיע בכתיבה יפה
בקשר להתמכרות,אין לך מושג כמה המחשבות אצלנו הן דומות. אני כבר לא חושב או מאמין שמריחואנה ממכרת,אני יודע שהיא ממכרת.זאת לא התמכרות קשה כמו סיגריות או אלכוהול,לא מעורב שום קריז בעיניין,אבל המחשבות שלך יסבבו סביב זה 24 שעות.ובסוף באיזושהיא דרך עקיפה (או לא) תמצא את עצמך מבנגג. התמכרות "קלה" למראית עין,אבל אנחנו יודעים עד כמה זה מעיק. לא יודע,אני לא רואה את הסוף,אני מקווה שיהיה בסדר יום אחד..
Astro

Palm tree

New member
התמכרות פסיכולוגית

אני חושב שאחד הסיבות שאנו מכורים לגראס היא שאנו באיזהשהוא מקום רוצים להיות מכורים לגראס. עד כמה שזה מעצבן שזה שורף לי את כל הכסף, זה כיף. מה לעשות. עובדה. אני בטוח שאם זה לא היה גראס, אז זה היה משהו אחר.

shellush

New member
לא רק שזה לא מצחיק... ../images/Emo4.gif

זה עצוב שאפשר להתמכר אפילו לגראס ואחר-כך באים לומר שאלו סמים קלים שלא ניתן להתמכר אליהם. אתה צריך להרצות לתלמידים כעדות חיה לכך שכן אפשר. אתה צריך להיגמל מזה כמו מסמים, כדאי לך להתייעץ עם מישהו שנגמל מסמים או מסיגריות, אני למזלי, לא מנוסה עם אף אחד מהם. מאחלת המון הצלחה ומחבקת ומחזקת אותך!

Palm tree

New member
לא בדיוק

שוב, זה לא הגראס ספציפית. זה פשוט ההרגל.. הטקס.. אם הייתי מגיע למצב שהסטלה היתה נעלמת אחרי דקה, זה לא היה משנה כלום.

אני איתך..באותה צרה

כמה שזו "צרה קטנה" כביכול, זו צרה,כמו כל הרגל מגונה, הפתרון ? כח רצון ,כן בטח,מיד,שתיים וחצי כוסות. איך לעזאזל מפסיקים ?

למעלה