אם אני זוכר נכון, במבצע עם כלביא מישהו בפורום קרא לאיראנים לתקוף את תחנת ערוץ 14, ובעצם איזה עיתונאי ביקש שכתגובה לחיסול הנייה באיראן איראן תתקוף את המטוס כנף ציון, המטוס הפרטי של ראש הממשלה.
בפורום אתה יכול למצוא דרך קבע גולשים שקוראים לפגוע בבעלי השקפה פוליטית שונה. כמובן שאם הם נשאלים הם מיד מכחישים את מה שכתבו עשרות פעמים, אבל רק כסיל, עיוור או אהבל מוחלט יקנה את ההכחשות האלה, בהתחשב בכמות הפוסטים שמוכיחים את ההיפך המוחלט מהן.
ערוץ 14 הוא רק דוגמה אחת, שהרצון לפגוע בו קיים לא רק בפורום אלא תקועה עמוק בקרב מנהיגי האופוזיציה (כמעט?) כולם. נראה שהפחד שלהם מהערוץ הזה גדול מהדמוקרטיה שאמורה להנחות אותם בהתבטאויותיהם ומעשיהם. פחד. זה ההסבר היחיד לתופעה הזאת. כמו שפחדו בזמנו מערוץ 7 ופעלו (לצערי הרב בהצלחה) לסגור אותו שהרי לא יתכן שהמחנה הלאומי ייהנה מערוץ שלהגמוניה אין שליטה עליו, כך היום זה ערוץ 14.
כמובן וכרגיל שכאשר מישהו עושה אפצ'י לכיוון ההפוך, זה מיד תופס כותרות, מצדיק תלונות למשטרה ושאר מרעין בישין. וזה עוד לפני שהזכרנו את קץ הדמוקרטיה ושחר הדיקטטורה שהגיעו לפתחנו, בעקבות מנחת פאנל שהעזה להריץ קצת בדיחות עם ההרכב.
אלמלא זה היה כל כך מגוחך שזה פשוט מפעיל את שרירי הצחוק כל פעם שאני מסיים משפט בפוסט הזה, הייתי שוקל להגיד שזה עצוב. אבל זה כבר לא. פשוט מגוחך ברמות-על, לרבות חוסר המודעות העצמית של האנשים הללו (לרבות הרבים כאן שעוסקים בענין).