אתם שומעים את זה?

הממ..

מכיוון שהפורום באמת עומד למות, אני נענה לקריאה. אני בחור בן 17 ממשגב שבצפון, מנגן בס ( גיטרה ולאחרונה קונטרה.. ). אני שומע די הרבה דברים ובעיקר ג´ז שנות השישים ( אני לא ממש מבין בהגדרות -נראה לי שמדובר באוונגרד ובפרי ג´ז ) : הקוורטט של מיילס עם הרבי הנקוק ווין שורטר, הרבי הנקוק ( ענק ! ), קולטרייו, ולהבדיל צ´רלס מינגוס וקצת אריק דולפי. במקבילאני שומע עוד כל מיני דברים - ג´אקו ועוד ( עכשיו אני שומע את Heavy Weather - בא לי לבכות ובמיוחד הקטע ה 6 Palladium קטע חזק. טוב יאללה אנשים תצטרפו ליוזמה. דורון.

הממ.. לא לייבש את יוני...

אני נטע בת 15, מאילת גם כן.. אני מנגנת על חליל צד ושרה, בייחו ג´אז, בלוז וגם קלאסי... אני שומעת הרבה מיילס דיוויס, צ´רלס מינגוס, דייב ברובק, ווטר ריפאורט, מאהווישנו אורקקסטרה, וצ´יק קוראה עם הריטורן טו פוראבר.. וגם המון ג´אז ווקאלי.. עכשיו אני שומעת את הלפרקון של צ´יק קוראה עם הריטורן טו פוראבר ואני מאוד נהנית!!

Oceans Child

New member
ואני...../images/Emo9.gif

גם אני בת חמש עשרה,מתל אביב.. אני חושבת שכל ה"קטע" שלי עם ג´אז ממש התחיל בשנה שעברה, אני מנגנת על סקסופון אלט כבר ארבע שנים, וכרגע נמצאת במגמת ג´אז.. לנגן ג´אז התחלתי רק השנה, כי המסגרת שבה נינגתי לא עודדה כל כך ניגון ג´אז מחוץ להרכבים,והלימודים היו על בסיס קלאסי.. אממ.. אני דווקא יותר אוהבת את הג´אז הישן.. לואיס ארמסטרונג,צ´ט בייקר,בני גודמן, פול דסמונד, אלה פיצ´גרלד, שרה ווהן, דקסטר גורדון, ואני אוהבת גם דיקסילנד וביג בנד´ס למיניהם..:) וחוץ מזה,אני גם אוהבת את אהר´לה קמינסקי ואלברט פיאמנטה, שלפי דעתי והכרותי איתו,האיש גאון.. אני לא חושבת שיצא לי כל כך לשמוע ג´אז מתקדם..מישהו יכול אולי להמליץ לי על משהו?

למעלה