אתם שותים קולה ? כמה ביום ?
א אביeג7 New member 21/2/13 #3 אחרי שנים של התמכרות <שנים.. יותר מ 10 שנים> בהתחלה זה היה לקולה ואז לזירו, לפני שלושה חודשים הצלחתי סוף סוך להגמל
אחרי שנים של התמכרות <שנים.. יותר מ 10 שנים> בהתחלה זה היה לקולה ואז לזירו, לפני שלושה חודשים הצלחתי סוף סוך להגמל
ס סpap New member 21/2/13 #5 סוקי סוקי... <נאנח> מה יהיה איתך??? רק רואה בחורה יפה מאבד ת'עשתונות תירגע !
ס סוקרטס פה New member 21/2/13 #34 לא, פשוט לא שמתי לב בכלל לניק אבל אחרי הצצה קלה בניק רמת הסטטסטרון שלי בגוף עלתה איף יו נאו וואט אי מין
לא, פשוט לא שמתי לב בכלל לניק אבל אחרי הצצה קלה בניק רמת הסטטסטרון שלי בגוף עלתה איף יו נאו וואט אי מין
מ מכופף ונועץ New member 21/2/13 #23 אתה שועל אתה .... אם אתה חושב שזה בחור אתה מאחל לו בהצלחה ומשלח אותו לדרכו. ואם זו בחורה נאה, פתאום תחומים מעניין אותך. לא... סבבה ... רק שנדע איזה חבר אתה ... אין לך מה להתבייש בילד זין שאתה. שבעי משמע
אתה שועל אתה .... אם אתה חושב שזה בחור אתה מאחל לו בהצלחה ומשלח אותו לדרכו. ואם זו בחורה נאה, פתאום תחומים מעניין אותך. לא... סבבה ... רק שנדע איזה חבר אתה ... אין לך מה להתבייש בילד זין שאתה. שבעי משמע
ס סוקרטס פה New member 21/2/13 #35 האמת שדווקא אחר כך שאלתי את עצמי "סוקי, איך לא התעניינת במה ההשפעות, אתה, שאתה איש ההשלכות" ואז גילו לי שהיא בחורה וישר עמד לי אז כתבתי לה
האמת שדווקא אחר כך שאלתי את עצמי "סוקי, איך לא התעניינת במה ההשפעות, אתה, שאתה איש ההשלכות" ואז גילו לי שהיא בחורה וישר עמד לי אז כתבתי לה
ס סוקרטס פה New member 21/2/13 #2 דאגרו, הינה משהו שבטוח יעמיד לך אותו http://www.youtube.com/watch?v=rx31y1KKK3E תחום מעניין מאוד !