אתם תצחקו עלי
גראס. כן, דווקא גראס. לא איכפת לי עד כמה מטופש זה נראה, אני מכור לגראס. נקודה. יצא לי להתנסות במגוון סמים אחרים בצעירותי, כגון הירואין, קוקאין, כל מני כימיקלים ממשפחת ה-MD למיניהם, LSD, 2C-B, וכמובן - אלכוהול. הייתי טיפש..אבל סקרן, מה לעשות. עכשיו הכל מאחורי, חוץ מדבר אחד - גראס! בסמים האחרים נורא נזהרתי, פחדתי שהם ידפקו אותי חזק והצבתי לעצמי כללי ברזל של משמעת עצמית, אבל גראס? מה פתאום..כל העולם מעשן גראס. הפסקתי עם הכל, אפילו עם האלכוהול, אפילו עם הסיגריות, אבל גראס? אני פשוט לא מצליח!
כל פעם שאני מרוויח כסף אני ישר מתכנן איך לקנות גראס, וכמה לקנות, ואיך שאוכל להכין לעצמי איזה באנג סתם בשביל הכיף, ואיך שאוכל להכין ממנו שמן חשיש, ובלה בלה בלה. כל יום שעובר בלי גראס אני חושב על איך שהגוף שלי מנקה את עצמו יותר ויותר מה-THC, ולכן בפעם הבאה שאעשן אני אהיה ממש ממש מסטול. ואז אני עוצר, ואומר לעצמי "לא! קיבלת החלטה להפסיק לבזבז את הזמן שלך על זה!" אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש. זה רק עניין של זמן עד שיזמינו אותי, זה רק עניין של זמן עד שתהיה לי הזדמנות לעשן שוב, ואני פשוט יודע שאני אעשן. גראס זה פחות מזיק מקפאין, ופחות מזיק מניקוטין, ופחות מזיק מאלכוהול (מה לא פחות מזיק מאלכוהול?), אבל זה עדיין מפריע לי! אני לא מצליח להתנער מזה! ואני יודע שיש לי כוח רצון, אבל כל זה נעלם ברגע שמישהו מציע כמה ראשים. אני יודע שזה נראה קצת מגוחך, ואפילו קצת מעליב להצהיר בכזו רצינות על התמכרות לגראס, אבל מה לעשות, זאת האמת המרה.
גראס. כן, דווקא גראס. לא איכפת לי עד כמה מטופש זה נראה, אני מכור לגראס. נקודה. יצא לי להתנסות במגוון סמים אחרים בצעירותי, כגון הירואין, קוקאין, כל מני כימיקלים ממשפחת ה-MD למיניהם, LSD, 2C-B, וכמובן - אלכוהול. הייתי טיפש..אבל סקרן, מה לעשות. עכשיו הכל מאחורי, חוץ מדבר אחד - גראס! בסמים האחרים נורא נזהרתי, פחדתי שהם ידפקו אותי חזק והצבתי לעצמי כללי ברזל של משמעת עצמית, אבל גראס? מה פתאום..כל העולם מעשן גראס. הפסקתי עם הכל, אפילו עם האלכוהול, אפילו עם הסיגריות, אבל גראס? אני פשוט לא מצליח!