אתם ``תאהבו`` את זה

ronenw22

New member
אתם ``תאהבו`` את זה

והיום אני אתייעץ איתכם על עובדת שלי (אני מנהל במקדונלד`ס), שסיפרה לי על חייה הרעים, היא אמרה לי שההורים שלה הרביצו לה כשהייתה ילדה, אז היא שונאת אותם, היא נמצאת בבי``ס דתי, והיא שונאת אותו, והיא שונאת את עצמה וחושבת שהיא מכוערת. אגב, לדעתי היא נראית נהדר והיא הכי יפה אצלנו בסניף, היא חושבת שהבת הכי מכוערת נראית יותר טוב ממנה. השאלה - מה עושים??? אני כל הזמן מנסה להחמיא לה ומנסה להכריח אותה לאכול (היא לא רוצה לאכול או לשתות), היא ניסתה להתאבד כמה פעמים ולא הצליחה, והיא אומרת שהיא עוד תנסה... מה דעתכם???

blue love

New member
רונן.....שים לב.

הפורום הזה הוא בהחלט לא הכתובת להודעות כאלה... יש פורומים אחרים שנועדו לענות לך על שאלה כזו... השאלות אתמול היו ממש נחמדות...אבל השאלה הזאת לא במקום.. ``אהבה ורומנטיקה..`` זכור זאת אחי... זה מהות הפורום הזה...בלבד!!! blue

ronenw22

New member
לבלו,

עניין אותי מאוד לדעת מה אותם אנשים מענו לי אתמול חושבים גם על הנושא הזה, אני בהחלט חושב שזה לא כל כך נורא אם סוטים טיפה מן העיקר, לא?

blue love

New member
אני לא מנהל הפורום..

ולכן אני לא אשפוט אותך כלל... אם זה בסדר או לא...אני נותן לאחראים לשפוט... אני רק היבעתי את דעתי בעניין ואני די תקף בעמדתי ידידי... ערב טוב רונן.. blue

רונן, אני חושבת

שבלו התכוון לטובתך, ולטובת ידידתך פורום וידויים הכי כדאי לך והכי יתאים לאותו ענין. יונית

doop

New member
רונן בן כמה אתה?

רונן הי קוראים לי ליאת ואתה נשמע לי בן אדם די נחמד רק רציתי לברר בן כמה אתה ומאיפה אתה?who knows

שמואל20

New member
``אהבה``

אנשים שכחנו כלל חשוב (אני לא ממש בקטע הדתי אך..) ``ואהבת לרעך כמוך`` (כל סוג של אהבה..ובה נכנס רומנטיקה וגם דאגה לזולת) בכל מקרה, קח את הבחורה לשיחה. יש לה בעיה בביטחון העצמי..וזה הכי גרוע..יכול להיות שהיא מחפש תשומת לב.. תנסה לעזור!!! אולי אתה נקלעת לעבודה ה``נל וכו` כדי לפגוש בה ולעזור לה.. אתה לא תאמין מה שיחה קטנה יכולה לעשות... אתה בחור טוב, אני יודע שתעשה מה שצריך לעשות. ואולי אין לי זכות לציין אך בכל זאת: מותר לסטות קצת מדרך הישר, זה בסה``כ פורם, ולא נגרום לאנרכיה אם נוסיף פה ושם הודעות קצת לא רלוונטיות ....אל תשכחו העולם עגול.. (בקיצר,הבנתם...) שמואל.

ronenw22

New member
לשמואל (ולכולם)

תודה, אני מעריך את זה שאתה מסכים איתי, אני באמת לא חושב שזה משנה באיזה פורום אנחנו, העיקר שההודעה היא מעניינת, וחוץ מזה - אתם בטח לא מצפים שנשלח אימיילים אחד לשני בלי סוף, אפשר גם לפעמים להתכתב פה, לא?

למעלה